Kære modtager Jeg har tidligere haft adgang til Restudy via UniLogin, men jeg er ikke længere tilknyttet gymnasiet og kan derfor ikke logge ind. Jeg vil gerne have adgang til min konto så jeg... Se mere
Restudy er en virkelig god program eller hjemmeside med alle niveauer til skole hvis man ikke lige forstår hvad læreren siger eller andet. Det rigtige dårlige ved det er at der er så mange videoer h... Se mere
Vanvittig klam markedsføring. Ligegyldigt, hvad man Googler, vil Restudy.dk dukke op som et resultat, men jeg har stadig aldrig oplevet én eneste gang, hvor jeg har trukket på linket til deres hjemmes... Se mere
Super god hjemmeside til at supplere studierne med. Jeg skulle op i global økonomi i samfundsfag A mundtligt, og restudy hjalp mig rigtig meget. Men de burde i den grad oppe sig på teoretikerne. Jeg f... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Restudy er en gratis online læringsplatform med mere end 2.000 læringsrige undervisningsvideoer fordelt på 23 fag fra grundskole- til gymnasieniveau.
Torvet 2, 2, 7400, Herning, Danmark
- support@restudy.dk
- restudy.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Intet mindre end en kæmpe hjælp!
Mange gange forstår man måske ikke sammenhængen i noget man lærer i skolen, derfor er det meget praktisk at høre en anden formulering om samme emne. Videoerne er korte og præcise, og det er en kanon ide med at have studerende i videoerne til at stille de spørgsmål man selv sidder med. Mange tak!

Besvarelse fra Restudy
Genialt koncept
Min skole hvor jeg læser HF har givet os et licens hver, så vi kan bruge det til alle fag. Er bare super godt og hjælper en meget.
Tak for 10 i Matematik B og 12 i Biologi C
Jeg vil bare sige 100 tak Restudy. I har reddet mine 2.g-eksaminer!
Især tak til de biologi- og matematik-videoerne.
Det er toppen
Går på sommerferie med et 10-tal i matematik og et 12-tal i Biologi. Specielt biologi-karakteren var jeg glad for. Jeg har altid fået 4 i biologi, da jeg ikke har kunnet forstå faget. Men Restudy-læreren fik mig til at forstå faget, og jeg fik 12! Fortsæt endelig med jeres videoer, evt. noget om det gyldne snit. Jeg brugte desuden også jeres biologi-quizzer - god til at lære om fx. DNA.
Tak Restudy - genialt koncept.
Virkelig tjekket foretagende med pædagogisk undervisning til os der skal have den en ekstra gang :)
Jeg har kæmpet med Matematik C hele året og i læseferien inden jeg skulle til mundtlig eksamen var jeg så heldig at finde nogle gode videoer på Restudy.dk med virkelig forstålige og ikke mindst pædagogiske matematiske beviser. Jeg endte med at kassere halvdelen af årets noter og bruge Restudy i stedet og fik 12 :)
Du vil aldrig fortryde det!
Det er bedste sted at modtage lektiehjælp :-D