Jeg havde de fornøjelse at snakke med Oliver, som var rigtig hjælpson. Jeg fik tilbudt en halv times gratis møde med en revisor hvilket virkelig er dejligt da jeg er studerende! :) Der er en del... Se mere
Får tildelt et møde med en revisor som skal bruge en time på vejen hver vej for at komme til mig. Til trods for at jeg bor tæt på en by med mange revisorer. Dertil bliver jeg ringet op flere gange eft... Se mere
Fik en fin vejledning og der blev arrangeret et møde med en revisor for mere dybde borende vurdering af, om jeg kunne få fordel af at skifte revisor. Eneste anke har været, at der gik næsten en måne... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kigkurren 8g, 4. tv, 2300, København S, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
hurtig respons
men har ikke haft møde med revisor endnu

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Hurtig tilbagemelding med aftale om et uforpligtende møde med revisor.

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Fantastisk service, venlige og yderst hjælpsom - har kun gode ting at sige.

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Der var ingen problemer overhovedet, kan stærkt anbefales.

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Søgte pris på regnskab til et Aps. og indtastede de ønskede oplysninger.
Hørte intet, før et opkald efter ca. 14 dage.
Det må kunne gøres bedre.

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Vi bliver ringet op af en flink dame og aftaler med hende en tid hvor en revisor skal komme ud til os. På dagen får vi en sms som påmindelse om at revisoren skal komme kl 19. Han kommer dog aldrig, og 19.30 ringer jeg til ham- han beklager meget at han ikke har fået aftalen i sin kalender. Med ham aftaler vi en tid 14 dage frem. En uge efter ringer han og spørger forvirret om vi har en aftale pågældende aften. Jeg minder ham om at vores møde først er ugen efter, nævner dagen og tidspunktet for ham.
Samtalen afsluttes.
Ugen efter dukker han igen ikke op til vores aftale..!!
Så vores oplevelse må nok høre under de absolut dårlige..

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
jeg fik en ung pige i røret som spurgte alle de rigtige spørgsmål,og sørede for jeg fik et mode i stand inden for 1 uge mange tak for god betjening S.

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
En god ide, men der gik 2 dage før der kom en henvendelse fra Revisor-pris.dk, men en god service fra deres kontakt, men der er kun kommet en henvendelse fra et revisor firma og desværre ikke et lokalt.

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Fik et samtale om et besøg af revisor på min addresse. Super!

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Man bliver ringet op, ikke noget med, om "de forstyrre en", men lige på og hårdt. Så laver man en accept af deres aftale, og bliver ringet op af en af deres klienter - i RINGSTED????
Jeg havde udtrykkelig bedt om, at få aftale med en revisor, hvis jeg endelige skulle have en, at det skulle være i NÆSTVED.
Men anyhow - der er dog komme en aftale på plads, med en revisor fra RINGSTED - han kommer til os i stedet for vi kommer til ham...... og så må vi se hvad der sker.
Han derimod virkede til, at være meget forstående overfor behovet og ikke en masse ekstra.

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Eneste anke har været, at der gik næsten en måned, før jeg blev kontaktet af Revisor-pris.dk efter at have indgivet min forespørgsel.

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Revisor priser har givet en fin service, hvor de til punkt og prikke har leveret den ydelse de giver udtryk for på deres hjemmeside. Der ud over var deres medarbejder der forestod den telefoniske kontakt yderst behagelig at snakke med

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Fuldt ud tilfreds med den service som jeg har fået.
God opfølgning fra revisor-pris.dk, som satte mig i forbindelse med et kompetent revisionsfirma.
Alt i alt er jeg meget tilfreds

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Jamen HEJ Kristina. Som om at det er mig der er galt på den? Overhovedet ikke! :-) DIN mødebooker presser RIGTIG meget på og fortæller DIREKTE at hvis jeg ikke beslutter mig, sætter han bare et møde op.. og forklarer ham pænt, ja, du fatter vel en smule dansk siden du har adgang til samtalen - så må du også forstå at et nej er et nej. Og at jeg ikke er interesseret i bare at få et møde uden bevæggrunde for dette. JEG BEDER FLERE GANGE OM AT HAN KAN VENTE MED AT KONTAKTE MIG. MEN BLIVER VED OG VED OG VED OG VED.