Jeg havde de fornøjelse at snakke med Oliver, som var rigtig hjælpson. Jeg fik tilbudt en halv times gratis møde med en revisor hvilket virkelig er dejligt da jeg er studerende! :) Der er en del... Se mere
Fik en fin vejledning og der blev arrangeret et møde med en revisor for mere dybde borende vurdering af, om jeg kunne få fordel af at skifte revisor. Eneste anke har været, at der gik næsten en måne... Se mere
Revisor priser har givet en fin service, hvor de til punkt og prikke har leveret den ydelse de giver udtryk for på deres hjemmeside. Der ud over var deres medarbejder der forestod den telefoniske kont... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kigkurren 8g, 4. tv, 2300, København S, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jeg var meget tilfreds og fik den info jeg skulle bruge

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Det var lidt forvirende hvordan kontaktn til revisor ville blive etableret

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Får tildelt et møde med en revisor som skal bruge en time på vejen hver vej for at komme til mig. Til trods for at jeg bor tæt på en by med mange revisorer. Dertil bliver jeg ringet op flere gange efter jeg har aflyst da revisorpriser ikke kan forstå jeg ikke vil bruge en revisor som ikke er fra mit nær område. Jeg har andet at lave end snakke hele tiden med en halv flabet telefonsælger !!

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Bliver ringet op af en speed snakkede sælger der bare skal have booket en aftale og så videre.
Hører overhovedet ikke hvad der bliver sagt hvilket betyder at den efterfølgende booking af aftaler ikke er rigtig!

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
kundeservicemedarbejderen taler alt for meget og alt alt for hurtigt så man mister interessen.
det virker som om at han sidder der for sin egen skyld.

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Tak for hurtig, personlig og kvalificeret kundebetjening.
Med venlig hilsen Kasper

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Der er en del baggrundsstøj som gør det svært at høre hvad der bliver sagt i telefonen - jeg kan forestile mig at det er lige så frustrerende for medarbejdere som for kunder :)

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Hørte ikke efter hvad der blev sagt

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Jeres sælger var yderst uintelligente at høre på, og han lovede at sende et nummer på en revisor virksomhed pr. mail, men har booket et møde i stedet.

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Hurtig kvik tilbagemelding af en frisk ung medarbejder.

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Det var en super god samtale, jeg havde. og en god service.

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
En hurtig samtale, måske lidt for hurtig med en smart "sælger"

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Følte mig udsat for en gang telefon sælger spam! Og fortryder faktisk at jeg gik den vej, jeg bad om tilbud på revision, men blev spurgt om jeg havde brug for anden form for hjælp, forstod ikke helt hvad det drejede sig om! Og sælger som ringede mig op lød ikke som den mest engageret person!
Hilsen tømrermesteren

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Hermed mine bedste anbefalinger, de 2 første tilbud kom inden for få timer. Det 3. tog et par dage :-)

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
det gik hurtigt, gik en og søgte torsdag aften på Revisor-pris og dagen efter, ringet 1 rar mand og arangeret et møde med 1 revisor

Besvarelse fra Revisor-pris.dk
Medarbejderen som jeg talte med er super søde og lyttende .