RevolutionRace Anmeldelser

20.613

4,2

Jeg bestilte to LÆKRE regnjakker i str. M og L for at være sikker på at kunne passe en af dem. Jeg sendte den ene retur med virkelig nem returneringssystem og får debiteret det fulde beløb uden d... Se mere

Produktet, da det endelig kom, var god og pasformen var perfekt. Problemet var leveringen. Levering estimeret til 4-6 dage, hvilket godt kunne gøres en anelse hurtigere. Jeg fik forholdsvis hurti... Se mere

Jeg fik stålet min pakke ved min hoveddør (levering fra dao). Jeg kontaktede RR, og de svarede indenfor få timer, og gav mig muligheden for at få pengene retur eller en erstatningsvare. Dagen e... Se mere

Købte en jakke tilbage i januar. Efter knap to måneder begyndte syninger flere steder, at gå op og fleece delen havde ekstrem meget piling. Skrev og sendte billeder til kundeservice, og her var Chri... Se mere

1. Butik med udendørstøj og -udstyr
  2. Sportstøjbutik

Free returns ✓ Awesome fit ✓ Great quality ✓ We're changing the game of the outdoor industry by developing affordable, high-quality clothes together with our community.

God

21 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(20.613)

2.396 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Top Kvalitet 👍

Jeg er meget meget tilfreds med alle de mange forskelige ting jeg har fået. Top kvalitet til nogle gode priser. Jeres hjemmeside er nem og leveringen hurtig. Jeg/Vi kommer til at handle mange gange hos jer.

1. januar 2026

Hejsa Johnny,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💫

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten på produkterne, vores hjemmeside og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen mange gange fremover! 🙌

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Super lækker kvalitet og hurtig…

Super lækker kvalitet og hurtig levering.

29. december 2025

Hejsa Vinni,

Tak for din anmeldelse! 😄

Vi er så glade for, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering. Vi håber, du vil få meget glæde af dine produkter! 💛

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Ingen penge tilbage efter returnering

Jeg købte et par bukser som desværre ikke passede og oprettede derfor en returnering på hjemmeside. Jeg returnerede dem den 23. November og har siden ikke hørt en lyd fra firmaet. Jeg skrev til dem via hjemmeside før jul vedr. penge tilbage, det har de ikke svaret på. I dag den 27. Dec er der stadig ikke gået penge ind på min konto og jeg har skrevet igen. I mine øjne virkelig dårlig kundeservice.

27. december 2025

Hejsa ADHA,

Tak for din anmeldelse! 🙏

Vi beklager virkelig, at du ikke har fået svar endnu 😔
Hvis du stadig ikke har modtaget svar, må du meget gerne sende din mail igen – det kan være, at vi desværre ikke har modtaget den. Normalt svarer vi inden for en arbejdsdag, men i højsæsonen kan det nogle gange tage en ekstra dag eller to 🙌

Vi håber at få det løst for dig hurtigt!

God kvalitet
👍👍

25. december 2025

Hej Aage,

Tak for anmeldelsen! 🙌

Dejligt at høre, at både levering og kvalitet lever op til forventningerne 🌟

Elendig levering og kundekontakt

Update 23/12-25..
Der er ikke sket en skid siden sidst. Pakken er endnu ikke afhentet.
Har nu forsøgt at sende endnu en mail og denne gang skriver deres “fantastiske” AI, at den har videresendt min mail til en medarbejder. Så må jeg se hvor lang tiden der går før jeg høre fra den medarbejder.
Men at trække pengene før pakken er sendt/afhentet, det kan Revolution Race godt finde ud af…

Har bestilt en del produkter hos jer den seneste måned og den sidste den 14/12. Pakken har været klar til afhentning i 3 dage nu af Postnord. Og kan jo nærmest regne ud, at den nok ikke når fra Sverige til Danmark inden d.24/12. Måske I skal bruge et andet fragtfirma end Postnord.
Så er nødt til at købe andre julegaver nu og I kan være sikker på, at mit seneste køb, når jeg får den, kommer retur til jer.
Har også skrevet mails til jer, men man får bare svar fra en AI assistent. Og man kan ikke ringe til jer. Mærkelig måde at drive firma på. Det er bare ikke godt nok..
Er så skuffet..

14. december 2025

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse🙌

Julen er en meget travl periode, og både vi og transportørerne har ekstraordinært mange forsendelser at håndtere, hvilket desværre kan medføre forsinkelser.

Vi håber naturligvis, at pakken nåede frem i tide, og at julegaven kunne bruges som planlagt. Hvis der fortsat har været problemer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice igen, så vi kan følge op og hjælpe dig bedst muligt.

Dårlig kundeservice - kun AI agent

Deres varer er helt klart til 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Men deres kundeservice er piv ringe og man kan kun få fat i en AI agent som påstår at pakken er afsendt. Men PostNord har ikke modtaget pakken. Jeg har bestilt den 9/12 og får besked af AI at jeg kan skrive igen de 24/12🥴 I juletiden burde der være et menneske der tog sig af henvendelserne og efterlyser pakkerne ved PostNord - hvis de altså er afsendt.

19. december 2025

Hej Hanne,

Dårlig levering

Jeg har bestilt 2 par bukser som skal være en julegave og ifølge dem er de sendt ifølge PostNord mangler de pakken! Jeg har forsøgt at skrive til Revolution men får bare svar fra en IA ASSISTENT på en mail at de nok snart er på vej ellers må jeg skrive igen den 23/12! Hvad skal jeg bruge det til når jeg bestilte den for 14 dage siden for at sikre mig de var fremme til jul! Kan se de får en masse ros, er jeg bare meget uheldig de har jo fået deres penge.

Hejsa Tanja,

Mega fedt tøj

Mega fedt tøj, lækkert design... bare fedt!!!!!!

Hejsa Lars,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💫

Vi er så glade for at høre, at du synes om tøjet og designet. Det gør os rigtig glade at høre, at du er tilfreds 🙌

Lang lerveringstid

Bestilte noget d 4-12-2025 og den 16-12 -2025 stadig ikke fået noget , så der er lang lerveringstid , så bestil i god tid

Hej Bernt,

Tak for din anmeldelse🙌

Vi håber naturligvis, at pakken nåede frem i tide🤞Du er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan følge op og hjælpe dig bedst muligt.

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Penge trukket, ordre ikke sendt

Penge trukket, min ordre er IKKE afsendt, men stadig “proceccing” som den “flinke” AI agent svarer. Bestilte den 8. december, og bliver bare holdt hen af AI genererede svar - så som, at fragten er gratis grundet forsinkelsen -men hvad hjælper det, når ordren ikke sendes, men pengene trækkes ☹️

15. december 2025

Hejsa Marianne,

Tør ikke købe her igen

Jeg har bestilt et par bukser som skal være en julegave og ifølge dem er de sendt ifølge Dao har de ikke modtaget dem, jeg har forsøgt at skrive til Revolution men de skriver tilbage at det kan de ikke tage sig af nu har jeg sendt en mail håber på svar snart og at de finder ud af hvor mine bukser er henne, jeg forstår ikke at de får så meget ros er jeg bare meget uheldig de har jo fået deres penge

Hejsa Laila,

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Virkelig gode produkter til prisen og super service af Christoffer. Fik byttet en jakke, der fik problemer med en lynlås, selvom reklamationsfristen var udløbet.

16. november 2025

Hej Flemming,

Tusind tak for din skønne feedback! 🙌

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både produkterne og service. Dejligt at høre, at Christoffer kunne hjælpe med ombytningen 👍

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os 💛

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Super fedt tøj i god kvalitet.

Super fedt tøj i god kvalitet.
God service, har købt der en del gange uden problemer

11. december 2025

Hejsa Thomas,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌

Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds med tøjets kvalitet og vores service 👌

Rigtig god dag ❄️

Super service og gode produkter

Bestilte en varm vinterjakke (Saviour), regnbukser, handsker og baclava.
Størrelsesguiden var spot on, leveringen hurtig og produkterne i en super kvalitet til gode priser. Et stort tak til Christoffer, som hurtigt og professionelt hjalp mig, da jeg henvendte mig med spørgsmål og ændringer til min ordre. Fantastisk service

9. december 2025

Hej Marc,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er så glade for at høre, at både produkterne og størrelsesguiden levede op til forventningerne, og at du havde en god oplevelse med leveringen👍

Og et stort tak for de fine ord til Christoffer, vi sørger for at viderebringe det! Fantastisk at høre, at du er tilfreds med servicen. 💛

Rigtig god dag💫

Nemt og trygt

Stort,flot og godt sortiment.
Hurtig og nem bestilling. Flere forskellige betalings muligheder.
Tryg betaling. 😊👍

5. december 2025

Hej Birte,

Tak for din fine anmeldelse!😍

Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med vores sortiment! Dejligt at høre, at du følte dig tryg under betalingen 😊👍

Hav en god dag☀️

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Nemt og hurtigt at bestille og betale.

Nemt og hurtigt at bestille og betale.
Hvis leveringstid overholdes er det hele til UG

Hej Bo,

Mange tak for din anmeldelse!💛

Dejligt at høre, at du synes, det var nemt og hurtigt at bestille og betale. Vi håber selvfølgelig også, at leveringen lever op til forventningerne 👌

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Hold da op nogen fantastiske produkter

Hold da op nogen fantastiske produkter. Jeg er normalt ikke typen som er oppe og køre over beklædning. Jeg købte to par bukser, et par støvler og en rygsæk. Jeg er blæst bagover hvor lækre produkterne er. Det er på ingen måde sidste gang jeg handler hos jer.
En lille bitte ting som dog ikke trækker en stjerne fra. Er indpakningen. Et stykke tape gjorde at min pakke var helt åben i bunden. Heldigvis manglede der intet fra den.

Hejsa Claes,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 💫

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter, og det glæder os virkelig, at du vil handle hos os igen🙌

Tak også for din feedback om pakkerne! Det lyder som om, du har haft lidt uheld, da vi ikke har fået lignende tilbagemeldinger før, så vi håber, det ikke sker igen💛

Rigtig god dag!

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Det var så nemt at finde jeres ting og…

Det var så nemt at finde jeres ting og ikke mindst at betale med mobilpay 👌

Hejsa Hanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😄

Det glæder os virkelig at høre, at du syntes, det var nemt at finde vores produkter og betale med MobilePay. Vi håber, du bliver rigtig glad for dine køb! 💛

E-mail service

Varen jeg gerne ville købe har ikke været på lager i rigtig størrelse.
Jeg tilmeldte mig e-mail service, så jeg fik besked, når den var på lager igen - det virkede perfekt.

Hejsa Ella,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!🥰

Hvor dejligt at høre, at vores e-mail service fungerede perfekt, og at du fik besked, da varen var på lager igen 👌 Vi håber, du bliver glad for dit køb!

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Købte en fleece jakke til min hund

Købte en fleece jakke til min hund, det var virkelig lækker kvalitet og jakken kom hurtigt, efter 3 dage :-) srørrelsen passede ( str 40 til min foxterrier på 11 kg) HELT klart et sted jeg vil købe fra en anden gang!

3. december 2025

Hej Thea,

Tusind tak for din anmeldelse!😍

Hvor dejligt at høre, at fleecejakken til din hund var af lækker kvalitet, passede perfekt, og at leveringen gik hurtigt 👌 Vi bliver så glade, når vores produkter kan gøre både kæledyr og ejere glade, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen!😎