Revisor-pris.dkAnmeldelser

3,3

Jeg havde de fornøjelse at snakke med Oliver, som var rigtig hjælpson. Jeg fik tilbudt en halv times gratis møde med en revisor hvilket virkelig er dejligt da jeg er studerende! :) Der er en del... Se mere

Fik en fin vejledning og der blev arrangeret et møde med en revisor for mere dybde borende vurdering af, om jeg kunne få fordel af at skifte revisor. Eneste anke har været, at der gik næsten en måne... Se mere

Revisor priser har givet en fin service, hvor de til punkt og prikke har leveret den ydelse de giver udtryk for på deres hjemmeside. Der ud over var deres medarbejder der forestod den telefoniske kont... Se mere

1. Revisionsfirma

Om Revisor-pris.dk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Imentor A/S (som også hedder Prisberegning.dk A/S) har siden 2006 formidlet kontakt mellem fagfolk og private kunder. Imentor A/S fungerer som samarbejdspartner og skaffer seriøse kundemøder til danske virksomheder.

Imentor A/S administrerer 15 hjemmesider, der henvender sig til folk som søger en fagmand. Her har man mulighed for at foretage en vejledende online prisberegning på opgaver inden for byggeri og services, og få arrangeret et gratis møde med en fagmand.

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rigtig fin service

Jeg var meget tilfreds og fik den info jeg skulle bruge

13. september 2016

Besvarelse fra Revisor-pris.dk

Hej Christoffer, tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service.

for hurtigt talende person

Det var lidt forvirende hvordan kontaktn til revisor ville blive etableret

14. juni 2016

Hej Tage,

Da vi som formidlingsvirksomhed vægter god service højt, sætter vi pris på vores kunders tilbagemeldinger, hvorfor vi værdsætter, at du har taget dig tid til din anmeldelse.

Så snart vi har modtaget de oplysninger du har indtastet på vores hjemmeside, revisor-pris.dk, bliver du som kunde ringet op af vores servicemedarbejder, som i samråd med dig har booket et møde d. 5/7-16. Efterfølgende bookes mødet ind til en af vores samarbejdspartnere, der har mulighed for at varetage mødet. Herefter fremsendes en mail med revisorerens kontaktoplysninger. Revisoren har samtidig modtaget dine kontaktoplysninger pr. mail, hvorefter i har haft mulighed for at kontakte hinanden forinden mødet d. 5/7-16.

Jeg håber, at i havde et godt møde, og at du efterfølgende modtog et attraktivt tilbud på din revisionsopgave.

Såfremt at du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 80 14 eller info@imentor.dk.

God behandling

Meget venlig personale

30. maj 2016

Besvarelse fra Revisor-pris.dk

Hej Martin, tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på hver og en af de fem stjerner.

Uprofessionelt

Får tildelt et møde med en revisor som skal bruge en time på vejen hver vej for at komme til mig. Til trods for at jeg bor tæt på en by med mange revisorer. Dertil bliver jeg ringet op flere gange efter jeg har aflyst da revisorpriser ikke kan forstå jeg ikke vil bruge en revisor som ikke er fra mit nær område. Jeg har andet at lave end snakke hele tiden med en halv flabet telefonsælger !!

9. marts 2016

Hej Fie,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse. Da vi er en kundeformidlingsvirksomhed vægter vi god service højt, hvorfor vi sætter pris på vores kunders tilbagemelding.

Da vores samarbejdspartner selv vælger hans radius for afholdelse af møder ved opstart, samt selv vælger hvilke opgavetyper han ønsker at varetage, har han selv ønsket at varetage dette møde, trods afstanden.

Jeg beklager selvfølgelig, at du under samtalen med vores kundeservicemedarbejder, har oplevet vores medarbejder som værende flabet - det er selvfølgelig ikke acceptabelt. Jeg går videre med dine oplysninger d.d., hvorfor der vil blive fulgt op på dette med den enkelte medarbejder.

Jeg håber, at du efterfølgende har fundet en lokal til at udføre din revisionsopgave.

Revisor-pris.dk

Sælgeren lytter overhovedet ikke !!

Bliver ringet op af en speed snakkede sælger der bare skal have booket en aftale og så videre.
Hører overhovedet ikke hvad der bliver sagt hvilket betyder at den efterfølgende booking af aftaler ikke er rigtig!

8. januar 2016

Hej Jens,

Da vi er en formidlings-virksomhed, er vores kunders tilbagemeldinger af stor betydning for os, hvorfor vi værdsætter, at du har taget dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Jeg kan se i vores system, at der blev booket et møde med en revisor ind d. 22/1-16 i forbindelse med, at du har været inde på vores hjemmeside revisor-pris.dk og indtaste oplysninger om din revisions-opgave, hvorfor jeg er en smule uforstående overfor, at du giver udtryk for, at mødet er booket forkert ind.

Jeg beklager selvfølgelig at din oplevelse af vores servicemedarbejder, ikke har været tilfredsstillende.

irriterende

kundeservicemedarbejderen taler alt for meget og alt alt for hurtigt så man mister interessen.
det virker som om at han sidder der for sin egen skyld.

26. november 2015

Hej Lisbeth

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Vores kundeservicemedarbejderes vigtigste og fornemste opgave er, at yde en god service og lytte til vores kunders behov. Jeg beklager selvfølgelig, at din oplevelse ikke har været tilfredsstillende og går d.d. videre med dine oplysninger til vores servicechef, så han kan følge op på dette med den enkelte medarbejder.

Vi er glade for at erfare, at du alligevel har valgt at afholde mødet med vores samarbejdspartner og håber, at du har modtaget en attraktivt tilbud efter dette.

Kompetent kundeservice.

Tak for hurtig, personlig og kvalificeret kundebetjening.

Med venlig hilsen Kasper

17. september 2015

Besvarelse fra Revisor-pris.dk

Hej Kasper, det er os der takker for din flotte anmeldelse.

Jeg er meget glad for at høre, at du oplevede vores medarbejder som hurtig, personlig og kvalificeret.

Rigtig god oplevelse

Der er en del baggrundsstøj som gør det svært at høre hvad der bliver sagt i telefonen - jeg kan forestile mig at det er lige så frustrerende for medarbejdere som for kunder :)

7. september 2015

Besvarelse fra Revisor-pris.dk

Hej EV, tak for din anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for, at det var en fornøjelse for dig at tale med vores medarbejder - trods at der var en smule baggrundsstøj.

Jeg håber, at mødet gik rigtig godt.

Super

Imødekommende , og venlige at tale med . God service

23. juni 2015

Kære Tina,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de meget værdsatte fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af revisor-pris.dk.

Da det er vigtigt for os, at vores kunder altid modtager service af høj kvalitet, er vi glade for at høre, at du oplevede at modtage god service under din samtale med vores medarbejder.

Vi er samtidig glade for at høre, at du oplevede vores medarbejder som imødekommende og venlig.

Vi ønsker dig et godt møde med revisoren d. 30/06-15.

Mvh Kathrine, Support
Revisor-pris.dk

mødebookere, hvad skal vi med dem!

Hørte ikke efter hvad der blev sagt

12. juni 2015

Kære Per,

Tak fordi du tog dig tid til din anmeldelse.

Da vi er en servicevirksomhed, er det vigtigt for os at vores kunder altid modtager god service.
Vi er derfor kede af at høre, at du oplevede, at vores medarbejder ikke lyttede til dine oplysninger - det er selvfølgelig ikke acceptabelt.
Jeg har d.d. videregivet dine information til vores servicechef, der vil følge op på det med den enkelte medarbejder.

Vi er dog glade for at erfare, at du alligevel har benyttet dig af vores gratis service og derigennem fået etableret et møde med en af vores samarbejdspartnere, og vi ønsker dig et rigtig godt møde med fagmanden d. 31/07-15.

Hurtig svar

Det er hver at prøve

2. maj 2015

Kære Carsten,

Tak for din anmeldelse og ikke mindst for de flotte fem stjerner - de er værdsat.

Da god service og effektivitet er i højsædet hos os, er vi glade for at høre, at du oplevede at modtage et hurtigt svar.

Vi håber, at du efterfølgende har haft et godt møde med fagmanden d. 05/05-15.

Håbløst

Jeres sælger var yderst uintelligente at høre på, og han lovede at sende et nummer på en revisor virksomhed pr. mail, men har booket et møde i stedet.

5. marts 2015

Kære Mads,

Tak fordi anmeldelse.

Vi er glade for at erfare, at du har benyttet dig af revisor-pris.dk.

Det er dog beklageligt at dette ikke levede op til dine ønsker.
Vi er kede af at høre, at du ikke oplevede samtalen med vores medarbejder tilfredsstillende. Jeg videregiver d.d. dine oplysninger vedr. din oplevelse af vores medarbejder, til vores servicechef, der vil følge op på dette med den enkelte medarbejder.

Det vi via vores gratis service tilbyder, er at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand, dette ved at etablere et møde mellem nævnte parter. Dette såfremt kunden har en opgave, der ønskes løst indenfor nærmeste fremtid.
Det er derfor meget beklageligt, hvis der er sket en misforståelse under samtalen med vores medarbejder. Ønsker du ikke mødet bedes du venligst informere os om dette ved fremsendelse af en mail til info@imentor.dk eller kontakte os telefonisk på 70 22 80 14.

Såfremt vi ikke hører fra dig, ønskes du et rigtig godt møde med fagmanden d. 28/04-15.

Årsregnskab og indberetning til SKAT

Hurtig kvik tilbagemelding af en frisk ung medarbejder.

4. februar 2015

Kære Jonna,

Tusind tak for din anmeldelse, samt for de fine 4 stjerner.

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse ved brug af revisor-pris.dk.

Da effektivitet er i højsædet hos os, er vi glade for at høre, at du oplevede en hurtig tilbagemelding på din henvendelse.

Jeg kan se i vores system, at du valgte at aflyse mødet med revisoren. Vi håber, derfor at du efterfølgende har fundet en tilfredsstillende løsning på opgaven.

telefonisk samtale

Det var en super god samtale, jeg havde. og en god service.

22. januar 2015

Kære Adis,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de flotte 5 stjerner - de er meget værdsat.

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse ved brug af revisor-pris.dk, samt at du efterfølgende oplevede en god dialog med vores medarbejder.
Da god service er i højsædet hos os, er vi glade for at høre, at du oplevede den service der blev ydet til dig som som værende god.

Vi håber, at du havde et godt og konstruktivt møde med revisoren d. 27/01-15.

God og hurtig service

1. december 2014

Kære Lars,

Tak fordi du tog dig tid til din anmeldelse.

Da lige netop god service og effektivitet er i højsædet hos os, er vi glade for at høre, at du oplevede vores medarbejders service som hurtig og god.

Vi håber, at du havde et godt og givtigt møde med fagmanden d. 10/12-2014.

Lidt smart

En hurtig samtale, måske lidt for hurtig med en smart "sælger"

30. oktober 2014

Kære Mette,

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til denne.

Vi er glade for at erfare, at du har benyttet dig af vores gratis service, samt at denne har fungeret efter hensigten - nemlig skabt den indledende kontakt mellem kunde og fagmand.

Vi er dog kede af at høre, at din samtale med vores kundeservicemedarbejder ikke var en tilfredsstillende oplevelse.
Din feedback er værdsat, og jeg har d.d. videreformidlet dine oplysninger, til teamlederen for vores kundeservicemedarbejdere, der vil sørge for at følge op på dette med den enkelte medarbejder.

Revisor-pris.dk

Blev tiltalt med forkert navn flere gange!

Følte mig udsat for en gang telefon sælger spam! Og fortryder faktisk at jeg gik den vej, jeg bad om tilbud på revision, men blev spurgt om jeg havde brug for anden form for hjælp, forstod ikke helt hvad det drejede sig om! Og sælger som ringede mig op lød ikke som den mest engageret person!

Hilsen tømrermesteren

27. oktober 2014

Kære Brian,

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at uddybe denne.

Jeg beklager på vores kundeservicemedarbejders vegne, at han flere gange tiltalte dig ved forkert navn - det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende.

Da vi er en servicevirksomhed, er din feedback meget værdsat.
Jeg har d.d. videregivet dine oplysninger til teamlederen for vores servicemedarbejdere, der vil tage dette til efterretning og sørge for at følge op på dette med den enkelte medarbejder.

Jeg kan se i vores system at du efterfølgende har valgt at aflyse mødet, hvorfor vi håber, at du har fundet en god løsning.

Hurtig tilbagemelding

Hermed mine bedste anbefalinger, de 2 første tilbud kom inden for få timer. Det 3. tog et par dage :-)

23. april 2014

Kære Ole,

Tusind tak for din anmeldelse og for de fine fem stjerner.

Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service.
Vi er dog lidt uforstående overfor de tre tilbud, som du omtaler, da vi kun tilbyder at sende en enkelt fagmand ud til den samme opgave.

Vi håber dog, at du havde et godt møde med revisoren d. 01/05-14.
Vi er dig taknemlig for din anbefaling og ønsker dig held og lykke med projektet.

hurtig respons

det gik hurtigt, gik en og søgte torsdag aften på Revisor-pris og dagen efter, ringet 1 rar mand og arangeret et møde med 1 revisor

4. april 2014

Kære Allan,

Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst for de flotte fem stjerner - de er meget værdsatte.

Da service og effektivitet er i højsædet hos os, er vi glade for at høre, at du oplevede hurtig respons. Vi er samtidig glade for at høre, at vores service fungerede efter hensigten - nemlig at skabe den indledende kontakt mellem kunden og revisoren.

Vi håber, at du havde et godt og givtigt møde revisoren d. 15/04-14.

mere end tilfreds

Medarbejderen som jeg talte med er super søde og lyttende .

25. marts 2014

Kære Jenny,

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til denne.
De flotte fem stjerner er meget værdsat.
Da vi er en servicevirksomhed, er din feedback vigtig for os, og vi er glade for at høre, at du oplevede vores medarbejder som sød og lyttende - de rosende ord vil blive formidlet videre til vores serviceafdeling.

Vi håber, at du havde et godt og givtigt møde med revisoren d. 01/04-14.