Replace4u Anmeldelser

4,0

Afstandsbediening voor mijn tv besteld. De correcte afstandbediening werd correct geleverd dus ik ben blij. Het duurde even voor de levering aankwam, maar de prijs was een stuk beter dan bij andere aa... Se mere

Ich kann Replace4u nur jedem wärmstens empfehlen. Verpackung sowie Versand waren exzellent! Das bestellte ersatzteil funktioniert einwandfrei und kam exakt wie beschrieben hier an. Sollte ich wied... Se mere

Dat is perfect verlopen. De winkel waar we de TV gekocht hadden, had aangegeven dat onderzoek en reparatie mogelijk duurder was dan een nieuwe TV. Via jullie powerboard en YouTube montage instructie... Se mere

Lg tv begaf het na amper 7 jaar. Bleek n paar zekeringen begeven te hebben op het moederbord. Ik kon dit laten maken en 250eur armer zijn maar besloot dit zelf te doen. Al googlend deze man gevonden... Se mere

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Afstandsbediening tv

Afstandsbediening voor mijn tv besteld. De correcte afstandbediening werd correct geleverd dus ik ben blij. Het duurde even voor de levering aankwam, maar de prijs was een stuk beter dan bij andere aanbieders.

8. august 2026

Heb op 2 juli een print besteld en…

Heb op 2 juli een print besteld en betaald, dan wordt het enkele dagen stil
Op hun website ook geen adres en telefoonnummer.
En dan ineens na drie werkdagen een verzendbevestiging en twee dagen later de print.
Dus het duurde even.

2. juli 2026

First my order was cancelled 2 weeks…

First my order was cancelled 2 weeks after payment. I had to send email to fiks this. Then it took another two weeks untill the order was shipped but then it was shipped to the wrong country. Over one month later i recieved the product. Communication with the seller was slow but it got sorted in the end.

8. juni 2026

Goede service en behulpzaam..

Omdat onze tv was uitgevallen dacht ik dat onze tuner kapot was en gezocht naar een gebruikte gevondenntvanger. En gevonden bij Replace4u netjes geleverd aangesloten maar werkte niet. -) contact opgenomen met de support werd me verteld stuur maar retour ook met de oude tuner en glasvezel kabel paar dagen alles weer terug gekregen en het werkt weer bleek de glasvezel kabel kapot.. zeer blij met deze service top gedaan.

27. april 2026

Samsung TV speakers besteld

Samsung TV speakers besteld. Deze zijn binnen 1 week aangekomen en die waren goed ingepakt zodat alle onderdelen onbeschadigd zijn ontvangen. Na montage werkte de tv zoals nieuw.

15. april 2026

Malafide zaken.

OPPASSEN!!

Verstuurde mij voor 200 euro een kapotte TV smart box die direct kortsluiting maakte waardoor de stoppen door sloegen. Wilde vervolgens niet terug betalen maar "een ander exemplaar volgens de voorwaarden" opsturen na retour (van weer 25 euro). Welke voorwaarden? Niet gezien tijdens aankoop. Het is overigens ook geen legitiem bedrijf en moest geld over maken naar iemands persoonlijke rekening. Succes met achterhalen naar waar welk bedrijf je correspondentie kunt sturen met hun vage website om je recht te halen..

Op het retour adres werd mijn pakket niet aangenomen en deze werd ook niet opgehaald op het ophaal punt daar in de buurt. Vervolgens wordt niet meer gereageerd op emails.

Zie de positieve reviews hier grotendeels voor klein prul.

10. april 2026

Er dette din virksomhed?