Vandaag Revahs One Pro complete set ontvangen. Zoals beloofd binnen 24 uur. Ziet er allemaal piekfijn uit; tondeuse zelfs al 100% opgeladen. Zie uit naar het eerste gebruik. Cashback cadeautje natuurl... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De Clipper Two doet precies wat ‘ie belooft: razendsnel, strak én pijnloos. Scherp mes, sterke motor en verrassend stil en de Batterij gaat eindeloos mee, en de scherpte blijft behouden zelfs na mee... Se mere
Voor mijn verjaardag wenste ik een mooi cadeau. Mijn oude tondeuse was ‘op en sluiten’ dus het moest een nieuwe worden. Na zoeken op het www kwam ik goede recenties tegen over Revahs.nl. Ik was sne... Se mere
Luxe Tondeuse geleverd in even mooie verpakking. Makkelijk instelbaar. Ook makkelijk is de indicator op de display die aangeeft dat er olie op de mesjes moet. Percentage van de batterij dui... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Draadloze heavy metalen tondeuses voor een at-home-barber ervaring. Onze tondeuses zijn draadloos, hebben een lange accuduur van minimaal 180 minuten en tussen de 6500 - 7200 rotaties per minuut.
Kontaktoplysninger
nvt, 8605AA, Sneek, Holland
- support@revahs.nl
- revahs.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Degelijke retro tondeuse
De tondeuse ziet er zeer degelijk uit. De scheerkop is fijn scherp. Het apparaat ligt goed in de hand..de bijgevoegde kammen zijn gemakkelijk te plaatsen. Hopelijk gaat ie lang mee!
Wereldkampioen after-service
Een maand nadat Revahs mijn twee jaar oude tondeuse na het constateren van een defect had nagekeken en kostenloos(!) had gerepareerd, bleek dat hij niet meer oplaadde. Weer een mailtje naar de klantenservice en ik kon 'm meteen weer opsturen.
Twee weken later krijg ik bericht dat ze me een fonkelnieuwe opsturen! Ik heb al eerder een positieve review over Revahs gepost maar ik pleurde bijna van mijn stoel van verbazing, van zoveel goeie service. Nog nooit meegemaakt dit. Het is dat ik nu een geweldig werkende tondeuse in huis heb anders zou ik er meteen weer 1 kopen.
Bedankt!!
En als je twijfelt om hier een tondeuse te kopen: doen. Supermooie apparaten die geweldig werken. En als ie onverhoopt niet werkt komt het ook goed ;-)
Kwaliteit en klantgericht
Antwoordt mail optijd met vragen of een product
heb een tondeuse aangeschaft en werkt boven verwachtingen. hij was iets duurder dan wat ik normaal koop maar is het zeker waard
Zeer degelijke machine
Na de tondeuse driemaal te hebben gebruikt kan ik stellen dat ik tevreden ben over de aankoop. Het apparaat voelt en oogt degelijk, net als de verpakking en presentatie. Ik gebruik de tondeuse voor het creëren van een buzzcut en, probeer, een fade te zetten. Dit laatste kan middels de hendel
Op tijd geleverd
Op tijd geleverd. Direct uit de exclusieve verpakking gehaald en mijn 3 weken baard aangepakt naar een 3 dagen baard. Denk dat een Pro Barber deze gerust kan gaan asnschaffen om zijn klanten een perfect scheerresultaat te leveren!! Echt een aanrader. Thnx!
Snelle levering, gebruiksaanwijzing gelezen en volgende dag gebruikt.
Prima werking.
Een echte aanrader
Scheert heel mooi en fijn. Batterij gaat lang mee. Heel tevreden van dit toestel !!
zomaar goed
Een mooi en krachtig apparaat
Makkelijk te bedienen en met een goed resultaat.
Ze hebben een mooi product geleverd
Ze hebben een mooi product geleverd, netjes verpakt en de tondeuse werkt heel goed.
Snelle en fijne service
Snelle en fijne service. Apparaat was binnen 2 dagen thuis aangekomen.
Nu3 weken in gebruik
Nu3 weken in gebruik, scheert perfect. Voelt en ziet er erg degelijk uit. (Veel accessoires)
Blij mee
Goeie service
Bij binnenkomst bestelling scheermesjes bleek er een tandje afgebroken. Gelijk een foto gemaakt en deze met een e-mail berichtje doorgestuurd
Ze hebben gelijk een nieuw setje kosteloos opnieuw gestuurd.
Goeie service dus
Ontzettend goede service. Een fout gevonden op de website en kreeg hier zelfs geld voor terug. Een hele goede service!