Retroprodukter

Intet mindre end 5/5 stjerner, fantastisk kvalitet og dertilhørende pris, hvorfor jeg helt sikkert vil handle her igen. Vintage-look af høj kaliber, der kan være overalt i en bolig, jeg har dog mine i... Se mere

Produkterne er vanvittigt fede, og man kan se med det samme, at de ikke er af billig kvalitet, der hærdes efter et par måneder. Derudover er priserne super overkommelige i forhold til hvad der kunne f... Se mere

Rigtig fin personlig service. Hurtig levering lige til døren. Produkterne levede fuldt ud op til mine forventninger. Kan kun varmt anbefale at handle hos retroprodukter.dk☺️☺️☺️

Dejlig nemt sted at handle, hurtig fragt, kanon service og gode priser. Jeg er meget tilfreds med mit køb, alt forløb på bedste måde. Så fine produkter, der pynter i hjemmet.

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Retro-produkter er ren nostalgi. Noget unikt fra klassiske tider. Vi kombinerer gamle retro-udtryk med moderne indretning for at give noget helt unikt til dit hjem. Vi er Danmarks første shop, som udelukkende fokuserer på retro-produkter. Måske endda Danmarks mest dedikerede online retro-butik. Altid tiltro til retro!

Super side

Super side meget tilfreds

10. december 2020

Besvarelse fra Retroprodukter

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😍 Vi håber at se dig igen!

Alt som forventet i forhold til…

Alt som forventet i forhold til billeder og beskrivelser på hjemmesiden. 😊

3. december 2020

Besvarelse fra Retroprodukter

Tusind tak Lene for den flotte anmeldelse 😍 Vi er glad for at du fik det hele som forventet.

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, nem bestilling og super hurtig levering.

17. oktober 2020

Besvarelse fra Retroprodukter

Årh det varmer! Vi er så glade for din anmeldelse Susanne. Vi håber på at se dig igen.

Klar anbefales

Super fine skilte og ikke mindst service. Hel klar anbefales herfra 👍👍

12. oktober 2020

Besvarelse fra Retroprodukter

Tak Randi! Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig med at finde nogle skilte.

Købte en gave til min far

Købte en gave til min far.
Den ene ting, levede desvætre ikke op til forventningerne, men blev lynhurtigt om byttet uden problemer

26. september 2020

Besvarelse fra Retroprodukter

Hej Majbritt. Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at vi hurtigt fandt en god løsning for dig. Jeg håber at se dig inde på shoppen igen.

Fine ting😀

Fine ting😀 så ud præsist, som på billederne🤩
Skal jeg bruge noget en anden gang, vil jeg bestemt kigge her igen😀

24. september 2020

Hej Heidi,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg er SÅ glad for at du er glad for produkterne.

Jeg glæder mig til at se dig inde på shoppen igen.

god service

god service, man kunne se at min ordre ikke var gået igennem første gang, så der blev sendt en mail, for at høre og de kunne hjælpe med noget. Men det lykkedes 2. gang

19. september 2020

Besvarelse fra Retroprodukter

Tak for den flotte anmeldelse Lone! Jeg er glad for at vi fik det løst, og at du bliver glad for dine produkter! Vi håber meget på at se dig igen.

Super god service

Super god service, hurtig levering & mega flot produkt 😁

17. september 2020

Hej Laura,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Fem stjerner herfra.

Rigtig fin personlig service.
Hurtig levering lige til døren.

15. september 2020

Hej Nathja,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Super hjemmeside

Super hjemmeside, service og hurtig levering

15. september 2020

Besvarelse fra Retroprodukter

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg håber meget at du bliver tilfreds med dine retro-produkter, og vi ser dig igen.

De bedste retrohilsner
Emil Nissen

Perfekt

14. september 2020

Hej Majarose,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at det pynter i dit hjem. Vi håber at se dig inde på shoppen igen.