Restaurant Nova Anmeldelser 61

1,7

Uhøflig tjener. Beder om små sodavand til børn. Og kommer med 1/2L til børn på 4-5 år. Fordi vi specifikt ikke sagde børnestørrelse. Denne ene stjerne gælder for den udenlandske (indiske?) tjen... Se mere

Kødet var ikke særlig godt, og man fik et meget meget lille bæger bernaise, trods at retten hed bøf bernaise. Dog var deres pomfritter gode. Man skal ikke købe en drink her hvis man ønsker andet... Se mere

Kæreste chef over den restaurant, få styr på dine priser og indkøbsliste. Det kan ikke passe at man ikke kan få hvad menu kortet siger, og ikke nok med er anderledes fra nettet. Get it together. Eller... Se mere

1,7

Dårlig

Bøf som en sål og ville ikke betale penge retur for en cola vi ikke havde fået.

Kære Trustpilot bruger, spar jer selv for et besøg her, så tag hellere en tur på et af de nærliggende Kebabsteder

Det er til dato den dårligste burger jeg har fået og jeg er grand voksen mand i min bedste alder. Tør burgerbolle, kedeligt salat der bare var klasket i og en alt for overstegt bøf, der ville gå bedre som sål, end som her, serveret i en burger til 179 kr 🥳

At de yderemere bad mig komme retur dagen efter og snakke med ejeren, for at få de de 69 kr tilbage, de havde taget for meget, for den cola vi ikke havde købt, siger vist alt. Gad ikke diskutere det og gik uden at få dem betalt tilbage.

Og så kan vi desværre kun stemme i, i forhold til deres toiletter som var alt andet end rengjort og decideret klamme.

9. december 2023

Ren tourist fælde

Ren tourist fælde! De havde glemt salt i pizzadejen, tjeneren var bevidst om det, men prøvede dog stadig at sælge dem. Jeg fik en pizza med store huller (fik dog en ny). Alt dette kunne man måske leve med, men har dog aldrig set så klamme toiletter før. Tør slet ikke at tænke på hvordan køkkenet ser ud. Aldrig mere…

4. november 2023

Omfg

Omfg! Længe skal man lede after sådan en ringe “restaurant”
Dårlig service, dårlig mad. Banan fluer på toilettet🤢 osv..
Spar jeres penge!..

2. oktober 2023

Elendig oplevelse.

Overtjener (lys langhåret) skælder servering ud midt i mellem alle gæster. Og den eneste der var venlig, smilende og service minded var hende der fik skæld ud. Toiletter ikke rengjort og flere ting hænger og er i stykker.

13. juli 2023

Meget skuffet .

Vi var der for 6 år siden , glædet til et gensyn , men glæden var kort , pizza og lasagne,går man ikke fejl af , jo her gør man , vi var knap nok færdig med en Ok forret før vores mad kom , min pizza uden grønne chili og hvidløg , små kold og min kones lasagne stort set uden kød , nærmeste kun pasta plader og tomatsovs .
Deres wc er under alt kritik , vandhanen sad løs, dame wc ude af drift og intet var holdt eller særligt rent (tænker om de har samme standart i deres køkken )
Desvære var vores ellers gode minde for 6 år siden en 1 gangs oplevelse .
Vi kommer aldrig igen .

10. juni 2023

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Først glemmer de ens drikkevarer og så kommer der en bøf en der ikke smager godt og som er fyldt med scener. Jeg fortæller det så til tjeneren, som giver mig et enormt surt blik. Jeg får en ny, som heldigvis er bedre, men ikke prisen værdig. Min kæreste fik en burger hvor bøffen var rød, hvilket den ikke må være. En virkelig dårlig og skuffende oplevelse!

26. maj 2023

Stor menu

Stor menu, masser at vælge i mellem.

Virkelig meget olie i maden. Nok til at fugte mine læber i flere dage. Jeg kunne ikke spise op, fordi der var så meget olie.

Tjernene virkede ligeglade. En stor turistfælde. Ville ikke anbefale det til min værste fjende.

Restauranten var lige til at finde.

21. februar 2023

EKSTREMT dårlig oplevelse!!!!

EKSTREMT dårlig oplevelse!!!!
havde ikke styr på en skid. først fortæller de os vi ikke kan få de drinks vi ville have hvor de efter siger vi godt kan men vi så får de forkerte drinks. maden smager ikke af en skid og er på INGEN på pengene værd. da jeg fik min burger var bøffen HELT rød, intet dressing i og tør. virkelig dårligt sted ALDEIG tag derhen. BANANFLUERE OVER ALT. så FCKING klamt

19. januar 2023

Dårligste oplevelse jeg længe har haft....

Undskyld mit sprog, men der var ikke styr på en skid.. Vi stod meget længe før jeg til sidst selv spurgte en tjener om vi kunne få et bord (der var nærmest ingen mennesker på dette tidspunkt) Vi blev placeret ved et to mands bord, hvilket var ganske fint. MEN der gik utrolig længe før vi fik menukort, vores drikkevare kom 15 minutter efter vi havde bestilt dem og der manglede noget af fyldet på vores pizza'er. Der skal strammes gevaldigt op på denne restaurant!

15. oktober 2022

Dårlig mad

Dårlig mad. Rå kylling og rå bacon. Jeg bestilte en nachos, og efter en time kommer maden, hvor jeg finder ud af at de nachos chips jeg havde bestilt, var knuste tacoskaller. Ikke okay.

21. september 2022

Mega dårlig betjening!

Mega dårlig betjening!! Vi fik vores drikkelse efter 10 minutter, som er til at leve med, men der gik 50 minutter før vi fik vores mad! Det er simpelthen for lang tid for 4 retter! Inden vi fik maden, spurgte vi hvornår vores mad var klar, og så sagde de, at det var klar, men der gik yderligere 10 minutter. Vores kylling var rød indeni, vores bacontern var helt rå, kold pasta, salaten var brun og vores nachos var knuste tacoskaller? Det er for dårligt….Jeg vil ikke anbefale denne restaurant for nogle, hold jer væk. Prisen var alt for dyr, i forhold til denne dårlige oplevelse.

21. september 2022

Hold jer langt væk

Dårlig betjening Tjeneren kunne hverken dansk eller andet maden kom i etaper så det ikke passede sammen Tjeneren var helt lige glad Maden var i øvrigt elendig og bestemt ikke prisen værd Rigtig dårlig oplevelse jeg kan på det kraftigste anbefale, at man finder et andet sted

18. august 2022

Ufattelig dårlig restaurant!!!

Ufattelig dårlig restaurant!!!! Måtte konstant forsøge at få tjenernes opmærksomhed under hele besøget… så havde de ikke nogen af de flasker vin, der er på menuen og vi endte med en kande vin fra en boks! En af retterne blev arveret med almindelig spaghetti, men det skulle have været linguinni, klagede og tjeneren gik til køkkenet med tallerknen og kom tilbage med endnu en forkert pasta. Besluttede os for, at opgive og spiste det der blev serveret, hvilket var en total udkogt pasta. Ved betaling var der INGEN mulighed for nedslag i pris, og vi fik at vide, at vi skulle have talt med kokken!!!!??? inden maden blev spist… skulle vi gå ind i køkkenet???? Og sidst, men ikke mindst, neglicerer rengøring af toilettet!!! Gå ALDRIG ind på dette sted!!!!!

9. august 2022

Uhøflig tjener

Denne ene stjerne gælder for den udenlandske (indiske?) tjener med den meget røde læbestift, som ikke burde være i servicefaget.

Redigering: ydermere ruller hun øjne når man Beder om at betale med kontanter og bilder gæster ind de ikke kan betale med kontanter.
Simpelthen ikke et sted at besøge igen før denne ubehagelige tjener bliver udskiftet!

Den anden tjener på stedet får 5Stjerner.

26. juli 2022

Elendig mad

Elendig mad. Dårlig service. Lang ventetid. Rødvinen er som en meget ringe gløgg. Bliv væk.

20. maj 2022

Er dette din virksomhed?