Restudy Anmeldelser 107

2,9

Kære modtager Jeg har tidligere haft adgang til Restudy via UniLogin, men jeg er ikke længere tilknyttet gymnasiet og kan derfor ikke logge ind. Jeg vil gerne have adgang til min konto så jeg... Se mere

Restudy er en virkelig god program eller hjemmeside med alle niveauer til skole hvis man ikke lige forstår hvad læreren siger eller andet. Det rigtige dårlige ved det er at der er så mange videoer h... Se mere

Super god hjemmeside til at supplere studierne med. Jeg skulle op i global økonomi i samfundsfag A mundtligt, og restudy hjalp mig rigtig meget. Men de burde i den grad oppe sig på teoretikerne. Jeg f... Se mere

1. Grundskole

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Restudy er en gratis online læringsplatform med mere end 2.000 læringsrige undervisningsvideoer fordelt på 23 fag fra grundskole- til gymnasieniveau.

2,9

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Restudy er de bedste

Restudy er et af de bedste værktøjer, som har hjulpet mig igennem mange snævre vendinger i skolen og før eksamen.

Kære Natasha,
Mange tak for din positive anmeldelse, det betyder virkelig meget for os..🙏 Fedt hvis vi har været i stand til at forbedre din forberedelse til eksamen, det er vigtigt for os.

FANTASTISK

FANTASTISK
Ja intet mindre kan gøre det. Jeg har brugt videoer fra både matematik og kemi min daglige undervisning af klasser - men specielt som ekstra hjælp til de elever jeg har i mine specialforløb i matematik.
Jeg kan klart anbefale andre til at bruge stedet.

Kære Marie,
Mange tak for de positive ord og hvor er det dejligt at høre vi har kunnet hjælpe i den daglige undervisning..🙏
Vi er meget taknemmelige for din anbefaling og håber fortsat at kunne leve op til forventningerne fremadrettet.
Mvh. Restudy

Restudy er et rigtig godt redskab til…

Restudy er et rigtig godt redskab til at få styr på pensum, men siden kunne godt bruge flere videoer, da nogle af niveauerne af flere fagene ikke indgår på siden.

Kære Clara,
Tak for den positive anmeldelse og dejligt vi har kunnet hjælpe dig med pensum. Vi arbejder konstant på at udvide materialet på portalen, og der kommer en del flere videoer allerede til efteråret.
Mvh. Restudy

Denne hjemmeside giver cancer!!!!

Denne hjemmeside giver cancer. Den tager et år om at loade og indholdet er så dårligt at jeg mister hjerneceller.

Kære Joao,
Det er vi da frygtelig kede af at høre. Vi gør hvad vi kan for hele tiden at forbedre både hastighed og indhold, og bestemt ikke meningen at du skal "miste hjerneceller".

Klamt

Vanvittig klam markedsføring. Ligegyldigt, hvad man Googler, vil Restudy.dk dukke op som et resultat, men jeg har stadig aldrig oplevet én eneste gang, hvor jeg har trukket på linket til deres hjemmeside, men ikke har modtaget en besked om, at: "Beklager, vi kunne ikke finde nogen kurser relaterede til XXX."

6. februar 2021

Kære NWA,
Det er vi både kede af, og bestemt også overraskede over at høre - vi gør hele tiden alt hvad der er muligt for at holde vores søgninger ud mod Google relevant, så vi undskylder meget for din dårlige oplevelse.
Vi har dog mere end 2.000 undervisningsvideoer på portalen, så mon ikke du kan finde noget derimellem der kunne hjælpe dig..?
Mvh. Restudy

Siden er så langsom at min kæle snegl…

Siden er så langsom at min kæle snegl ville kunne nå at tage på en jordomrejsning inden jeg har loadet den første video ind

4. januar 2021

Kære Patrick,
Vi undskylder meget din negative oplevelse med hastigheden på portalen. Vi oplevede en massiv stigning i visninger igennem 2020, hvilket gav os lidt udfordringer - og det undskylder vi selvfølgelig for.
Problemerne er dog løst nu, og du kan roligt streame løs igen.
Mvh. Restudy.

LANGSOM SOM EN SNEGL

Hver gang vi skal anvende siden i fjernundervisning får man traumer bare ved tanken. Det er den langsomste hjemmeside på planeten. Gør noget ved det, hjemmesiden er nærmest ubrugelig da man venter i ligeså meget tid som man bruger på at lære noget.

16. december 2020

Kære Fred,
Problemerne er dog løst nu, og du kan roligt streame løs igen.
Mvh. Restudy.

Rigtig god og hjælpsom side

Jeg har haft rigtig meget glæde af Restudy det 1½ år jeg har benyttet mig af siden. Det er en stor hjælp, at man på kort tid kan få ridset hovedlinjerne i et fag op, så man kan danne sig et overblik og ikke fortaber sig i små detaljer f.eks. op til en eksamen. Det er også rart, at man kan få en kort introduktion eller opsamling på fag, man måske ikke længere har siddende på fingerspidserne eller måske slet ikke har haft. Jeg savner lidt quizzerne, men alt i alt har jeg haft en virkelig god oplevelse med Restudy indtil videre.

23. november 2020

Kære Sofia,
Mange tak for de rosende ord, og vi er så glade over at have været dig til hjælp..🙏
Mvh. Restudy

det er hvis ikke studenter huen som trykker der hjemme

det er hvis ikke studenter huen som trykker der hjemme, for dem da lavede den hjemmeside, det er en forfærdlige hjemmeside og jeg for lange løg hvergang den dukker op på min google søgning, da jeg aldrig for nogen postiv reaktion af den.

7. oktober 2020

Kære Andreas,
Det er vi selvfølgelig kede af at høre, da vi har lagt mange timer i netop opbygningen af vores portal. Vi har virkelig meget indhold på portalen, og får rigtig mange daglige besøgende - måske det er derfor vi dukker op i de Google-søgning.
Vi undskylder da selvfølgelig ulejligheden, og håber du ikke blive eksponeret for mig for Restudy fremadrettet.

forfærdelig hjemmeside på alle måder

forfærdelig hjemmeside på alle måder. Dukker altid op på google for ikke at tilbyde andet end beskeden "Beklager, vi kunne ikke finde nogen kurser relaterede til Danske metaforer eksempler.". Komplet ubrugelig

7. oktober 2020

Kære Adam,
Det var meget kede af at høre, da vi gør meget for konstant at være relevante. Vi vil selvfølgelig undskylde ulejligheden, men samtidig også gøre opmærksom på, at vi jo ikke alene er ansvarlige hvad der kommer frem ved søgninger på Google.

Plat og svindel

Det virker som om, at firmaet slet ikke interesserer sig for deres produkt længere, men kun lukrerer på de reklamer, der er på hjemmesiden. Når man ringer til supporten, er der ingen der svarer, selvom det er indenfor telefontiden. Vi har brugt en time på at gå en quiz igennem, fordi den loader i så lang tid...

1. oktober 2020

Kære Ken,
Vi undskylder meget hvis du/I skulle have haft en dårlig oplevelse med Restudy. Vi har haft en del udfordringer på quiz-området, og de er af samme grund pt. ikke længere aktive på portalen.
Hvad angår din henvendelse til vores support, er det dog ikke noget vi kan nikke genkendende til. Vi bestræber os på altid at vende tilbage på skriftlige henvendelser indenfor højest 24 timer, og er altid ved telefonen i "åbningstiden".
Du kan også trygt hvile i, at vi bestemt stadig interesserer os for vores produkt og omdømme. Vi har arbejdet på at gøre platformen og dertilhørende indhold gratis for slutbrugerne i over 10 år, og det er nu endelig lykkedes. Der er dog ganske rigtig reklamer på portalen, men udelukkende for uddannelsesinstitutioner og så lukrativt er det desværre heller ikke..😃

Helt klart 1 stjerne

Helt klart 1 stjerne herfra, hvis jeg havde muligheden havde den slet ikke haft nogle stjerne.

For at komme videre i et spørgsmål skal man vente 1 min og det løber op i tid når man har hele 50 spørgsmål.

Anbefaler ikke

2. september 2020

Kære Louis-August,
Vi undskylder meget udfordringerne med vores quizmodul. Vi har igennem længere tid oplevet performansproblemer med den del af portalen, og har derfor også valgt at gøre quizzerne inaktive.
Vi undskylder ulejligheden

Falsk marketing

Hver gang jeg søger efter noget der har med matematik at gøre på google popper deres side op, hvor de reklamerer med at have svaret på lige præcist det jeg søger, men når man så kommer ind på siden, siger den hver gang "Beklager, vi kunne ikke finde nogen kurser relaterede til...." hvor de så promovere alle deres andre kurser :-(

20. august 2020

Kære Simon,
Vi undskylder at du har oplevet problemer med søgninger via Google. Vi arbejder hårdt på hele tiden at have relevant og brugbart materiale, og på at nedsætte "fejlsøgninger". Det skulle dog meget gerne allerede stå tydeligt på søgeresultatet på Google såfremt der ikke er dækkende materiale på portalen.

Det er dårligt og slet ikke…

Det er dårligt og slet ikke fungerende. Det er svært at finde de videoer man søger, og forklaringerne er ikke gode. Brug hellere Youtube

31. marts 2020

Kære Sosa,

Det er vi selvfølgelige kede af skulle være din oplevelse, men så er det jo netop heldigt, at der også er meget brugbart materiale på YouTube.

Kæmpe hjælp

Opdagede Restudy for et par uger siden, da jeg sad helt fast i Kemi og ikke kunne komme nogle vegne. Jeg har taget kemi-lektioner siden, og alle de undervisere der har været, har været sindssygt gode til at formidle stoffet på en forståelig måde.
Jeg er simpelthen så glad for det - og at det er gratis er bare SÅ SKØNT. Og jeg glæder mig til at læse op på de mange andre spændende emner. Hilsen Rie

3. marts 2020

Kære Rie,

Mange tak for de rosende ord, og hvor er det dejligt du nu har genfundet glæden ved kemi - vi skal også nok videreformidle din ros til underviserne, da det jo i virkeligheden tilfalder dem..:)

Restudy er hverken godt teknisk eller…

Restudy er hverken godt teknisk eller indholdsmæssigt.
Teknisk har videoerne problemer ofstlppwr ofte. Og indholdsmæssigt er det meget kunstige setup med et fungeret klassetrin helt forfærdeligt, og hvor kameraet fra tid til anden er mere optaget af reklamen fra Restudy og at switche mellem elever of lærer i stedet for det, som det handler om.
Bruger det aldrig til undervisning i matematik og andre naturvidenskabelige fag - der er heldigvis andre alternativer.
*******
Jeg har tidligere brugt det, men bl.a. af de angivne grunde, er jeg holdt op med at bruge det......og anbefaler det ikke. Alene de tekniske problemer med at afspille videoer gør, at Restudy ikke kan anvendes i undervisningen.
Min kritik har intet med underviserne at gøre. Det har noget med setup'et at gøre - instrueret og kunstigt. Og der ligger videoer med forældet i indhold - f.eks. forældede CAS-peogrammer. Og så er den video, der bliver brugt til introduktion på den skole, hvor jeg underviser helt til grin - og det sidste er kursisternes komnentar.
Det kan godt være, at I gerne vil fremstå som peofessionelle, men det er langt fra tilfældet - desværre.

16. november 2018

Kære Charlotte,

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du aldrig bruger produktet - vi kunne dog også i den forbindelse argumenterer for, at en anmeldelse af produktet virker en anelse søgt. Det ville vel i virkeligheden være mere berettiget, såfremt du kendte bedre til, og flittigt benyttede dig af vores koncept.

Vi har nu alligevel valgt, at kommentere lidt på dine bemærkninger..:

De tekniske problemer du kunne være stødt på, vil vi gerne undskylde meget for. Det er dybt beklageligt når tekniske udfordringer/problemer ødelægger helhedsoplevelsen, og noget vi dagligt arbejder på at optimere.

Såfremt dette er et gentagende problem du oplever, vil jeg bede dig rette henvendelse direkte til vores support-afdeling, så vi kan få styr på problemet.

Når det kommer til selve vores setup og indretning af studiet, er det jo egentligt et personligt spørgsmål om smag - og her er det da selvfølgelig beklageligt, hvis vi, som det tyder på, ikke har været i stand til at ramme din - det undskylder vi også for.

Selve indholdet, som du også kritiserer, er dog en helt anden sag. Her er vi ikke fleksible, og beklager bestemt ingenting. Vi bruger virkelig dygtige undervisere på Restudy, og arbejder hårdt for at levere det bedst tænkelige indhold set på video i Danmark. Vi har adskillige kvalitetskontroller, og alt bliver gennemset flere gange, inden det bliver udgivet på portalen - så at kritisere dette, finder vi ikke bare usagligt, men en direkte hån mod de undervisere som deltager på optagelserne. Det mener vi overhovedet ikke er fair.

Vi er bestemt glade for, at du har været i stand til at finde alternativer til Restudy. Vores mål er, og har altid været, at levere videoundervisning af absolut højeste klasse til samtlige studerende. Skulle du have haft held med at finde nogle der gør det bedre, er vi helt trygge ved det - vi kender, og står ved, vores egen kvalitet, så hvis de før omtalte alternativer leverer på samme niveau, er dine studerende bestemt i gode hænder - og det er nu engang det vigtigste.

Vi vil endnu engang benytte chancen til at takke for din anmeldelse, og vil samtidig opfordre til en uddybning af kritikpunkterne. Vi bestræber os altid på at forbedre vores koncept/produkt, og lytter gerne til gode råd.

Brugeroplevelse i bund!

Brugeroplevelse i bund!
Der er ingen tvivl om at materialet på restudy er virkelig godt, men den tekniske side halter gevaldigt. Jeg har endnu ikke oplevet at være i stand til at se en video til ende, uden at den stopper. Det kan ikke skyldes min internet forbindelse, da jeg ingen problemer har med at se YouTube og Netflix, så det må være noget med deres streaming som ikke fungerer. Trist!

3. oktober 2018

Hej Jan

Det er vi da oprigtig kede af at høre. Vi har haft lidt udfordringer med vores hosting leverandør, så det er helt sikkert grunden til de oplevelser du har haft. Vi arbejder målrettet på at optimere denne service, da det er altafgørende for os, at vores brugere kan streame videoerne problemfrit.

Vi beklager hvis du har oplevet problemer med siden.

Var glad for det - da prisen var mindre :)

Jeg har brugt restudy både da jeg gik gym, men også sidste efterår hvor jeg læste matematik på A og kemi på B.

Generelt har jeg været super glad for det og lært meget. Især med matematik mundtlig.

Det eneste jeg savnede var at videoerne var lidt bedre til at komme til sagen. Der var tit rigtig meget snak som man ikke kunne springe over, for hvad nu hvis man så gik glip noget vigtigt?

Men ja har været rigtig glad for det, og vil bestemt anbefale det. Dog brugte jeg restudy da det var relativt billigt, og jeg kan se at priserne er meget højere i dag. Kender ikke mange studerende der ville have råd til det, men hvis man går i gym og har søde forældre, så er det i hvert fald en mulighed.

21. maj 2018