Fantastisk mad og en virkelig god oplevelse
Det var en virkelig god oplevelse og en skøn aften. Helt igennem fantastisk mad og meget fin betjening. Venligt og imødekommende personale og værtspar.
En helt igennem fantastisk oplevelse hvor mad, vin og servering sad lige i skabet
En sand hyldest til gastronomi og champagne i absolut verdensklasse! ✨
Restaurant Aure har på rekordtid etableret sig som en sand perle i den danske restaurantscene, og det er intet mindre end imponerende, hvad køkkenchef Nicky Arentsen og hans team har præsteret. På under et år har de sikret sig en Michelin-stjerne, og Nicky har velfortjent modtaget prisen som "Young Chef of the Year" – og med gårsdagens niveau er det kun et spørgsmål om tid, før endnu en stjerne glimter over dem!
Hver eneste servering var et kunstværk – fra den delikate kaviar og perfekt tilberedte vagtel til den smagsintense blæksprutte, de rå rejer og den uovertrufne danske wagyu. Hver bid var en eksplosion af finesse og balance, løftet til nye højder af sublimt afstemte champagner, nøje udvalgt af Michael Arbo Mortensen fra Champagne for Alle.
Det var en aften, hvor gastronomien talte sit tydelige sprog – en oplevelse, der ikke bare var fantastisk, men ganske enkelt uforglemmelig.
Restaurant Aure har ikke bare sat en ny standard – de er godt på vej til at skrive sig ind i stjernehimlen blandt de allerstørste! 🌟❤️
Fantastisk oplevelse. Sublime smagsoplevelser og personlig og meget servicemindet betjening. Vi er så imponeret over de unge ejere og hvad de præsterer. Vi kommer helt sikkert igen!
Fantastisk aften, og vidunderlig mad!
Emma og Nicklas er up coming stars!
Kan på det stærkeste anbefales!
Kom med store forventninger og stor begejstring til restauranten dagen før, for at arrangere og levere blomster og borddekorationer til et bryllup.
Alle borde var allerede dækket med glas, bestik og servietter. Stor var forbløffelsen da jeg kunne starte med at fjerne mindst 30 glas der trods tydelige rødvins og læbestiftrester alligevel var sat på bordet. Det samme var gældende for bestik, som var lagt sirligt med tydelige madrester på. Da dette blev påtalt overfor restauratøren, var beskeden, at man ville gå bordene efter den følgende dag inden brylluppet.
Ikke kun var denne oplevelse uappetitlig, men det er er også unødvendigt dobbeltarbejde.
De fleste der har med blomster at gøre ved, at dette ikke lige laves i en hurtig vending, og ting tager tid. Desværre var det helt tydeligt, at stedets ejer og værtinde, var tydelig irriteret over tidsforløbet. Og desværre var der en ligegyldighed overfor de dyre dekorationer når personalet skulle bevæge sig frem og tilbage.
Grundet fuld booket restaura kunne blomsterne ikke placeres i stueplan dagen før. Så der var lavet en specifik anvisning til, hvor der var ønske om, at de skulle placeres på dagen. Alligevel var de sat tilfældigt og ikke som anvist.
Til selve festen, blev der serveret lækre bobler som velkomstdrink med dertilhørende snacks. Disse bestod af oliven i olie, der lå i to store skåle som stod i “ensom Majstæt” på et bord med hvide duge. Her hørte lækkerheden så også op. Der var hverken noget at lægge oliven eller stenene i, andet end de dertilhørende servietter?? Det er et bryllup, hvor gæsterne står i deres pæne tøj, og så skal de stå og nasse med olieomsvøbte oliven. Det er altså en ommer!!
Til hovedretten var der mange som ikke fik mere rødvin efter det første glas. Trods flere henstillinger, hvor vinen udeblev, betød det, at vi var mange som ikke havde noget at skåle med når der var anledning til dette. Flere gange blev der efterspurgt og rykket for mere vin, men det kom aldrig. Det må bare ALDRIG ske! Det samme skete til desserten, hvor adskillige gæster aldrig fik portvin i deres glas. Om dette skyldes, at nogle tjenere fik forvekslet portvin med det rødvin - som enkelte ikke drak, og som derfor stod urørt i næsten identiske glas, skal være usagt. Det må bare ikke ske. Uagtet, så bør man sørge for at medarbejderne kan kende forskel på produkterne og ved hvad der skal være i hvilke glas. Og apropos glas, har jeg aldrig oplevet noget lignende. Det var et bryllup og ikke en studenterfest. Alligevel føltes det sådan, for der blev serveret forberedte drinks/cocktails i halve liters plastikglas. Et absolut NO GO og virkelig uæstetisk! Hvem syntes det er spændende at drikke en Ekspresso Martini fra bunden af et sådan glas? Man stod tilbage med en fornemmelse af, at arrangementer blev håndtere som en studenterfest og ikke et bryllup.
Når alt dette er sagt, så bør man som restauratør sikre sig, at medarbejderne er klar på, hvordan et selskab skal forløbe, og være gearet til dette. De skal kunne være fluer på væggen, og sikre at gæsterne ALTID har drikkevarer, også selvom det skulle ske under taler eller indslag.
Som professionel BØR man være i stand til at fylde på med diskretion, og ikke bare blive væk under påskud af, at der er mange taler, som som det var tilfældet. Hvad har man forventet? Det var et bryllup!
I øvrigt var der masser af tid til opfyldning mellem retterne, da alle gæster hver gang blev “jaget” udenfor, så personalet kunne have arbejdsro og plads. Så måske rygepauser midt i en selskabsservering skulle revurderes, for
personligt oplevede jeg flere gange at komme ned og trække luft og så tjenere, som stod og røg. Her kunne tid være brugt på, at fylde drikkevarer op først.
Maden var der absolut INTET at klage på i forhold til smag og kvalitet. Men kvantiteten efterlader en del at ønske. Et voksent menneske kunne dårligt blive mæt af de portioner der blev serveret. Uden sammenligning på Michelin niveau i øvrigt.
Flere gæster oplevede tillige, hvad der virkede som en meget irritabel, vrissen, opgivende, meget lidt smilende værtinde, der med hånden i lommen, var mere optaget af, at vogte på medarbejdere end at gå forrest og guide.
Så alt i alt en rigtig nedslående oplevelse af selskabshåndteringen, som slet ikke levede op til forventninger i forhold til maden og de fantastiske omgivelser. Man må så håbe, at stedets værtinde vil give sig selv den gave, at tage et kursus i kommunikation, kundepleje, æstetik og service. For disse elementer manglede i totaloplevelsen.
Det var ikke medarbejdernes skyld at vi gik hjem med fornemmelsen af en fantastisk dag aften og fest. Dette var udelukkende takket være brudeparret og deres fuldstændig forrygende og fantastiske detaljerorienterede planlægning i alle andre aspekter af dagen.
MAGISK!
Magisk mad, magisk sted og fantastisk personale/service. Vi kommer igen!!!
En omvej værd!
Værtsparret har formået at indrette det gamle krudthus til en super hyggelig restaurant, og når så både serveringer og betjening er i top, kan det kun blive en god oplevelse.
Der er god plads mellem bordene, så privat samtale kan forblive privat, og vores menu var kokkehåndværk og velsmag fra A til Å på niveau med de Michelinrestauranter, vi har besøgt.
Vi kommer gerne igen.
Vi kender Nicky og Emma fra Bandholm Badehotel, hvor vi har haft fornøjelsen at være et par gange. Derfor skyndte vi os at booke bord, da vi læste om den nye restaurant Aure, de ville starte sammen. Vi havde glædet os meget til et gensyn, og blev hjerteligt modtaget. Nicky laver mad så englene synger, især vil vi nævne pigvaren med den fantastiske sauce. Den lille ret med sort hummer er en himmerigsmundfuld. Man sidder bare forventningsfuldt og glæder sig til den næste servering. Tusind tak for en dejlig aften på Aure.
Restaurant Aure er en vellykket satsning på ”fine dining” scenen i København. Nicky Arentzen har gennem to år etableret en fantastisk restaurant på Bandholm, som med rette fik kanonanmeldelser af både Svend Rasmussen i Berlingske og Ole Troelsø i Børsen, og satser nu på København sammen men kæresten Emma.
I det gamle Krudthus på Krudtløbsvej har de på to mdr. fået indrettet en hyggelig restaurant med en behagelig, rolig, glad atmosfære. Jeg sad over oversigt til køkkenet og det meste af restauranten. Hele tiden ro og overskud og samarbejde.
Maden er klart på Michelin niveau, og med de rørende lave priser, kunne det også være en BIB gourmand. Ved en misforståelse var jeg kommet til at bestille den lille såkaldte 4 retter menu til 800 kr. i stedet for den store menu, men talt som de store kæderestaurant i København ville det være 8 retter, også uden at tælle fingrene med, som flere restaurantkæder ynder.
Jeg ville gerne have smagt den fulde menu, men jeg blev rigeligt mæt af den lille menu, og nu glæder jeg mig til at komme tilbage til det store show.
Jeg vil specielt fremhæve den farserede pighvar i en sauce, som får englene til at synge. Det fantastiske japanske brød, som jeg er sikker på at have smagt før. Den franske due i en let mørk sauce smagte fantastisk. Desserten med fåreyoghurt is havde en god syre og ikke for sød.
Vinene var fint tilpassede. Bestemt ikke i den dyre ende, men det kan de heller ikke til den lave pris.