Afstandsbediening voor mijn tv besteld. De correcte afstandbediening werd correct geleverd dus ik ben blij. Het duurde even voor de levering aankwam, maar de prijs was een stuk beter dan bij andere aa... Se mere
Ich kann Replace4u nur jedem wärmstens empfehlen. Verpackung sowie Versand waren exzellent! Das bestellte ersatzteil funktioniert einwandfrei und kam exakt wie beschrieben hier an. Sollte ich wied... Se mere
Dat is perfect verlopen. De winkel waar we de TV gekocht hadden, had aangegeven dat onderzoek en reparatie mogelijk duurder was dan een nieuwe TV. Via jullie powerboard en YouTube montage instructie... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Bonjour,
Bonjour,
Service rapide, la carte mère correspondait parfaitement. Cela a permis de réparer ma tv et d’éviter la déchèterie.
Merci.
Snelle levering en communicatie.
Sony Mainboard
Ich hatte ein neues Mainboard für mein Sony TV bestellt. Das erste war leider selber defekt aber es wurde umgehend ein zweites geschickt, dass funktioniert nun einwandfrei und mein TV ist gerettet! Vielen Dank an Replace4u! Zuverlässiger, preisgünstiger und ehrlicher Händler, klare Empfehlung!
Super site
Super site, contact très sympathique, ils m’ont aidé jusqu’au bout de ma recherche j’ai pu sauver ma tv et éviter d’en acheter une autre. Très très content je recommande vivement.
C'est un site fiable
C'est un site fiable ، il apporte des choses en bon état et à bon prix, ils vous conseillent au mieux. Hautement recommandé. Merci
Tevreden Klant :-)
Verlopen zoals gepland, geen fullblown website maar perfect geholpen met een functionele printplaat.
Goed verpakt OK
Tevreden klant, hier kom ik nog als ik soortgelijke zaken van doen heb :-)
Onderdeel tv
Goede service snel leveren echt top kwaliteit wij zijn er blij mee en zeker goedkoop
Sony moederbord
Heb een moederbord gekocht voor een Sony android tv. Mainboard geplaatst en nieuwe firmware geinstalleert en werkt zoals het hoort
Bedankt voor de goede aankoop en snelle afhandeling
Hier een moederbord gevonden die héél…
Hier een moederbord gevonden die héél goed werkt, héél tevreden mee! Vlotte afhandeling en levering, prima service!
Arnaque ?
Ils m'ont envoyé une pièce en sachant pertinemment qu'il ne correspondait pas. Il y a eu des écris avant la commande. Malgré tout il envoi ce n'est pas adapté. Je renvoie j'attends depuis presque 3 mois pour être remboursé. Pas de service client juste des emails pour dire on a eu des problèmes on va vous rembourser, on le fait tous les vendredis. Ça ressemble à une arnaque. C'est pas du tout confiant. Si la pièce ne correspond pas oubliez le remboursement.
Lg moederbord
Lg tv begaf het na amper 7 jaar. Bleek n paar zekeringen begeven te hebben op het moederbord. Ik kon dit laten maken en 250eur armer zijn maar besloot dit zelf te doen. Al googlend deze man gevonden en voor een habbekrats het gewenste bord gevonden, vervangen enige tv werkt weer als tevoren! Goede communicatie en track/tracé. Een erg tevreden klant.
Onderdeel kunnen kopen
Onderdeel kunnen kopen. Die eigenlijk niet te krijgen meer is. Werkt 100%.
Zeer tevreden en ook zeker een aanrader .
Top
ersatzeil für Lg TV
Ich habe dort ein Ersatzteil für mein LG TV bekommen da es vom Hersteller nicht mehr im Programm war.
Kommunikation und Versand alles bestens.
Eine gute Adresse für Ersatzteilsuche.
Alles is goed gegaan
Alles is goed gegaan. Ik heb het nieuwe onderdeel geïnstalleerd en mijn tv werkt weer. Bedankt
Prima ervaring
Prima ervaring, had een nieuwe voeding nodig voor mijn tv. Na het geld overmaken werd ik netjes op de hoogte gehouden via email en met de track & trace kon ik de status van verzenden zien.
Voeding was netjes verpakt en snel geleverd.
very good website
Good service and best quality products.
my tv is working perfect again.
thanks a lot Replace4u.
Very untrustworthy company
Very untrustworthy company - do not do business with them. Terrible experience. They are rude before, but do not answer emails after money is received.
cette société est malhonnête
cette société est malhonnête, ne vous fournit pas ce que vous avez commandé et vous livre avec beaucoup de retard quand elle vous livre. elle n'a aucune empathie envers ses clients et ne s'excuse jamais pour les erreurs de livraisons et d'articles et ne prend pas la peine de vous répondre quand vous la contactez .seul l'argent de ses clients l'intéresse , une fois que vous avez payé, vous n'existez plus pour Replace4u . , une société à éviter à tout prix