Revere Kobenhavn Anmeldelser 12

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Virkelig ringe kvalitet

Virkelig ringe kvalitet.
Ingen kontaktoplysninger, ingen returlabel eller mulighed for at returnere..
Så ærgerlig over jeg ikke tjekkede anmeldelser inden jeg købte derfra eller bare undersøgte en smule før🤦‍♀️
Så det er nu lært ved bitter erfaring.

5. september 2025

KØB ALDRIG NOGET FRA REVERE…

KØB ALDRIG NOGET FRA REVERE KØBENHAVN😡😡😡SVINDEL
Der går flere uger inden man modtager det bestilte
Kvaliteten af tøjet er meget dårlig
Man modtager ikke det man har bestilt
De svarer ikke på kontakt
De lover kompensation, uden at holde det

29. august 2025

Hold jer væk fra det firma

Hold jer væk! Det er en fup virksomhed. Billederne stemmer ikke overens med den vare man modtager. Jeg var 3 uger om at modtaget et sæt tøj, og da pakken kom var det et helt andet sæt tøj, end det jeg havde bestilt. Jeg blev så skuffet. Øv øv..

8. august 2025

Skulle have tjekket anmeldelserne på…

Skulle have tjekket anmeldelserne på trustpilot før køb. Blev totalt forelsket i en kjole på instagram - har lige modtaget den :-(. Ren plastik kjole, som overhovedet ikke lever op til modellen. Virkelig dårlig kvalitet. Øv Øv

31. juli 2025

Kina produkt med umulig returneringsbetingelser

Jeg kan jo kun ærgre mig over, at jeg ikke tjekkede dette firma på trust pilot inden jeg købte et shortssæt fra Revere. For jeg er i den grad enig med de andre anmeldere; mage til dårlig kvalitet af produkt og umulige returneringsbetingelser har jeg aldrig været ude for!! At købe noget fra en dansk virksomhed og så bede kunden om at returnere varen til Kina og selv betale fragtomkostninger på >260kr det kan ikke være i overensstemmelse med forbrugerloven.
Det er til grin det svar jeg har fået fra Revere søbet ind i “ Vi er oprigtigt kede af at høre, at varen ikke levede helt op til dine forventninger” og “Hos Revere København vægter vi kundetilfredshed meget højt, og vi stræber altid efter at finde en retfærdig og passende løsning”.
Jeg kommer aldrig til at købe noget fra dem igen og det er stensikkert, at jeg kommer til at fortælle om min oplevelse vidt og bredt.

19. juli 2025

Mega svindel-virksomhed

Mega svindel-virksomhed. Det tøj man får er er mega dårlig kvalitet og ligner overhovedet ikke det på billederne. Når man vil sende tøjet retur skal det ske til en adresse I Kina. Det koster så 260 kr at sende retur og ja gad vide om man nogensinde får sine penge igen? Det er mega svindel!!!

8. juli 2025

Mega svindel virksomhed …

Mega svindel virksomhed …
De hedder Revere København men for at sende en vare retur skal man betale en fragt til Kina (samme værdi som varens pris)
Virkelig smart tænkt men total bondefangeri!! Så hold jer langt væk fra denne butik.

8. juli 2025

Hej jeg vil gerne søge job hos jer

Hej jeg vil gerne søge job hos jer. I lyder som en rigtig god og reel virksomhed. Slet ikke svindlere som sender varer fra Kina. Jeg tror virkelig på jer og jeres brand. I oser af kvalitet og tillid. Jeres butik er jo verdens kendt og det ligner slet ikke et AI genereret billede i har på jeres hjemmeside. Især det med at i ikke oplyser et CVR nummer får mig til at stole ekstra meget på jer. Jeg er så glad for at man kan søge en stilling hos jer. Glæder mig til at høre fra jer, er sikker på vi får et fantastisk samarbejde. Jeg elsker nemlig at håndtere varer fra Kina som forgifter mig og mine omgivelser.

14. juni 2025

Er dette din virksomhed?