Restaurantabstrakt Anmeldelser 15

4,5

4,5

Fantastisk mad/vin oplevelse

Vi har nu flere gange besøgt Abstrakt, både i restauranten og i deres skur, som er en helt unik gastronomisk oplevelse. Vi har 5 gange bestilt deres nytårs menu, og endnu ikke haft grund til at klage over andet, end alt for mætte og ikke at kunne køre bilen hjem fra restauranten 😊
Der er styr på super mad, der er vin for alle og dem der ikke er til vin, har de en verdensklass cocktail menu til🥂
Service i top og smilende personale, kan man ønske sig mere....

Kan anbefale at prøve denne restaurant som jeres næste tur, ud at spise i det Nordjyske 😋

25. oktober 2025

Hvor passion møder perfektion

Vi havde fornøjelsen af at være en del af selskabet i det særkilte lokale "Skur", og fra første øjeblik spillede alt ind. Rummet havde intim og charmerende atmosfære, og stemningen blev kun løftet af den gennemførte service.
Hver ret var en oplevelse af sig selv- smagsnuancerne, præsentationen og sammensætning vidnede om et køkken med både kreativitet og teknisk dygtighed. Vinmenuet nøje udvalgt...
Men det mest uforglemmelige? Personalet. Deres passion for faget, dybe viden og ægte engagement gjorde hele forskellen.
Det var ikke bare en middag. Det var en oplevelse, vi vil huske og tale om længe.

6. september 2025

Vi var 29.7.2025 et selskab på 14…

Vi var 29.7.2025 et selskab på 14 personer til Abstrakta’s 5-retters servering. Vinmenu til nogle, saftmenu til andre. Som start på aftenen snacks og drinks til alle.
Det blev en forrygende aften. Fuld tilfredshed hos alle med både mad drikke og en superprofessionel betjening.
Stort tak fra os. Vi glæder os til et genbesøg.

29. juli 2025

Ikke bare mad, men en spændende oplevelse

Ikke bare mad, men en rigtig spændende oplevelse.
Retterne var præcise i smagen og størrelser. Gode råvare og tilpas med variation.
Betjeningen var helt i top. Utroligt søde og professionelle mennesker!
Tak for en dejlig aften! 😊

5. juni 2025

Fantastisk

Fantastisk
Vi har besøgt mange dejlige gourmet restauranter, og “Abstrakt” kommer absolut i toppen. Vi fik en virkelig god 5 retters menu, en verdens klasse smagsoplevelse. “Abstrakt” får bestemt en kæmpe anbefaling fra mig 😊

30. marts 2024

Virkelig gastronomi i verdensklasse

Virkelig gastronomi i verdensklasse. Kan fint måle sig med La Pergola og andre 3 stjernet restauranter. Super betjening, god service og virkelig dejlig vinmenu afstemt med maden. Kan anbefales. 3 Michelin stjerner herfra.

30. september 2023

Vi nærmer os “Verdensklasse”…

Vi er kommet på Restaurant Abstrakt med jævne mellemrum siden start. Og hver gang må vi bare konstatere at “Det var - om muligt - endnu bedre end sidste gang”. Og nu igen i går. Måske endda “Verdensklasse”. Michelin-stjerner bliver det - heldigvis - ikke til. For betjeningen er - som vi kan lide det - hyggelig og nede på jorden. Tænk at man kan finde så god en restaurant “nede på havnen” i Hirtshals.

28. april 2023

Magisk aften på Restaurant Abstrakt 🙏

Magisk aften på Restaurant Abstrakt 🙏

Jeg besøgte sammen med min mand Restaurant Abstrakt. Lige fra vi ankom til restauranten følte vi os godt tilpas. Serveringen var I top og maden blev flot præsenteret - det smagte himmelsk 😍

Vi kommer snart igen!

17. september 2022