Rentefri.dk lægger kreditomkostningerne oven i prisen, så du ender med at betale det samme som (eller mere end) du ville have gjort hvis du købte samme produkt på afbetaling hos Elgiganten.
Havde læst anmeldelserne her og blev skræmt for ikke at handle hos rentefri.dk. Dog gjorde jeg det alligevel i går da jeg var ivrig nok. Jeg fik ordrebekræftelse og alt gik som det skulle. Eneste der... Se mere
Det er anden gang jeg køber fra dem. Første gang det gik som det skulle. Fik en bekræftelse med det samme. Anden gang det var virkelig radiotavshed. Fik ingen bekræftelse eller noget svar via dere... Se mere
Nemt, overskueligt og leveret som aftalt. Har før prøvet i nogle af de store elektronikkæder samt ved teleselskaber, og her løber der som regel nogle ekstra gebyrer på, når alt er gjort op. Produkter... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi er Danmarks nye netbutik med kvalitetsprodukter til dig, der gerne vil have råd til mere og som er træt af at betale skjulte renter og gebyrer. rentefri.dk er 100% rente-, gebyr- & oprettelsesfrit, når du finansierer dit nye produkt over 10, 20 eller 30 måneder hos os. 100% rente- og gebyrfri finansiering, rentefri.dk samarbejder med Santander Consumer Bank, der ikke bare er Danmarks største bank for forbrugslån, men også en del af den største bank i eurozonen (Banco Santander). Det betyder også at rentefri.dk, kan tilbyde dig en finansieringsaftale, der er 100% rente-, gebyr- & oprettelsesfrit. Du betaler altså en fast månedlig ydelse for dit produkt over 10, 20 eller 30 måneder uden at betale nogle skjulte renter eller gebyrer.
Sydvestvej 21, 3. sal, 2600, Glostrup, Danmark
- rentefri@rentefri.dk
- rentefri.dk
Virkelig dårlig hjemmeside
Jeg har bestilt et appel watch og AirPods.
På Fakturasedlen til GPS, står der kun AirPods. Jeg forsøger derfor at få kontakt med jer (Hvad der er noget vanskelig).
Jeg får så en mail, hvor der står at der vil gå op til 3 uger.
Dette fremgår ikke på købsbevis, jeres hjemmeside siger heller intet om at det er udsolgt og i giver intet besked, før jeg selv henvender mig.
Jeg havde aldrig trygt godkend, hvis jeg havde vidst at der var 3 ugers ventetid :(
Santander id 1173602
Jeg er godt tilfreds med vare
Jeg er godt tilfreds med vare, leveringstid, betalingsbetingelser alt er til ug

Godt og hurtig svar over mail
Godt og hurtig svar over mail
Priserne er selvfølgelig højere end andre steder, da de skal tjene deres penge!
Der er desuden ikke nogle skjulte gebyrer og værk

Besvarelse fra rentefri.dk
Fup og fidus jeg var ved at købe noget…
Fup og fidus jeg var ved at købe noget på afbetaling og pludselig var jeg lige ved at betale hele beløbet

HOLD JER VÆK!!
jeg lavede en order den 19. dec. 2019 det er i dag den 08-01-2020!! og har stadige IKKE modtaget noget og de nægter at svare på mails
det eneste jeg har fået fra dem er en order bekræftelse
Kan ikke anbefale dem hold jer langt væk.
har indgivet en klage til santander som de har taget til sig
det er simpelt hen for dårligt
rente fri hvis i ser dette er order nummer 807583

Besvarelse fra rentefri.dk
Bestiller en iphone 11 mandag og klar…
Bestiller en iphone 11 mandag og modtager den torsdag. Samme pris som apple og Lån tog 5 min, rykker og gebyr fremstår klart og tydeligt i kontrakten.
Ihvertfald ikke sidste gang jeg køber hos jer, Tak for handlen!

Besvarelse fra rentefri.dk
Jeg er meget tilfreds med mit køb
Jeg er meget tilfreds med mit køb. Jeg har købt en vare, der stod som "forudbestilling" og der var en info om, at længere ventetider kan forekomme. Jeg har kontaktet kundeservice for at spørge, hvornår forventer de at have varen på lager. Det kunne de ikke svare på, for 3 part kunne ikke oplyse leveringstider og det forstår jeg godt, jeg arbejder selv i en virksomhed der bruger underleverandører og ved godt hvordan det fungerer. Jeg havde dog ikke lyst til at vente så spurte jeg, om de havde en løsning. Og det havde de med den samme, jeg fik tilbudt samme vare i anden farve, har accepteret det og fik den sendt samme dag. Varen blev leveret dagen efter. Jeg har ventet lidt på svar på min første besked (ca. 2 arbejdsdage), men bagefter har jeg udvekslet flere beskeder med kd service og de har svaret indenfor få timer.
Jeg kunne sagtens få den samme vare i den farve, jeg har ønsket sig og lidt hurtigere, hvis jeg havde købt den i en anden butik, men jeg havde ikke lyst til at betale over 6000 med den samme lige før Jul, eller betale høje renter, derfor synes jeg, at selvom ventetid kan nogle gange være længere end hos andre butikker, så konceptet med rentefri afbetaling og nem samarbejde med Santander er en god løsning.
Acer ALDRIG igen!
Jeg bestilte en ipad, iphone 7 og 2stk Acer laptops. Lånet gik fint, ipad og Iphone 7 var i orden, men begge laptops var defekte.
Jeg sendte begge laptops afsted til reparation 3 gange hver, da lovgingen er sådan på området, men selvom jeg skrev problemet både på engelsk og dansk lod det til at være for døve øre.
Jeg er en meget tålmodig fyr, men det her er grotesk, jeg har betalt for begge laptops, men der gik ET HELT ÅR inden jeg fik refunderet beløbet for den ene laptop og nu er der gået over 2 år og jeg har endnu ikke fået refunderet beløbet for den anden laptop, ingen kompensation, ingen undskylding.
Det er simpelthen det ringeste jeg nogensinde har hørt og oplevet.
Redigeret - Julian har været en champ igennem hele forløbet og løste langt om længe denne kontrovers på bedste vis. Jeg har ændret min 1 stjerne vurdering til 4, da Rentefri.dk havde deres på det rene, men jeg fratager 1 stjerne for deres samarbejde med Acer.
Det skal tilføjes at lånet i tidernes morgen forløb hurtigt og gnidningsfrit, intet problem der med selve platformen. Hvis folk klager over prisen på en vare, ja så spar op og vent til den er på tilbud fremfor at tage et lån, det er jo ikke virksomhedens problem. ;) Men overordnet set, så undgå lån til enhver tid.

Alt i orden ...
Jeg bestilte en MacBook Pro hos Rentefri.dk, og jeg er ovenud tilfreds med handlen. Computeren modtog jeg efter få dage.
Fint nok med rentefri
Fint nok med rentefri, ingen gebyrer osv. Men det er jo sådan set regnet med i priserne, da det er kæmpe overpris i tager for jeres vare. Snedigt må man sige....

Kan klart anbefales
Kan klart anbefales, bestilte en Macbook pro med afbetaling, der gik noget galt med mailen så jeg kun fik en bekræftelse men ikke en faktura og tracking nummer, så fik jeg fat i Julian som har været den mest hjælpsomme person jeg har snakket med nogensinde, så tusind tak for det Julian, gid alle havde en som dig. Thumps up herfra
Hvilken kundeservice?
Hvorfor skal det tage så lang tid om svar på simple spørgsmål? Kundeservice er ikke eksisterende for denne virksomhed. Jeg ved ikke om der sag om fusk, eller om jeg nogensinde får min bestilling at se.
Kunde”SERVICE” er at skyde over målet
Første, eneste og sidste gang jeg har handlet hos rentefri. Jeg bestilte en ny iphone den 2/10. Da jeg fik min ordrebekræftelse stod der levering var 1-3 dage. Det passede super da den 10 dage senere skulle bruges som en gave. Efter en uge havde jeg stadig intet hørt, og prøver derfor at finde et telefonnummer jeg kan ringe og høre hvad der sker. Der findes dog imidlertid ikke noget nummer man kan kontakte dem på, og man bliver henvist til en kontaktformular, hvor man bliver lovet svar inden for 24 timer. 5 dage senere har jeg stadig intet hørt fra rentefri, og sender derfor en ny mail. Den bliver der heller ikke reageret på, så sender dem igen to dage senere en ny mail - på det her tidspunkt pænt irriteret. Stadig ingen respons. Finder dem derfor på Facebook hvor jeg sender en pm til dem. Den reagerer de på, dog med ubrugelige standard svar som at der havde været stor efterspørgsel på den nye tlf, så de kunne ikke levere til tiden. No sh*t sherlock 🙄
Alle ved da at ny iphone tiltrækker mange nye kunder, så mest af alt virker det som et stunt for at få så mange handler i hus og altså intet de er blevet overrasket over. Jeg købte ene og alene telefonen hos dem, fordi den var på lager, så det er sgu noget af en lang næse først at modtage telefonen tæt på en måned efter bestilling. Kundeservicen er virkelig en joke. Det virker som om at der kun er en medarbejder ansat da det er den samme der svarer mails, pm, og besvarelser herinde. Lidt mere seriøsitet og professionalisme burde simpelhen være et kodeord som man burde have øverst i sin personale håndbog når man driver en virksomhed som denne.
Forkert produkt
Forkert produkt
Jeg har købt en iPad Pro 11" 256 GB med wifi og Cell. Men da jeg trykker køb står der blot iPoad pro 11 i teksten. Derfor tager jeg et skærmbillede af min ordre, bare for god ordens skyld.
Da jeg så modtager pakken er det ikke den jeg har bestilt. Jeg skriver til rentefri og får svar efter et døgn, hvor de informere om at stregkoden i min ordre ikke svare til 256GB med 64GB uden cell. De nævner de dog gerne vil skrifte ud til et nyt produkt hvis jeg ikke har åbnet boksen.
Jeg skriver tilbage med det samme med skærm-print af ordren. Der er nu gået 2 hele arbejdsdage side jeg skrev det og jeg har stadig ikke hørt noget fra dem. Så jeg har en uåbnet iPad liggende ventende på de vil svare.
Jeg har handlet hos dem før, og der gik alt fint. Men jeg synes man lærer mest af en virksomhed når der opstår fejl. Her har de tydeligt prøvet at tørre fejlen af på en stregkode i en annonce med anden tekst. De prioritere tydeligvis ikke sagen.
Tænk endda hvis jeg havde åbnet den og først der opdaget fejlen. Så ville jeg have stået med et forkert produkt de ikke ville tage retur.
Jeg vil passe meget på med at handle hos dem. I hvert fald være opmærksom på meget ringe kundeservice ved fejl. Jeg tror ikke det er fordi de målrettet prøver at snyde mig, men jeg føler heller ikke de tager sagen alvorligt.

Besvarelse fra rentefri.dk
supporten er ren joke jeg har førsøgt…
supporten er ren joke jeg har førsøgt at kontakt dem gennem email og chat de har ikke kunde tlf. nr. hvem har ikke support på telefonem i dag .... har ventet over 24 timer på svar og igen 1 time på næste svar ingen hjælp ligesom jeg snakkede med robot / bot via chat... mit macbook gået død efter 1 år jeg vil aldrig handle hos rentefriigen jeg har screenshoots fra chat , dårligt stille med forsøgt at melde mig via Trustpilot for at fjerne mit kommentar , det gik ikke så godt vel?

Besvarelse fra rentefri.dk
Bestilte en drone med et flymore kit
Bestilte en drone med et flymore kit. De kom hver for sig og hurtigere end de selv havde oplyst, det var lækkert.
De ankom dog til den forkerte pakke udlevering.
Men det skal slet ikke ændre på det var nemt, overskueligt, & hurtigt.
Her kan der sagtens handles igen..!
Super hurtig service og process
Hurtigere levering end lovet
Hurtigere levering end lovet - hvad mere kan man forlange?
Super hurtig levering
Super hurtig levering - bestilte søndag og modtog tirsdag. Varen ( apple watch) var helt perfekt 😊👍🏻
God oplevelse at handle hos Rentefri.dk
Jeg har handlet hos Rentefri.dk flere gange og altid fået en rigtig god service. I forbindelse med mit seneste køb var jeg i telefonisk kontakt med Julian. Han var yderst behagelig at tale med og fandt en god løsning. Tak og hermed en klar anbefaling herfra!