Gelatodinatura Anmeldelser 54

1,7

Hvis du leder efter inkonsekvent service og forvirrende regler, så er det her stedet. Jeg har været her flere gange, og det er imponerende, hvor lidt styr der er på tingene. Især baglokalet l... Se mere

Sommerbrunch, en skuffende oplevelse og efter min mening, for dyr. Vi valgte lyst brød, fik serveret mørkt (vi kunne selvfølgelig have klaget) Brødet bærer tydeligt præg af det er bagt nogle dage... Se mere

Fantastisk oplevelse. Lækkert mad, vi var 4 tøser afsted i Fredericia og bestilte tapastårn. Virkelig lækkert. Og istapas til dessert, som smagte fantastisk. Hyggelig sted med små sofagrupper. Sød bet... Se mere

1. Restaurant
  2. Dessertbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Esbjergs nye italienske dessertrestaurant med ægte italiensk is og kage

1,7

Dårlig

Dårlig oplevelse

Jeg har været her flere gange, og det er imponerende, hvor lidt styr der er på tingene. Især baglokalet lever sit helt eget liv – nogle dage må man sidde der, andre dage er det kun med reservation. Om det er tomt eller fyldt virker fuldstændig ligegyldigt, reglerne ændrer sig åbenbart efter humør.

Og som en lille bonus: jeg bestilte en is med to kugler og fik den serveret i et drikkeglas. Klasse. Det er små ting men det gøre alligevel en stor del for café stemningen.

Servicen afhænger tydeligvis af, hvem der er på arbejde. Nogen medarbejder er virkelig dygtige og gøre deres arbejde super godt, andre virker dovne og uprofessionelle.

Kommer ikke igen.

22. marts 2026

Jeg tror aldrig jeg har været så…

Jeg tror aldrig jeg har været så skuffet før… kommer helt fra Fyn af og vil prøve jeres lækre kagebrunch vi kommer kl. 14.00 fredag og så får af en ikke særlig servicemindede kvinde svaret at de er desværre udsolgt…..😳udsolgt på fredag kl 14.00 hvordan pokker kan man drive en forretning som også har takeaway, hvis man allerede har udsolgt fredag overmiddag!!!og det er den i Fredericia

27. februar 2026

Dyrt og lang ventetid på mad

Det er meget dyrt i forhold til hvad man får for pengene. Og så tog det alt for lang tid ifht at bestille mad. Der gik ydeligere 20 min før vi så fik drikkevare, og så 30 min igen at vi fik maden.

22. februar 2026

Dyrt og skuffende

Dyrt og skuffende ,kommer der ikke mere , Jeg havde inviteret min kone som blev 60 år ,som skulle være en god start på en rund fødselsdag.
Smagsløst .
Vi kommer meget i Italien ,det har intet med Italiensk at gøre i min verden .

3. oktober 2025

Jeg er virkelig ked af

Jeg er virkelig ked af , at jeg jeg bliver nød til at give jer 1 stjerne . Jeg er kommet flere gange hos jer lige fra starten og har altid været en positiv oplevelse, det har være 2 friske piger , med glimt i øjet og hurtigt betjening og lækkert mad.👌👌🫶🏼Men i Onsdags havde mine 3 veninder og jeg den dårligste oplevelse. Vi kommer som det første kl 10. Til en lukket dør. 10.05 kommer en ung fyr og åbner, ikke noget med smil eller velkommen, rækker os menukort og går. Vi sætter os og kort tid efter går vi op til kassen for at bestille, skal huske at sige vi var de eneste der var der så der var ikke travlt. Nå men den ene af 2 unge fyre går ude bagved , tror det er deres stor køkken/ lager. Den anden er i gang med at gøre drivhus klar , min ene veninde tager en pude der ligger ved vinduet , og siger den kan jeg godt bruge til at sidde på. Den unge mand kommer ind og hiver den næsten ud af hånden på hende og siger den skal jeg bruge ude og han går ud og gør klar i næste drivhus. Da han kommer ind igen. Siger jeg om han ikke kan tage imod vores bestilling og lave det andet bagefter, han tager så i mod vores bestillinger og slår kaffe ind som en ekstra betaling trods det er i menuen. Godt så ! 20 min er gået vi sætter os og 10 min efter kommer der drikkevarer til 3 af os. Og yderligere 15min efter kommer der et italiensk brød med smør som er halv kolde til 2 af os. 10 efter kommer tapas til de 2 andre. Og jeg har stadig ikke fået min milkshake. Da vi har været der en time går jeg op og spørger om de har glemt det. Får ikke et smil eller undskyldning. Men bare et ligegyldigt nej den er på vej. 15 min , efter kommer den endelig dvs det er 75 min efter den er bestilt. men der er vi jo næsten færdig . Maden kold og trist og mangel på service fra de 2 herre. Øv. (Dette er i Esbjerg)

27. august 2025

Sommerbrunch

Sommerbrunch, en skuffende oplevelse og efter min mening, for dyr.
Vi valgte lyst brød, fik serveret mørkt (vi kunne selvfølgelig have klaget)
Brødet bærer tydeligt præg af det er bagt nogle dage i forvejen og blot varmet inden det bliver serveret, hashbrowns - ja, kan vel nærmest ikke ødelægges, valget faldt på en vaffel som det søde tilbehør, selv denne bærer præg af det enten er købt færdig lavet eller lavet flere dage i forvejen. I helhed en alt for dyr og skuffende oplevelse. Kan på ingen måde anbefales.

Deres is derimod, 5-stjerner.

5. august 2025

Maden var en kedelig omgang forarbejdet…

Maden var en kedelig omgang forarbejdet mad! Som i virkelig forarbejdet og kedelig!
Der var flere af tingene som vi ikke havde lyst til at spise fordi det var så tørt.
Det var rigtig ærgerlige penge at bruge på en familie-frokost og det kan absolut ikke anbefales.

25. juli 2025

Jeg sidder egentlig og er lidt…

Jeg sidder egentlig og er lidt chokeret, ovenpå den regning som vi netop har modtaget. Jeg køber 1 stykke lagekage til kr.49,- og ønsker ligeledes 1 kugle is med i købet. Begge dele serveres på samme tallerken, kagen som tidligere nævnt koster kr.49,- men til min store overraskelse koster iskuglen kr.43,- Havde jeg købt en isvaffel ville jeg skulle betale kr.43,- for den første kugle og kr.6,- for de efterfølgende. Jeg blev som kunde på INGEN måde ORIENTERET om dette og er rasende over denne form for forretning. Havde min kone fået 3 kugler i sin vaffel, frem for de 2 hun valgte, så havde jeg kunne få én af hende, dette for blot kr.6,-
Vi har benyttet stedet ofte, men dette overgår min forstand og vi vil fremadrettet besøge en af de konkurrerende i byen.

1. juni 2025

Kvaliteten af maden var god

Kvaliteten af maden var god, det smagte dejligt, intet at bemærke udover det. Betjeningen manglede lidt. Vi følte os lidt til besvær. Hyggeligt sted, med god atmosfære. Kan anbefale det! Men der mangler lidt mhp service

30. maj 2025

Synes det er trist man kører med tilbud…

Synes det er trist man kører med tilbud med 2 kugler til 10 kroner, men når man så i god stil ringer ned og siger, at i tidsrummet 11-14 kommer vi 30 personer, så gælder tilbuddet ikke. Det var egentlig i bedste mening. Forstår ikke helt at man kan blive nægtet et tilbud som man skilter med i aviserne - vi tog i Frellsen i stedet

4. april 2025

Høje priser

Høje priser, små portioner, dårlig pizza og vandede drinks med 80% isterninger. 👎
Kanten på pizzaen var så hård at den ikke kunne spises, den smagte ikke af noget og fyldte kun halvdelen af den tallerken den kom på. I virkeligheden var det bare et lille stykke brød med lidt ost på, når man ser hvor stor kanten var og med den luftbobel midt i.
Har været i Italien 10 gange, og ved ikke hvorfor de kalder den italiensk.
Dette var i Fredericia.

16. marts 2025

Betjeningen var usædvanlig ringe

Betjeningen var usædvanlig ringe. Jeg stod først og ventede i 5 min. i et tomt lokale, inden jeg måtte ud bagved for at få hjælp. Klokken var da 1015. Det var så en ganske ung pige, som virkede meget langsom og uerfaren. 2 gange måtte jeg fortælle hende at det altså ikke var en kaffe latte, men en alm. kop kaffe, jeg havde bestilt. - Til gengæld var der ikke noget at påtale mht. kvaliteten af det serverede. - Men.betjeningen ødelagde bare oplevelsen 🙁.

13. marts 2025

Pas på med at sig din mening, Esbjerg

Min hustru, min svigermor og jeg ville forkæle os selv med lidt lækkert til ganen
Vi tog forbi butikken i Esbjerg, og for at prøve en crossaint med smag af Dubai chokolade som de reklamerede med på Facebook.

Selve Oplevelsen var Skuffende, smagen af Dubai chokolade udeblev, kadyif var ikke sprød men mere som gummi, faktisk var det bare en trist oplevelse og ikke rigtig pengene værd 😟

Min hustru kommenterede deres opslag på Facebook, her for man nemlig indtryk af at virksomheden bliver omtalt med kun gode oplevelser - vi finder så ud af at måden denne virksomhed håndtere kritik er at slette kommentaren og blokkere folk.

Føj for en dårlig kundeservice. ! Vi kommer i hvertfald aldrig mere til at sætte vores ben i butikken igen, og heller ikke at bruge flere penge der.

21. februar 2025

Fredericia

Jeg var så heldig at min søster inviteret mig ned og spise ved jer i dag, er jo altid et hit ved jer og hyggeligt og komme i jeres café.
Må ærligt indrømme at både mig og min søster sidder med en noget skuffende fornemmelse efter i dag og skal gøres op til overvejelse om vi har lyst en anden gang.
Vi kommer ca. 17.15 i dag og vi ber om et bor til 2 og spørge om vi må sidde bagved, og for af vide at det kun er hvis man har reserveret bord, jeg siger så med et smil på læben, at hvis vi går uden for og bestiller bord, må vi gerne få et bord, vi for så lov og komme der om og side. Venter lidt tid på at hun kommer og tager i mod bestilling, vi for bestilt vores mad som kommer okay hurtigt. Vi sidder og hygge snakker og spiser vores mad, 17.56 kommer hun og spørge om alt er som det skal være, og om det var noget med vi også skulle have dessert, da vi havde nævnt det da vi bestilt mad. Og hun siger så at vi lukker klokken 18 (så går hun, uden at sige andet) hvilket mig og min søster ikke har været opmærksom på, er selvfølgelig vores fejl.
Vi drikker en tår af vores sodavand og så går vi.
Er lidt synd at vi ikke bliver gjort opmærksom på at I lukket klokken 18, så vi kunne havde taget et andet sted, hvor vi kunne havde noget og spise vores mad færdig.
Vi har haft en sur medarbejder under hele vores besøg.

18. februar 2025

Man sidder alt for tæt.

Deres borde står så tætte, at man kan høre, hvad dem der sidder ved nabobordene, de tænker. Det er mildt sagt ikke acceptabelt.👎

14. februar 2025

I forbindelse med min fødselsdag skulle…

I forbindelse med min fødselsdag skulle jeg bruge dessert til nogle af mine gæster med glutenallergi.

Jeg vidste, at man kunne få det ved Gelato, og derfor bestilte jeg desserten til dem ved jer.

Da jeg hentede dem, var det den ene af bosserne der personligt kom med dem og jeg fik en god forklaring og instruktion til hvordan og hvorledes med klargøring af desserten til dem.

Og helt som forventet - tip top, glade gæster der fik lækker dessert og som vakte lidt misundelse fra de andre - selvom de nu ikke klagede over deres.

Så!! Til jer alle derude - tjek det lige ud.. og har du en allergi, så er de meget lyttende og imødekommende.

Så tak - tak for at gøre deres dessert mega lækker.. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1. februar 2025

Esbjerg

Esbjerg: Dårlig hygiejne og ekstrem flabet ejer, som ikke påtager sig noget ansvar, når der kommer en dårlig anmeldelse :-)

11. januar 2025

Dårlig oplevelse ikke pengene værd

Vi kom 4 personer der havde bestilt bord kl 13 fik af vide der skulle bestilles ved disken da deres system ikke virkede .
Vi bestilte og betalte mad og vin. 45 minutter senere efter rykkere fik vi endelig noget at drikke maden den kom efter 75 minutter
Pandekagerne var kolde ,fyldet nogenlunde 2 af os delte en festsdellapitza til 279kr ikke nogen særlig oplevelse aioli og chili. Fik vi senere det havde man glemt
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse desværre
Personalet var dårligt indøvet
Vi kunne høre på andre i lokalet at dette var sidste besøg i caféen og det bliver det også herfra
Det var ganske rigtig ikke besøget og pengene værd

17. december 2024

Er dette din virksomhed?