Se, hvad kunderne siger
Stemningen på restauranten er virkelig god og hyggelig med musik i passende lydstyrke. Vi fik Gorillas 4 retters menu og vin til. Forret - super lækker, mellemret - kedelig, men ikke dårlig, hovedret... Se mere
Min veninde og jeg tog en sen middag på Gorilla, da vi før har været derinde (nogle år tilbage), hvor det var rigtigt godt. Desværre var vores pastaretter smagsløse, og pastaen for hård (mere en “al d... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Accepterer ikke fritagelse fra…
Accepterer ikke fritagelse fra coronapas.
Jeg ville besøge stedet for en måned siden og der var ingen adgang hvis man er fritaget for coronapas.
Portionerne er ALT for små
Portionerne er ALT for små - selv til børn.
Inden vi gik ind, så vi portionerne på de andres gæsters borde, og vi spurgte derfor, om portionerne virkelig var så små. Tjeneren forsikrede os om, at de portioner vi havde set, nok var fra deres 10-retters menu, som består af flere små portioner.
Derfor gik vi ind og bestilte almindelige pastaretter - altså ikke deres 10-retters menu. En ret til hver af os herfra to børn på 10 og 12 år, og portionerne var SÅ små.
Vi endte med at betale 1005 kr. for 4 meget små pastaretter og drikkelse og vi gik direkte ud på Istedgade og købte pizza. Det er helt uhørt, og vi kommer ikke tilbage hertil.
Skøn mad og dejlige omgivelser
Hold jer fra deres deal I weekenden
Hold jer fra deres deal I weekenden, hvor i har bordet i 2 timer.
Tjenerne havde simpelthen så ufatteligt travlt. Vi ankommer kl 17.00 og har forretten allerede kl 17.04. Vi har knapt fået maskerne af.
Vi spiser maden forholdvis hurtigt, der er dog en der stadig spiser. Der kunne tjeneren dog ikke være mere ligeglad, og begynder at tage tallerknerne. Den ene ret er der stadig okay meget mad på, så vi må stoppe ham og sige, at det vil vi altså gerne lige have med. Han lader den tallerken stå, plus 1 af vores, og rydder vores tre andres tallerkner. Så vi fisker lidt fra retten, når nu vi ingen tallerkner har.
Næste servering kommer 5 minutter efter. Vi sidder altså stadig med den første ret, han har ikke ventet til han har fået ryddet det sidste, før han har kørt næste ret.
(Tjeneren der serverede retterne kunne desuden ikke huske retterne, han stoppede flere gange op og holdte meget lange, akavede pauser)
Retten er god! Vi får også vin til denne ret. Ikke de største glas, men okay.
3. ret kommer igen hurtigt. Halvdelen har drukket ud, og får et nyt glas. Den anden halvdel venter lige lidt. Han kommer dog hurtigt igen, og vil igen rigtig gerne have lov til at fylde på. Vi ender med bare at sige "ja, ja", og han fylder oveni den vin vi allerede havde i glas. Jeg havde en del, min veninde lidt mindre end mig. Begge glas bliver dog fyldt lige højt op, samme mængde som første glas. Så det er altså tæt på et halvt glas jeg bliver snydt for.
Igen ryddes der hurtigt, jeg er ikke færdig og har stadig mad på tallerken. Han tager den bare, og jeg er mildest talt for træt til at sige fra mere. Så jeg hører at jeres falafel var god, men nåede aldrig at smage.
Ca kl 18.05 får vi dessert. Vi har altså fået kastet alle 4 retter ned på en time. Er det et trick for at få os hurtigere ud? Kl 18.54 blev vi smidt ud. Vi havde bordet til 19.00, og selvom det ikke gjorde det store da vi tog videre, så var det hele princippet i, at man føler sig ekstremt uønsket og blot som en ekstra krone på kontoen.
Accepterer ikke undtagelser for…
Accepterer ikke undtagelser for mundbind i henhold til loven.
Har her til aften spist på gorilla for sidste gang...
Har her til aften spist på gorilla for 3 gang med min kæreste.
Vi har altid synes godt om stedet - men denne gang blev den sidste!
Aftenen startede godt ud, og vi fik en god plads udenfor af en sød vært - en ung fyr i blomstret skjorte.
Vi fik bestilt maden og stemningen var god.
Efter vi fik vores forret, ventede vi over en time på vores hovedret. Vi fik hverken vand og vores drikkevarer var tømte for længst. Vi tog fat i en tjener, som sagde hun ville vende tilbage - men kom aldrig. 20 minutter efter fik vi fat i en anden tjener, som var helt forvirret og rundtosset, men kom så med vores mad 10 minutter efter.
Da vi begynder at spise hovedretten, kommer der 5 piger og MASER sig ind på bænken mellem os og et selskab, som sad i den anden ende. Vores mad står nærmere foran dem, end os - og jeg sidder halvt udover bænken.
Vi beder dem om at rykke sig og spørger pænt om de ikke vil slukke cigaretterne mens vi spiser færdig - men det bliver fuldstændig ignoreret.
Da vi er halvvejs i hovedretten, rejser vi os og jeg går op til tjeneren og fortæller om vores oplevelse - men bliver blot mødt af et “beklager, men vi kan ikke gøre så meget”. Hvilket efter min mening er meget uprofessionelt og en dårlig måde at værne om sine utilfredse gæster på!
Aftenen slutter af med, at tjeneren giver den forkerte regning og ikke kan finde os i systemet.
Alt i alt en super dårlig og uprofessionel betjening og dårlig afslutning på en ellers god aften!
Fantastisk mad og elendig betjening
Fantastisk mad og elendig betjening med en enkelt undtagelse.
Det er helt uhørt at fjerne vores tallerkner med mad på med ryggen til inden vi var færdige, mens man taler med en anden person.
Menuer blev liret af, det sidste igen med ryggen til os og totalt uden nogen former for almindelig høflighed. Grænsende til uforskammethed. Ja i havde travlt. Men det er en dårlig undskyldning.
Så ingen drikkepenge herfra som ellers nemt kunne være tjent ind.
Små retter til overpriser som du kan lave selv
Jeg vil bestemt ikke anbefale Gorilla til nogen.
Som det første lægger vi mærke til musikken der er alt alt for høj til at man kan have en nogenlunde samtale.
Som det andet er tjenerne konfuse og vi får dårligt nok betjening når vi vil have det. Samtidig påpeger min søster at vinen bestemt ikke komplimenterer retten hvorefter der kommer en undskyldning om at det er fordi vi har fravalgt svinekød i retten.
Retterne er små og til deling - fair nok. Hvorfor skal det bade i olie og være så saltet ?
Dernæst, burde der være en hovedret der er anstændig når man betaler for en 10 retters menu, men her kunne vi guffe en slags Mac n cheese i os, som blev pyntet med ricotta for at give det et særpræg. Dernæst var der falafel og et stykke okse. Vor herre bevares.
Jeg kunne ikke vente op at strømme ud af restauranten og er så ked af at jeg ikke læste anmeldelserne før jeg bookede bord på Gorilla som klart bliver sidste besøg.
madforgiftet
Vi var 4 personer til middag i går aftes og bestilte 9 retter . 3 af os blev madforgiftet heraf 2 børn) og vi tror det er fra oksetatar, kammuslinger eller sliders. Servicen var dårlig og der var stor forvirring. Regningen lød på 1700 kr og da jeg tog kontakt til Gorilla ved hjemkomst for at orientere dem om madforgiftning er der endnu ikke blevet svaret. Absolut ikke et sted jeg kan anbefale
God mad!
Vi bestilte deres 10 retters. Der var kun en enkelt ting, jeg ikke kunne lide og alt var ellers lækkert. Klar anbefaling herfra.
Lækker menu
Lækker menu
En super dejlig 10-retters menu i autentiske omgivelser til fair priser
Bestilte deres ti retters menu
Bestilte deres ti retters menu.
Forfærdelig mad.
Dårlig betjening. Fik at vide at vi kun havde bordet et kvarter mere da vi var nået til 8. ret. Så vi måtte kaste den sidste ret og dessert i os på et kvarter.
Jeg frøs hele aften da der var koldt i lokalet.
Man kan ikke tale sammen da musikken er for høj.
Et cafeteria på stoffer
Det er et cafeteria på stoffer.
Følelsen af at sidde på et cafeteria til overpris, maden er dybt overvurderet og smagsløs, vinen er bare generelt kold om, den er hvid eller rød who cares og servicen er ikke eksisterende.
Vi fortalte, helt roligt at rødvinen var alt for kold, det blev total afvist af en overtjener der tydeligt var på stoffer og havde en total aggressiv adfærd overfor kunderne.
Fantastisk tasting menu til prisen
Kan klar anbefale deres 10 retters tasting menu, hvor man kommer gennem menu kortet...specielt tataren. Trods der var fuldt booket på sen seating og mange mennesker var betjeningen personlig og hurtig. Der var intet hastværk, og trods vi gik videre efter middagen var stemningen go så vi kunne sagtens have hygget videre på restauranten. Kan kun anbefales, hvis man vil ud og spise og hygge en weekend aften
Meget dårlig og uprofessionelt service.
Aldrig har jeg oplevet så dårlig service. Både dørmand og tjener var flabede, vi måtter hverken nå at drikke vores drink færdig eller nå på toilettet inden de pludselig bestemmer sig for at de har lukket, uden videre info til gæsterne.
Da vi spurgte om at låne toilettet inden vi gik blev vi meget chokeret over hvordan vi hurtigt blev smidt ud og råbt af.
Tak for at gøre min beslutning om aldrig at skulle derind igen, meget nem😊
Jeg har det at sige
Jeg har det at sige at, maden er god, men dyr, service er ikke helt i top en den er OK
Det jeg ikke kan lide er vandet, der står en flaske på boret, som jeg ikke vidste koster penge, alle steder i Verden er vand gratis og hvorfor ikke? 2 liter vand i Neto koster 4.5 kr og hvis der købes i større mængder koster den nok 1.50 Kr. pr liter. går i små sko.
De kommer bare og stiller en ny flaske hele tiden som jo koster 40 kr, pr flaske så vi er 3 personer og 4 flaske vand 160 kr, er det ikke at pi sse på deres kunder, maden er dyr nok som det er.
Måske Gorilla skulle ændre deres måde, og måske bare stille vand gratis tilrådighed som en service, der er jo ingen der slipper afsted uden at have lagt omkring 2000 kr for 3 personer, så 4 flasker vand ville koste dem 6 kr hvis det var købt mineral vand, som jeg ved at det ikke er, det er postevand.
Det næste er nok at der kommer en 5 kr. mønt automat på toilet døren.
Alt for højt musik kan ikke høre noget.
Tænk jeg lige om her.
Startede godt, endte skidt
Dinner deal/ Det startede godt, flinke tjenere- dog ret mange af dem, spændende forretter- da vi lige var blev færdige med mellemretten som var fin, kom en af de mange tjenere og afleverede en ret mere, som lød som om den hørte til mellemretten, 1 tallerken med 2 små stykker kød med lidt sovs, champignons og 4 gulerødder.
Min mand og jeg kiggede lidt på hinanden da det lignede hovedretten. Vi spurgte tjeneren da hun kom forbi og det viste sig at det var hovedretten- som vi skulle dele. Det er meget svært at dele sovs fra en tallerken til en anden. Vi var sikker på det var en fejl, men det var det ikke- vi fik endda af vide at mellemretten var en del af hovedretten- hvilket ikke giver mening i forhold til deres menukort. Desserten var større end hovedretten. Man kunne godt mærke at vi havde købt en deal- de andre kunder fik brød flere gange, vi blev vidst overset.
Lækker mad, uigennemskueligt vinkort, ublu vandpriser
Maden er rigtig lækker! Vinkortet er dog ikke til at gennemskue, hvis man ikke kender til vinproduktionsområder, og tjeneren var ikke til megen hjælp. Vores største anke er dog de ublu priser for vand. Tjeneren bør gøre kunderne opmærksom på det, når vandet ikke er ad libitum. Vi fik fjernet en vandflaske, der endnu ikke var tom, og fik placeret en ny flaske på bordet uden at blive spurgt. Da regningen kom, var vi blevet opkrævet for to flasker vand, selvom vi ikke havde bedt om flaske nr. 2. I det store billede vælter de ekstra 35 kr. jo ikke læsset, men tjeneren bør spørge, om man ønsker mere, når det er noget, der ryger på regningen.
Lækker 10 retters menu
Lækker 10 retters menu, især hvis man er til kød, næsten ingen grønsager, hele oplevelsen blev dog ødelagt af forfærdelig høj musik.
6 retters menu
6 retters menu : 3 retter hvor nr 1 : 3 skiver skinke , nr 2: 3 skiver chorizo , nr 3 : okse tartar - nr 4 : en kammusling pr mand , senere pasta med ost på og (god desert ) + 2 drinks og 2 øl - det hele løb op på 1300 kr !
spis hjemme fra - når I skal på Gorilla ,
dyrt i forhold til det man får ,
men søde imødekommende tjenere
de må virkelig score kassen derinde med det mad de servere
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.