4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg er blevet virkelig glad for mine…

Jeg er blevet virkelig glad for mine håndklæder fra Summersand. Har efterhånden haft dem i over et år, og de holder stadig formen og farven, og er blevet blødere over tid. De er nemme at have med sig rundt på rejser, stranden osv. fordi de fylder meget mindre end et almindelig håndklæde, de tørrer hurtigere og så er de også en del pænere at se på :)

9. juli 2025

Super lækkert håndklæde

Super lækkert håndklæde, flotte farver og dejligt med en størrelse der kan dække hele solsengen. Tørrer lynhurtigt og er sandafvisende. Alt det de lover passer. Vejer og fylder meget lidt. Er kun ærgerlig over at jeg ikke købte sådan et håndklæde for mange år siden.

17. juli 2024

Super let og kompakt håndklæde

Super let og kompakt håndklæde der er længder bedre og meget mere behagelige at bruge end tilsvarende letvægts/rejsehåndklæder. Har for nyligt haft det med på en dykkerrejse til Filippinerne, og selv i det meget fugtige klima tørre håndklædet overraskende hurtigt og er altid klar til brug mellem dyk. Levring og service er ligeledes helt i top.

11. september 2023

Top lækre håndklæder.

Top lækre håndklæder.

Har haft dem i snart 5 år og bruger dem stadig!

Lækkert design, tørre lynhurtigt, fylder og vejer ingen ting.

Vi tager altid med på stranden og vores udlandsrejser.

16. november 2023

Utroligt Lækre Håndklæder

Utroligt lækre og hurtigtørrende håndklæder – perfekt til stranddage eller til træningstasken. Fedt design og flotte farver, der ikke falmer, selv efter mange vaske. De er meget kompakte og nemme at have med på ferien eller i fitnesscenteret.

1. august 2023

God kvalitet

Virkelig fedt håndklæde. Fylder ingen ting, tørrer sindsygt godt og er af lækker kvalitet.

6. oktober 2023

Virkelig lækkert håndklæde

Virkeligt gode håndklæder. Efter at have købt summersand håndklæder vil jeg ikke gå tilbage til almindelige, når jeg fx. er ved stranden. Sand er let at børste af og håndklæderne tørrer bare meget hurtigere. Derudover kan de foldes så de nærmest ikke fylder noget. Og så er det designmæssigt bare et virkelig flot håndklæde!

28. september 2023

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra! Meget mere end blot et strandhåndklæde. Bruger dette hvergang jeg skal bruge et håndklæde uden for huset. Fylder ingenting lagt sammen, suger bedre end alm. håndklæder og så er det dejlig stort!
God service :-)

4. oktober 2022

Super gode håndklæder!

Jeg bruger mest håndklæderne til yoga og på stranden, de suger godt, tørrer hurtigt og sandet ryger nemt af. De er også virkelig gode at rejse med, da de næste ikke fylder noget.

Stor anbefaling herfra :)

4. september 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto