Restaurantcarlos Anmeldelser 35

2,4

Hørt så meget godt om stedet, men sikken en skuffelse. 1 - ingen smag i deres sodavand, kun lidt bedre smag i den nye de kom med. 2 - bestiller medium stegt oksemørbrad og får serveret et nærmest r... Se mere

Hyggelige omgivelser. Sød og smilende servering. Man sidder dog som sild i en tønde. Meget tæt. Valgte tapas retten til 259 kroner. 6 små retter. Råvarerne var noget triste. Det eneste fine var re... Se mere

Jeg kunne skrive en længere beskrivelse af den pinlige oplevelse vi havde. Men kort sagt mangler det her sted I DEN GRAD karakter. Uprofessionelt personale hele vejen rundt. Ingen styr over... Se mere

Den evige "jeg tager lige deodorant på igen" det samme menu hele tiden konceptet. Som kørt så mange år, at man vil kalde det, RITUALE MENU. - ingen kulinarisk oplevelse - ingen kaffe efter kl... Se mere

2,4

Under middel

Virkelig hyggelig og intim lille…

Virkelig hyggelig og intim lille restaurant, med fantastisk mad og rigtig god service. Gode drinks (Gin Hass) og fair priser. Meget centralt beliggende. God og detaljeret forklaring omkring maden ved servering. Klar anbefaling herfra.

14. september 2023

God mad. Dårlig personale

vi var her på Valentines dag og sad ude i det overdækket.
der blev ikke taget særlig godt i mod os men vi fik bestilt. for det første fik vi den forkerte øl og de glemte min sodavand. maden kom hurtig og maden var super lækker og ikke en finger at sætte på. så skulle vi have dessert og min mand får den forkerte og min kom med nødder som jeg havde frabedt dog opdagede tjeneren det selv ret hurtig. så jeg fik min på ny men så havde han glemt bestik til mig. der var ikke særlig godt styr på det og der blev ikke slettet noget på regningen eller en bedre undskyld end det må i undskylde jeg har vidst en dårlig dag. det var godt nok en øv oplevelse når nu maden var god. det burde man blive kompentenceret for på en eller anden lille måde når det var så mange fejl fra personalets side.

13. februar 2023

Fik en gavebox “Brunch for to” på…

Fik en gavebox “Brunch for to” på hjemmesiden står der at det er inkl. kaffe, men i restauranten dage de at set var det ikke. De sagde at det bare var et gavekort på beløbet. Sørg for at oplysninger på hjemmesiden er korrekte og opdateret, så undgår man at diskutere med kunderne og dermed utilfredse kunder.

3. februar 2023

Kedeligt, upersonligt.

Kedeligt, smagsløst. Tjeneren kunne ikke fortælle hvad der var forskel på de 2 tapas retter, ( 6 eller 8 stk )
Alt for dyrt til prisen.
230 for kedelig bøf, pommes.
Sovs og Salat skal du købe ved siden af.
Desværre lugter der af kloak i spiseområdet udenfor.

18. juni 2022

Lang ventetid

Vi havde bestilt bord udendørs, 5 personer men der var ingen pladser men personalet fik det fikset. Vi bestilte pitabrød, 3 pizza`er og en Cæsar salat samt brød og tzatziki. Maden blev ikke serveret samtidig og første ret kom efter 40 min., Cæsar salat, en kedelig blandet salat med lidt tør kylling og parmesan uden dressing som jo er hovedingrediens i denne ret! Dernæst pitabrødet. Vi ventede selvfølgelig på de sidste retter. Pizza endte først ved forkert bord men blev dernæst anrettet hos os. Nu ventede vi så på den sidste pizza men istedet kom en pastaret. Da sidste pizza kom havde vi ventet i næsten 1 time. Personalet virkede stresset og forvirret. Flok sad som “sild i en tønde” og flere gæster ventede ude på fortovet for at få pladser. Musikken var høj og ren pop, så svært at skabe stemning og hygge. Vi skyndte os at blive færdige. På regning var pastaret ikke slettet så det måtte vi selv forklare personalet. Pizza`er var faktisk gode men vi vælger nok at finde en anden restaurant næste gang!

7. juni 2022

Hyggelige omgivelser

Hyggelige omgivelser. Sød og smilende servering.
Man sidder dog som sild i en tønde. Meget tæt.
Valgte tapas retten til 259 kroner. 6 små retter.
Råvarerne var noget triste. Det eneste fine var rejerne..2 stk...og mørbraden...lille stykke. Resten var noget kartoffel, noget tun mousse, brød med tomat og skinke samt en mikro skål med tomat suppe.
Jeg blev ikke mæt. Pris og kvalitet passer absolut ikke sammen.

1. december 2020

Lækkert!

Kanon gastronomisk oplevelse fra det spanske køkken og god spansk vin! Stemningen i restauranten er rigtig god med smilende og service minded tjenere.

16. marts 2020

Et godt sted hvis man vil hygge sig

Som kørt så mange år, at man vil kalde det, RITUALE MENU.

- ingen kulinarisk oplevelse
- ingen kaffe efter kl 9
- lukker når der ikke mere gæster
- neutrale personale

19. februar 2019

Lækker stil!

Lækker stil!
Restauranten ligger i en intetsigende gammel bygning udefra som trænger til en kærlig hånd. Når man træder ind i restauranten bliver man mødt at venlig personale som er meget hjælpsomme mht. menuvalg og vin anbefaling. Alt i alt en god oplevelse.

10. december 2018

Kedelig mad.

Vi fik tapas, og det var virkeligt kedeligt. Tunsalaten, kæmpe rejerne samt den stegte kylling var desideret uspiselige. Vi blev ikke mætte på trods af den høje pris.
De får dog 3 stjerner, da 2 af tapas retterne var virkelig gode og betjeningen var hurtig og upåklagelig.

25. november 2018

Er dette din virksomhed?