Restaurant Nova Anmeldelser 61

1,7

Uhøflig tjener. Beder om små sodavand til børn. Og kommer med 1/2L til børn på 4-5 år. Fordi vi specifikt ikke sagde børnestørrelse. Denne ene stjerne gælder for den udenlandske (indiske?) tjen... Se mere

Vi var der for 6 år siden , glædet til et gensyn , men glæden var kort , pizza og lasagne,går man ikke fejl af , jo her gør man , vi var knap nok færdig med en Ok forret før vores mad kom , min piz... Se mere

Kødet var ikke særlig godt, og man fik et meget meget lille bæger bernaise, trods at retten hed bøf bernaise. Dog var deres pomfritter gode. Man skal ikke købe en drink her hvis man ønsker andet... Se mere

Kæreste chef over den restaurant, få styr på dine priser og indkøbsliste. Det kan ikke passe at man ikke kan få hvad menu kortet siger, og ikke nok med er anderledes fra nettet. Get it together. Eller... Se mere

1,7

Dårlig

Dårlige drinks og service

Dårlige drinks og service

Vi kommer ind og starter med at bestille 4 strawberry mojitos. Der går ca 30 min før de er færdige, hvilket er en lang ventetid på 4 drikkevare - eftersom der udover vores selskab kun var to andre.

Da vi bestiller anden runde af drinks bestiller vi to espresso Martini, en mojito og en classic. Tjeneren tog imod vores bestilling, men hun lignede en der slet ikke hørte efter. Igen var ventetiden på 30 min. Da hun kommer med vores drinks har hun en classic og to mojitos med. Vi beklager os og gentager vores bestilling. Hun beklager og går. Der fra går der 15 min og hun kommer nu med 1 espresso Martini. Vi beklager os igen igen og siger ser var to. Derfra går der 10 minutter før den sidste kommer. Så vi venter ca 1 time på 4 drinks.

Derudover skal i lære at lave drinks. De to espresso martinier var brandvarme og smagte udelukkende af vodka. En espresso Martini skal være kold, smage af kaffe og have skum på toppen. Disse manglede det hele. Vi drak ikke drinken og måtte forlade restauranten med en meget ærgerlig oplevelse.

23. april 2021

Kakerlak i maden

Nok det klammeste sted jeg har sat mine ben, får egentligt vores mad forholdsvis hurtigt, men da vi har spist det meste af vores mad, finder vi en kakerlak i vores pasta ret.
Vil absolut ikke sætte mine ben der igen, og ikke anbefale det til min værste fjende. Tjeneren mente at vi skulle betale for noget af maden, hvor kakerlakken ikke var i.
Vi fik dog maden gratis efter en snak med køkkenchefen, da jeg simpelthen ikke syntes det var okay.

2. december 2020

Ville ønske jeg havde besøgt trustpilot…

Ville ønske jeg havde besøgt trustpilot inden vi satte os. For så havde jeg ikke behøvet at føje endnu en dårlig anmeldelse til
Fik drikkevarer, men køkkenet havde glemt os. Og vi kunne høre hvordan ham der betjener mikrobølgeovnen fik skældud for at have forbyttet ordresedler.
Tjeneren var dog vældig hjælpsom overfor os, og gjorde sit bedste. Og vi fik vores pizza med hjem i takeaway bakker, fordi vi jo havde drukket vores øl og dårlige cola( måske uoriginal måske det sidste fra fustagen) og havde generelt mistet humøret og appetitten over at sidde en time og glo.
Viljen til go mad er der, men evnen mangler.
Men det er helt vildt sjovt at se deres hjemmeside nu, hvor vi ved at virkeligheden er en anden.

2. november 2020

Utroligt skuffende.

Utroligt skuffende.
Efter 5 minutters ventetid måtte vi selv hente menukort, da den ene tjener de havde på vagt var optaget.
Restauranten var langt fra proppet, så man skulle tro at køkkenet kunne lave en ret relativt hurtigt, det kunne de ikke.... Vi ventede på vores mad i lidt over 45 min.
Da vi endelig fik maden, var min Jack Daniels steak, som burde være Medium, helt gennemstegt. Kødet var sejt og steaken (og sovsen) var kold, det samme var de pommes frites jeg købe ved siden af... De smagte i øvrigt som noget du kunne få på McD, så bestemt ikke de ekstra 60 kr. Værd..... Min kæreste som havde bestilt en pasta, fik desuden den forkerte pasta. Så nu har hun smagt blæksprutte....
Vi havde lige regnet med en god middag, på det som virkede som en god restaurant, det fik vi ikke. Vi fik tværtimod en alt for dyr middag, som vi kunne lave bedre og billigere i eget køkken.
Meget utilfreds og vil stærk råde folk til at gå i en stor bue rundt om denne "restaurant"

6. august 2020

Tarveligt sted på den smukkeste…

Tarveligt sted på den smukkeste beliggenhed. Vi var 4 personer. Én fik forkert mad og én fik Ingen mad sammen med de andre. Alle 4 fik mad der var lunken eller kold.

Maden bliver serveret med en smuk sidevogn af musak-jazz så man undgår at høre lyden af havet og havnen.

Spis hellere på Tunen eller den Gyldne Hane... eller hvis budgettet er stramt- en pose frysedeller fra brugsen.

15. juli 2020

Dårlig oplevelse

Vanvittigt ringe mad, kunne næsten ikke få det ned. Tjeneren var uhøflig og ville ikke give os et glas vand. Find et andet sted at spise.

6. juli 2020

Fy for sata.

Fy for sata. Ja man må desværre hverken bande eller give mindre end en stjerne, sikke en kontrol rapport fra Fødevarestyrelsen , håber i skammer jer utroligt meget, i burde ved lov forbydes At servere fødevarer i al evighed.

24. februar 2020

værste restaurant - hold jer væk!

den her oplevelse har nok muligvis været den værste.
for det første spilder tjeneren kaffe på min jakke og ødelægger den og svaret vi får er “det er der ikke noget at gøre ved, vi kan desværre ikke hjælpe jer” så det eneste jeg fik ud af at komme derhen var at få ødelagt min jakke.
for det andet lavede de fejl på 3 af vores bestillinger. 2 fik forkert mad, og den 3. fik slet intet.
maden var kold da vi fik den og tjenerne var super flabet.
virkelig IKKE et sted der kan anbefales!!!

13. oktober 2019

STIK AF - hvor som helt er bedre!

Synd man ikke kan undvære at give en stjerne.

Tjeneren var meget nærgående. Maden var virkelig dårlig. Selv en burger formåede de at ødelægge fuldkomment. Fritterne var fra netto og fyldt med fritureolie.

Da jeg spørger om noget salsa, så jeg kan gøre den burger spiselig, kommer de med en lille skål, hvor der bogstaveligt talt er hakkede tomater fra dåse.

Wow!

5. juli 2019

Hundeæde!

Hundeæde!
Stegt flæsk, er en gang sej, total udbrændt flæsk, der er brændt på, og overholdt med fedt.
Kartofler er halvkogte, persillesovs er en gang pulver, med skygge af persillesovs.
Bon er rettet med håndskrift!
Aldrig kunne jeg anbefale dette amatør foretagen til en landevjsridder.
Det er utilgivelig at servere sådan en gang landbrugs gødning

19. maj 2019

En trist omgang.

En trist omgang.
De burde holde sig til pizza og pasta, for bøffer det duer de ikke til.
Vi bestilte rib eyes ,men det var dælme ikke det ci fik, trods de påstod det.
Der kommer vi ikke igen.

24. oktober 2018

En ret kedelig fornøjelse

En ret kedelig fornøjelse. Betalte 69 kr (man får hvad man betaler for) kolde pommes, kold pizza og kedelig sushi (lavet på alm ris) så sorry - desværre ikke mere end 1 stjerne

4. april 2018

Den værste oplevelse ever!!!!

Den værste oplevelse ever!!!!
Vi ventede 50 min nachos, og da de kom var helt brændte på toppen og helt slaskede som gummi i bunden!! Så klamt!
Vi fik en omgang nye som var ok... da maden kom var det nok! Helt kolde tacos og pomfritter.
Vi rejste os i vrede og betalte kun for nachos og vand. Her opdagede jeg så at vandet fra hanen bliver solgt til gigantisk overpris.
Personalet undskyldte meget og sagde det aldrig var sket før men der var nyt personale i køkkenet.
Tag aldrig på besøg dette møg sted :(

3. februar 2018

Restaurant Nova… FØJ!!!

Vi var to på besøg hos Restaurant Nova den 31. Okt. og skulle fejre fødselsdag.
Restaurenten som skulle være mexikansk spillede dance/pop musik i højtalerne, og ikke som jeg ville forvente, traditionel mexicansk musik..
Nuvel, vi bestilte to mojito drinks som var fantastiske til en samlet pris på 89 Kr.
Vi bestilte så som forret bruschetta med tomat og ost, og blev enige om, at vi ville bestille en hver, men den tyrkiske tjener sagde at en til deling var nok..
Vi ventede og ventede og.. Så kom den endelig, tre stykker flute med tomat og ost, der dog smagte rigtigt godt, og samtidig kom også vores hovedret, hvor at der krøb et stort aflangt insekt, der minder om en ørentvist med vinger, oven på min mors Enchiladas.. ULÆKKERT!!!
Men nå, mor fangede den panisk, og smed den ned på gulvet, nu var beviset væk!
Vi fik efterfølgende to mojito drinks på husets, efter denne oplevelse, i dem var der ikke sukker, så de var en sur fornøjelse.
Men ikke nok med det, den tyrkiske tjener, skulle lige spørge ind til, om min mor havde en mand, og da vi skulle gå, havde han så lige været ude i sin jakke for at hente et visit-kort, og stak det i hånden på min mor..
Så ÉN stjerne for en ulækker restaurent og lige så ulækker opførsel...
Vi kommer der ALDRIG mere! Føj!!!

2. november 2017

Elendig mad

Elendig mad. Stjerneskud er tre stykker rugbrød med en steget fiskefilet indsovset i remoulade og et stykke med rejesalat. Guacomolen var bare en avocado der var most og smurt på en pandekage som var så fugtig og klam at det ikke kunne betegnes som mad. Pizzaen havde alt for megen dej og deres tyndt skåret lufttørrede skinke viste sig at være billigste kogte Spam.

8. juli 2017

Point ialt 19* (ud af 20 mulige)

Point ialt 19* (ud af 20 mulige)
De får følgende pointstjerner
Stedet: 5* Godt indrettet og rå hyggeligt med go belysning og åbent køkken
Servicen: 4* Tjenerne kunne godt blive bedre oplært. Se neden under.
Maden: 5* Hurtig mad (10 min.) Rigtig god og velsmagende mad og flot anrettet
Prisen: 5* Meget rimelig
Ja der er plads til lidt forbedringer på serveringen ;) MEN det er allerede dem pænt fortalt, da jeg fik mulighed for at give dem en god feedback over deres feedback-formular.

14. juni 2017

Stor skuffelse

Besøget på Nova levede bestemt ikke op til forventningerne.
Drikkevarene kom hurtigt måske lidt for hurtigt da hun havde glemt vandet.
Jeg bestilte en oksemørbrad og fik en steak, nævnet jeg selvfølgelig for tjeneren og hun beklagede og tog den med ud til kokken. Kokken sendere hende tilbage med svaret "det er mørbrad", tænkte det måtte være en joke da det på ingen måder kan være en mørbrad, men jeg acceptere og sætter tænderne i et OK stykke kød, som tydeligvis ikke er mørbrad, ovenikøbet kan jeg nyde godt af et par slatne fritter som iøvtigt også blev sendt tilbage for at få noget mere sprødhed, det hjalp ik! Betjeningen af de ellers smilende piger var også ringe, hvis du skal have deres opmærksomhed skulle du rejse dig og fange dem stående oppe ved baren... Dette sted er under al kritik, og bestemt ikke besøget værd...

27. januar 2017

Dårlig oplevelse

Beskidt vinglad, tjeneren havde ikke styr på vores bestilling af drikkevarer, der var slået en flig af en af vores tallerkener og de steaks vi havde bestilt medium/rare var stort set gennemstegte. Alt i alt en meget dårlig oplevelse :(

10. juli 2013

Aldrig fået så ringe mad - og betalt så vild overpris

Gik ud for at spise lidt frokost, og faldt over denne tilsyneladende pæne restaurant der reklamerer med buffet for 59,- (så ved man ligesom at niveauet er lavt på forhånd). Udover de 59,- var det et krav at man købte en lille sodavand til 39,- !?! Så buffetten koster minimum 98,-.

"Sushi'en" var udsmattet og mildest talt klam - altså i ordets bedste forstand: "fugtig, klibrig, og ulækker". Pizzaerne var tøre og uden fyld. Pasta'en var endnu være - men det slog ikke salaten.. Helt gul og væskende.. WADRR !

Kan desværre ikke anbefale dette sted.

20. marts 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (61 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto