Virkelig god kundeservice! Jeg ringede og blev vejledt og på en måde, der bare var 100% kundeservice - ikke noget salg for virksomheden. Så 5 stjerner til Benjamin, for den formidable kundeservice. TA... Se mere

Jeg fik renset to kugletæpper i vinters hos Rene tæpper. Han tog lyn hurtig kontakt, på min henvendelse, og dialogen var konstruktiv fra starten. Tæpperne var færdig til tiden, og resultatet var... Se mere

Jeg er meget tilfreds med den service, jeg fik. Mine tæpper blev renset så godt, at de næsten ser ud som nye igen. Man kan tydeligt se, at der er blevet gjort et grundigt stykke arbejde. Personal... Se mere

Vi fik renset to store håndknyttede tæpper hos firmaet. Der var en del pletter på dem - blandt andet fra hundetis - og vi var spændte på, om de alle kunne fjernes. Vi fik to flotte og super rene tæp... Se mere

1. Tæpperenseri
  2. Møbelrensning

Om os Rene Tæpper er et specialiseret tæpperenseri med omkring 35 års erfaring inden for professionel vask af tæpper og møbler i Danmark. Vi arbejder anderledes end traditionelle renserier. I stedet for overfladerens anvender vi en grundig vådvask med rigeligt vand, hvor tæppet bankes, skylles og centrifugeres. Det fjerner ikke kun synligt snavs, men også støv, bakterier og lugt inde fra fibrene. Vores metode Hvert tæppe vurderes individuelt efter materiale og konstruktion – uld, viskos, syntetiske og håndknyttede tæpper behandles med forskellige teknikker og sæber med korrekt pH-værdi. Målet er at opnå maksimal renhed uden at skade farver og struktur. Det får du hos os – Afhentning og levering ved døren – Fast planlagt rute hver uge – Klare priser uden skjulte gebyrer – Direkte kontakt under hele forløbet – Mange års praktisk erfaring med vanskelige pletter Vi hjælper både private og erhverv og lægger vægt på ærlig rådgivning. Hvis en plet ikke realistisk kan fjernes helt, oplyser vi det på forhånd. Vores fokus er ikke hurtig kosmetisk rens, men et rent og hygiejnisk resultat, som også forbedrer indeklimaet i hjemmet.

4,7

Svarer typisk inden for 24 timer

Afleverede et tæppe til rens efter en…

Afleverede et tæppe til rens efter en hund havde tisset på det. Da jeg fik det retur var pletten der stadigvæk og tæppet stank af tis. Reklamerede og ønskede penge retur, dette var ikke muligt da chefen ikke var der.
Vil ikke anbefale dette sted.

2. juni 2022

Kære Betina,

Vi beklager dybt, at du ikke har været tilfreds med vores service, og vi forstår din frustration over situationen.

Når det gælder uldtæpper, kan urinpletter være særligt vanskelige, da syren i urinen kan opløse det naturlige lanolin i ulden og dermed forårsage farveændringer. Dette er især synligt på lyse uldtæpper, og desværre er det en ændring, som hverken rensning eller andre behandlinger kan rette op på. Vi gør opmærksom på, at det er en god idé at informere os om urinpletter ved bestilling, så vi kan anvende en ekstra desinfektionsbehandling for at minimere lugtgener.

Vi kan desværre ikke give nogen garanti for fjernelse af urinpletter, men det er selvfølgelig helt uacceptabelt, at tæppet stadig lugtede ved tilbagelevering. Lugten skulle være blevet fjernet, og vi undskylder for denne fejl.

Vi vil gerne tilbyde en yderligere rensning af tæppet for at giver dig beter service, og vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan finde en løsning.

Rene Tæpper Aps

Fik renset mit store JAB amaze tæppe…

Fik renset mit store JAB amaze tæppe hos dem, og det blev bare så flot igen. Vil helt klart bruge dem til mine andre tæpper.

21. april 2022

Kære Michael,

Mange tak for din dejlige kommentar! Vi er meget glade for at høre, at dit JAB amaze tæppe blev så flot.

Det glæder os altid at modtage så positive tilbagemeldinger.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive til os.

Vi ser frem til at tage os af dine tæpper i fremtiden!

Rene Tæpper Aps

En ualmindelig kundevenlig betjening...

En ualmindelig kundevenlig betjening...
- fra jeg besluttet, at mit tæppe skulle renses og til det var hjemme i min stue igen gik der 2 dage. Tæppet blev hentet torsdag, lørdag morgen bankede det på døren og udenfor stod en herre med mit tæppe renset og pakket beskyttende ind .. lige til at rulle ud på gulvet igen! Prisen blev billigere, end antaget, da tæppet var noget mindre, end opgivet. Der har været fin kontakt undervejs, og afhentning, arbejde og aflevering er udført helt efter bogen... ovenikøbet både med med smil og korrekthed. 1000 tak til Rene Tæpper.. Jeg er blevet klogere... mit indeklima kan blive yderligere forbedret ved at mine tæpper får en rens noget oftere .. og med den pris vil jeg indføre dette som en god gerning!!

23. februar 2019

Kære Astrid,

Tusind tak for din meget detaljerede og positive feedback! Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service, og at hele processen fra afhentning til levering gik så hurtigt og effektivt. Det er fantastisk, at du bemærkede, hvordan vi sørgede for, at tæppet blev leveret sikkert og forsvarligt indpakket, lige klar til at blive rullet ud igen.

Vi er også glade for, at vi kunne give dig en bedre pris end først antaget, og at vores kommunikation undervejs var i top. Det er altid vores mål at sikre, at vores kunder får en professionel, smidig og tilfredsstillende oplevelse, lige fra første kontakt til arbejdet er udført – og det er dejligt at høre, at vi levede op til de forventninger.

At du nu også overvejer at rense dine tæpper oftere, er noget, vi virkelig sætter pris på. Det viser, at vores service ikke blot har skabt tilfredshed, men også bidraget til en bedre forståelse af, hvordan regelmæssig tæpperensning kan forbedre indeklimaet. Det glæder os, at du nu ser tæpperensning som en vigtig investering i hjemmets komfort og sundhed – og vi er glade for at kunne hjælpe dig med dette fremover.

Endnu en gang vil vi gerne takke dig for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen, når behovet opstår.

Fantastisk service

Fantastisk service! Afhentet og leveret til døren. Vi bestilte tæpperens i mandags, de ankom og hentede tæpperne i tirsdags og reurnerede dem lørdag. Og så var prisen oven i købet lavere end først oplyst, da tæpperne var af en anden type end først antaget. Dem kan jeg godt anbefale.

20. maj 2017

Kære Laine Fogh,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, fra afhentning til levering, og at vi kunne levere både hurtigt og til en bedre pris end forventet. Det er altid vores mål at sikre, at vores kunder får den bedste mulige service, og vi er glade for, at vi levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.