Restaurant Gorilla Anmeldelser 101

2,0

Kan klar anbefale deres 10 retters tasting menu, hvor man kommer gennem menu kortet...specielt tataren. Trods der var fuldt booket på sen seating og mange mennesker var betjeningen personlig og hurtig... Se mere

Stemningen på restauranten er virkelig god og hyggelig med musik i passende lydstyrke. Vi fik Gorillas 4 retters menu og vin til. Forret - super lækker, mellemret - kedelig, men ikke dårlig, hovedret... Se mere

Min veninde og jeg tog en sen middag på Gorilla, da vi før har været derinde (nogle år tilbage), hvor det var rigtigt godt. Desværre var vores pastaretter smagsløse, og pastaen for hård (mere en “al d... Se mere

Aldrig har jeg oplevet så dårlig service. Både dørmand og tjener var flabede, vi måtter hverken nå at drikke vores drink færdig eller nå på toilettet inden de pludselig bestemmer sig for at de har... Se mere

2,0

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Øv øv, Rigtig dejlig mad, men....

Rigtig dejlig mad og dygtig og venlig tjener. Men ....
Det var lørdag aften og der var rigtig mange mennesker på restauranten, vi havde bestilt bord og fik straks plads. Allerede der var musikken høj og meget blandet. I løbet af aftenen blev set bare højere og det var umuligt at tale sammen, meget "u" hyggeligt. Vi målte støjen til 80 dB. ... kunne have været en hyggelig aften med god mad og vin.

30. marts 2018

Synkende skude - Nytårsaften 2018

Nytårsaften på Gorilla var mit fjerde besøg. Jeg har altid set frem til at spise på restauranten og har tit anbefalet den. Jeg så især frem til at holde nytår på Gorilla da stemningen altid har været i top - som det skal være en nytårsaften.

Jeg er sjældent blevet så skuffet over maden kvalitet og manglen på service...

Mit selskab, på 11 personer, havde bord kl 19:00 hvor vi fik en langbord bagerst i en meget overfyldt restaurant. Vi skulle igennem 12 retter (nogle family style). Der gik én time før vi fik snacks som skreg på at der var alt for travlt i køkkenet. Det var efterfulgt af en hummer som var blevet gummiagtig og et stykke pighvar som var blevet skamstegt.
Tilsidst, omkring kl 23:00, fik vi en serveringen med 3 desserter samtidig med at lyset tændte på restauranten og de var igang med at få smidt alle gæster ud.

Totalt uprofessionelt at behandle gæster på den måde og servere så dårlig mad når man tager en kuvert pris på 1400.
Jeg synes ikke at Gorilla er anbefalelsesværdig mere. Niveauet er i bund og det handler mere om at få nogle kunder/penge igennem....

6. januar 2018
Restaurant Gorilla-logo

Besvarelse fra Restaurant Gorilla

Kære Nicklas

Jeg er rigtig ked af at høre om din oplevelse.

Vil du ikke beskrive din aften for mig i en mail på maria@restaurantgorilla.dk

Så har jeg mulighed for at tage dine noter med på leder møde.

Maria Gamrath

HR og Administrativ Manager

Var sikker på at Gorilla og jeg skulle være bedste venner, men....

Venlig tjener, lækker pasta og dejlig dessert - aftenens 3 højdepunkter. Resten var bestemt ikke i top. Jeg får aldrig mine østers, som jeg bestilte. Mine kone fik aldrig sin torsk - selvom vi understregede, at eftersom hun er gravid og ikke må spise rovfisk, så er torsk helt i orden. I stedet hun fik bare et par syltede løg ekstra med til retten uden nogen fisk - virkelig tamt. På det tidspunkt begyndte der at gå 30-35 min mellem hver ret ( vi havde bestilt 10-retters menuen ), så I kan selv regne ud hvor uendeligt det til sidst begyndte at føles. Dernæst kom den lille pastaret. Endelig!! Nye 35 minutter går, så kommer verdens mindste burger på bordet. Hér vælger jeg at fortælle tjeneren, at køkkenet må sætte tempoet op. Vi har spist på Manfred i Jægersborggade samt andre udmærkede steder, som også kører princippet med små retter, men alle har kunne følge med og opretholde tempoet. Ikke Gorilla. Det virker som om, at stedet er for stort til køkkenet. Alt i alt, en rigtig dårlig oplevelse, som vi i øvrigt havde glædet os helt vildt meget til. Godt at de i øvrigt, ikke havde plads til os til nytår - tør slet ikke tænke på, hvordan den aften ville havde udviklet sig. Her kommer vi desværre ikke igen, selvom om det er lige rundt om hjørnet for os. Øv altså... Din dumme Gorilla!

29. juli 2017

Utrolig larm, høj muzak og postevand til ågerpriser

Betjeningen var venlig og de 10 retter fine.
Vi var seks personer, men det var fuldstændig umuligt at tale med andre end sidedamen- jeg målte på min smartphone 74-82 decibel. Ifølge Arbejdstilsynet må ingen udsættes for støj over 85 dB (høreskader). Tjeneren påstod at bygningen var fredet og at intet måtte ændres (f.eks, at få opsat akustikplader i loftet). Men ændring/etablering af kæmpe køkken samt opsætning af højtalere var åbenbart OK.
Og så endnu en hæslig overraskelse . Vi bad om vand til vinen og fik 2 grønne flasker postevand. Og herefter satte tjeneren på eget initiativ 2 og så 1 flaske mere på bordet undervejs. Da vi skulle betale regningen blev vi nu for første gang klar over at prisen pr flaske var 42 kr ??????? Det er bare dårlig stil.
Så helhedsindtrykket bliver kun 2 stjerner, og vi kan ikke anbefale stedet og vil ikke selv mere komme der.
Ulf Dener-Madsen
København Ø

30. marts 2017

Pæn restaurant, forfærdelig service!

Vi ankom en gruppe på 8, for at få nogle drinks efter at have spist et andet sted. Før vi nåede at få overtøjet af, sagde en tjenerinde surt, at vi enten skulle bestille noget eller gå. Da vi bad om at se menukortet, sagde tjenerinden, at vi kunne tænke over det - så ville hun komme tilbage. Vi fik intet menukort eller drinkskort. Vi valgte at klage til lederen, som ikke forstod, hvorfor vi var utilfredse med servicen. Derfra valgte vi naturligvis at gå igen. Kan bestemt ikke anbefales.

4. marts 2017

Lækkert sted

Har været her to gange og er tilfreds med det hele, mad og vin er fantastisk.
Hvis der er fyldt kan det godt være man skal vente en lille smule på servicen, men hvis man spiser 15 retter må man snakke

18. november 2016

fantastisk mad!

Super god service, bestilte menu med 10 retter, og det smagte fantstisk.
God service på trods af de mange gæster, kan anbefales hvis man skal ud med venner, ikke til en romantisk middag.

1. august 2016

Meget larm i høj muzak, jævn mad

Dårlig akustik i lokalet (kunne være dæmpet med støjdæmpende plader), og høj muzak a'la supermarked baggrundsmusik gjorde det næsten umuligt at føre en samtale med andre en sidemanden, i et stort proppet lokale med fliser på væggene. Øv, jeg var ellers i godt selskab. Og da der efterhånden var færre gæster skruede de sørme op for muzakken
Spændende med 15 retters blandet menu, men kvaliteten levede ikke op til prisen på 450 kr
Spændende lokale og gæster, og kødbyen er et sjovt sted.

23. juni 2016

Over the top !

Dette sted er helt sikkert et FANTASTISK sted, har været der 3 gange i år indtil videre, både 10 retters og 15 retters. har lige reserveret bord der IGEN, med en veninde i november, og Julefrokst med jobbet er også reserveret. Jeg er SÅ MEGET FAN !!!! det er min absolutte ynglings restaurant !

31. oktober 2015

Kommer igen

Vi var 6 til en 15retters menu, vin og coktails.

Alt var super lækkert og de havde alternativer, til de retter der var nogle som ikke kunne spise.
Betjeningen var super og søde.

Helt klart et sted vi har lyst til igen

2. august 2015

Vi kom aldrig til maden, da vi aldrig fik vores bord

Vi havde glædet os meget til dagen, og var derfor kommet 12 min før vores sene bord kl 21. Her blev vi mødt i døren af en flink dude, der sagde at vi var for tidlig på den, men vi måtte gerne vente i baren, så det gjorde vi.

Vi havde bestilt bord fra kl 21, og da vi jo alle ved, hvor vigtigt det er at få folk ud i tide, når der nu er en sen reservation, vidste vi godt det måske kunne være presset. Da kl blev 21.07 fik vi at vide at ham duden, at vores bord lige var ved at betalt, hvilket vi senere skulle finde ud af var en kæmpe løgn.

Vi venter til 21.12 og spørger vores lille ven igen om vores bord. Her har vi stået i døren i næsten en halv time. Han spørger om, vi ikke har fået os en cocktail. Det havde vi ikke, da ingen af dem så særlig gode ud, og på det her tidspunkt er vi også godt sultne. Jeg spørger ham i farten (han har indtil videre kun snakket til os mens han er gået forbi) om han ikke giver et glas vin i stedet for mens vi venter. Han griner dumt (som om jeg er en idiot) og serverer et glas naturvin fra en halvflad flaske, han finder. Det kunne her have været rart at få at vide, at det var naturvin og at det derfor er lidt specielt. Han siger afsluttende, at vi snart får vores bord.

Vi står til kl 21.22, stiller vores naturvin fra os og tager et andet sted hen. Det er sikkert et super sted, men service findes ikke, og jeg vil derfor ikke anbefale stedet med mindre man er til naturvin og 40 min stående i døren uden mad...

12. november 2014

120 kr. for ...vand

Vi var 4 til 10 retters menuen. Maden var rigtig dejlig, drinks veltillavede og vin til gennemsnitlige restaurationspriser.
Til start blev vi spurgt om vi ville have vand med eller uden bobler. Vi valgte uden, og straks kom der 2 flasker/karafler på bordet.
Undervejs kom der uopfordret 2 flasker/karafler mere på bordet.

Betjeningen var noget sløv. Især desserten tog meget lang tid. Vi måtte spørge efter denne to gange, før der skete noget.
Men når selskabet er godt, kan man leve med det.

Men så vik vi regningen.
Udover hvad vi have bestilt, var der tilføjet en stor fadøl ... og 120 kr. for mineralvand!
Vi hev fat i tjeneren, som fjernede fadøllen men fastholdt regningen for mineralvand. Forklaringen var, at der på vandhanen var et særligt filter der gjorde vandet mere mineralsk.
Sidst jeg tjekkede tilføjer filtre ikke noget - de filtrerer.

Vi blev ikke gjort opmærksomme på prisen på vandet, eller at det skulle være specielt vand, det fremgik ikke af kortet og tjeneren satte uopfordret flere flasker på bordet.
Vi gik derfra med en følelse af at være blevet snydt.

Det er kort og godt svindel.

9. november 2014

God mad, men snyder på vægten.

Jeg var gennem deres 15 retters snak menu - virkelig en fantastisk oplevelse alt var lækkert og ud over det sædvanlige. Det er en menu og en sammensætting som kan være med på topplan. Alt sammen til en meget lav pris - 350 for 10 retter og 450 for 15 retter. - Vi fik endda 2 "gratis" retter (1 x andechips og 1 x normal chips)

Ville med glæde betale 100kr+ for sådan en menu.

Fra Vinkortet fik vi et glas hvidvin til 100kr glasset og 1 flaske Rød til 450 kr. - de har et okay udvalg og fair priser. Den røde var rigtig god..

MEN desværre knækker den gode oplevelse da vi bliver opkrævet 90 kr i postevand (30 kr pr mand på trods af vin køb). Dette er uden at det fremgår af menu/vinkort og uden vi bliver spurgt... I min verden svarer det til at man også bliver opkrævet for bestik eller anden dum ting - og jeg følger mig straks snydt! Under middagen var jeg ved at planlægge mit næste besøg - men da jeg går derfra er det helt glemt og overskygget af deres latterlige skjulte snyde gebyr.

De 90 kr er småpenge og jeg synes oplevelsen var noget mere værd end de 2150 kr ca det blev. Jeg synes bestemt ikke om metoden og det betød at den gode ellers venlige betjening ingen drikke penge fik.

4. november 2014

Formidabelt!

Jeg var på Gorilla i går, hvilket var en fantastisk oplevelse.
Servicen var i topklasse, og maden var udsøgt lækker.
Jeg vil anbefale alle at tage på Gorilla :)

14. oktober 2014
Vis anmeldelser på alle sprog (101 anmeldelser)