Revahs Anmeldelser

4,8

Vandaag Revahs One Pro complete set ontvangen. Zoals beloofd binnen 24 uur. Ziet er allemaal piekfijn uit; tondeuse zelfs al 100% opgeladen. Zie uit naar het eerste gebruik. Cashback cadeautje natuurl... Se mere

De Clipper Two doet precies wat ‘ie belooft: razendsnel, strak én pijnloos. Scherp mes, sterke motor en verrassend stil en de Batterij gaat eindeloos mee, en de scherpte blijft behouden zelfs na mee... Se mere

Voor mijn verjaardag wenste ik een mooi cadeau. Mijn oude tondeuse was ‘op en sluiten’ dus het moest een nieuwe worden. Na zoeken op het www kwam ik goede recenties tegen over Revahs.nl. Ik was sne... Se mere

Luxe Tondeuse geleverd in even mooie verpakking. Makkelijk instelbaar. Ook makkelijk is de indicator op de display die aangeeft dat er olie op de mesjes moet. Percentage van de batterij dui... Se mere

1. Butik med barberudstyr

Draadloze heavy metalen tondeuses voor een at-home-barber ervaring. Onze tondeuses zijn draadloos, hebben een lange accuduur van minimaal 180 minuten en tussen de 6500 - 7200 rotaties per minuut.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

103 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ben zeer blij met deze tondeuse die een…

Ben zeer blij met deze tondeuse die een lekker gewicht heeft en een fijne grip, waardoor je comfortabel en met gemak je haar in model brengt. Voelt degelijk aan en heeft een mooi vermogen. De hendel is voor het bereik 0,5 mm tm 3 mm dus dan heb je geen opzetkam nodig.
Draadloos in mooie luxe verpakking. Top.

10. oktober 2025

Heel blij met mijn Clipper One

De door mij bestelde Clipper One werd snel geleverd en zit verpakt in een degelijke bewaardoos. Het is een stevig apparaat en de hulpstukken blijven prima zitten dankzij de magneetjes. Het scheerresultaat is prima en de accu houdt het lang vol. Al met al zeer tevreden!

29. september 2025

Absolute aanrader

Netjes op tijd geleverd, zorgvuldig verpakt en topproduct! Bovendien nog eens aangenaam verrast met extra garantie en een cashback actie. Absolute aanrader!

17. september 2025

De Clipper two; fijn ding, werkt goed.

De Clipper two werkt prima. Fijn ding om te gebruiken als tondeuse, niet alleen voor de baard, maar ook om mijn haar kort te houden. Ik heb 1 kleine ‘maar’ bij de Clipper Two; ik heb een andere tondeuse waar je het kopje vanaf kan halen en dan kun je helemaal vlak langs je huid scheren. Bij deze clipper kan dat ook, maar hij gaat dan niet heel vlak langs de huid, voor de allerkleinste haartjes. Maar verder ; top ding. Ligt goed in de hand, is van mooi materiaal gemaakt. Komt in een mooie doos.

14. september 2025