Jeg anbefaler rigtig meget
Jeg anbefaler rigtig meget, han er meget flæng og gør tingen på tiden ,vi er meget tilfrisk med ham
Forestil dig en revisor, der ikke bare laver regnskaber, men skaber tryghed. Hos RevisorMidt ApS bliver du mødt i øjenhøjde med rådgivning, der er skræddersyet til netop din situation. Du vil opleve økonomisk klarhed som aldrig før, og din tid vil blive frigivet, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget for dig og din virksomhed. Hvad enten du er en opstartsvirksomhed eller en etableret spiller på markedet, tilbyder vi dig en køreplan til økonomisk succes. Du kan roligt læne dig tilbage og vide, at vi har styr på de små detaljer som moms, budgetter og selvangivelser, så du kan kigge fremad. Hvorfor spilde tid på tal, når din tid kan bruges på vækst?
Forssavej 49, 7600, Struer, Danmark
Jeg er virkelig taknemmelig for Jens Peters assistance som både revisor og rådgiver for mit firma. Hans viden og ekspertise har været afgørende for vores succes, og jeg sætter virkelig pris på den nærhed og forståelse, han viser i sit arbejde. Jeg kan ærligt sige, at han har været en uvurderlig partner for mit firma.
Som ny kunde har vi fået en udsøgt service, hjælp og en kommunikation i øjenhøjde til en rigtig god pris. Oveni købet er der blevet rettet op på tidligere revisors fejl. Vi har altid fået et imødekommende og venligt svar på alle vores spørgsmål.
man bliver taget seriøst, der bliver lyttet og prisen afspejler den størrelse regnskab man har
Jeg får en rådgivning som jeg også betaler for, men som ofte bliver til at store opgaver klares lynhurtigt - Bla. fik jeg hjælp til nye vedtægter ved skifte af firmanavn. Det er virkeligt rart for mig at kunne have en at ringe til og spørge om hjælp og som gider lede efter svaret for mig...
Der er altid hjælp at hente, og telefonen bliver taget når man ringer 👍
Simpelten top service og lave priser. Og Jens Peter har virkelig styr på sagene. Anbefales.
Super service. Kun mine bedste anbefalinger.
Dygtig, hjælpsom og professionel hele vejen igennem.
Jeg fik meget hurtigt virksomheds årsrapport og var meget glad for det