Restudy Anmeldelser 107

2,9

Kære modtager Jeg har tidligere haft adgang til Restudy via UniLogin, men jeg er ikke længere tilknyttet gymnasiet og kan derfor ikke logge ind. Jeg vil gerne have adgang til min konto så jeg... Se mere

Restudy er en virkelig god program eller hjemmeside med alle niveauer til skole hvis man ikke lige forstår hvad læreren siger eller andet. Det rigtige dårlige ved det er at der er så mange videoer h... Se mere

Vanvittig klam markedsføring. Ligegyldigt, hvad man Googler, vil Restudy.dk dukke op som et resultat, men jeg har stadig aldrig oplevet én eneste gang, hvor jeg har trukket på linket til deres hjemmes... Se mere

Super god hjemmeside til at supplere studierne med. Jeg skulle op i global økonomi i samfundsfag A mundtligt, og restudy hjalp mig rigtig meget. Men de burde i den grad oppe sig på teoretikerne. Jeg f... Se mere

1. Grundskole

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Restudy er en gratis online læringsplatform med mere end 2.000 læringsrige undervisningsvideoer fordelt på 23 fag fra grundskole- til gymnasieniveau.

2,9

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Restudy er en stor hjælp

Restudy er en stor hjælp, når man lige skal have overblik over et emne. Videoerne, der er opdelt i temaer er korte, klare og lige til benet. Tusind tak!

28. maj 2021

Kære Drude,
Tak for din positive anmeldelse, som vi sætter virkelig stor pris på..🙏
Mvh. Restudy

God og pålidelig hjælpelærer.

Restudy har hjulpet ikke blot med eksamen, men også forståelse af fagene som helhed. Kunne dog godt savne flere opgaver, som kan løses, især ved matematik-faget. Har kun lagt mærke til få nemlig.

Kære Jeppe,
Tak for den positive anmeldelse, det sætter vi virkelig pris på..🙏

God hjælp

Meget brugbare videoer til mange forskellige fag

Kære Malthe,
Mvh. Restudy

Rigtig god side til forståelse og undervisning

Rigtig godt middel til forståelse af de forskellige emner inden for biologien.
Jeg er ny lærer inden for biologi og kemi og disse videoer har hjulpet mig meget ift hvordan man skal formidle stoffet på en let og overskuelig måde.
Det har også været en god side at give som lektie til eleverne.

Kære Nicolai,
Tak for anmeldelsen og de rosende ord, det sætter vi virkelig stor pris på..🙏 Det er dejligt at høre, at videoerne har kunne inspirere dig i forhold til din egen undervisning, udover at være et godt supplement til lektierne.

Gode undervisningsvideoer…

Super fin gennemgang af de faglige begreber, som supplement til min undervisning.

Kære Michael,
Tak for den positive anmeldelse, det sætter vi virkelig stor pris på..🙏 Fedt at du benytter videoerne i din undervisning..👏

Kære MJ,

fantastisk

fantastisk
det er en fantastisk hjemmeside I har.

Kære Khourshid,

Supergodt for elever

Supergodt for elever, der har brug for en ekstra forklaring af et emne, eleven har svært ved at forstå. Også godt for eleverne, når de forbereder sig til eksamen. Kan bestemt anbefales.
/Gymnasielærer (hi-sa)

Kære B. Pedersen,
Tak for den positive anmeldelse og anbefalingen, det sætter vi virkelig stor pris på..🙏

Alexander her

Alexander her
Jeg er lærer, samt pisse fræk
Jeres hjemmeside er den bedste oplevelse jeg har haft de sidste 2 år
God dag kys kys fra Alex-manden fra VG

25. maj 2021

Restudy har været et fantastisk…

Restudy har været et fantastisk hjælpemiddel for mig til at læse op til mundtlig matematik. Der er alle emner lagt ind, og det bliver præsenteret på en super god måde, så jeg forstår det. Jeg kan kun anbefale det!

22. maj 2021

Kære Clara,
Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord, det sætter vi virkelig stor pris på..🙏
Mvh. Restudy

Gode videoer man kan bruge i sin…

Gode videoer man kan bruge i sin undervisning. Jeg har især haft stor glæde af eksamensvideoerne. De giver eleverne et billede af, hvordan det er at gå til eksamen, og fjerner noget af utrygheden hos dem.

21. maj 2021

Kære Anne Marie,
Tak for anmeldelsen og de rosende ord, det sætter vi virkelig stor pris på..🙏 Dejligt at høre, at eksamensvideoerne har kunnet fjerne nervøsitet/utryghed hos dine elever, det var netop derfor vi lavede dem - det er jo en opsat situation, men giver et realistisk indblik i den rigtige eksamen.
Mvh. Restudy-teamet

Det hjælper meget at kunne sidde og…

Det hjælper meget at kunne sidde og følge et gennemtænkt videoforløb som dette hvis man f.eks er på fjernundervisning og skal klare det hele selv.

Jeg synes i udgangspunktet at det er et rigtigt godt produkt. Men selvfølgeligt kan ting altid blive optimeret, poleret, og endnu bedre. Så derfor er der plads til en stjerne mere.

20. maj 2021

Kære Peter,
Tak for anmeldelsen og de rosende ord, det sætter vi stor pris på..🙏 Vi arbejder hele tiden på at forbedre platformen/konceptet/indholdet, så vi håber at gøre os fortjente til den sidste stjerne med tiden..😃