Remschijven en blokken besteld incl. montage. Eerst schijven en blokken ophalen en daarna door naar montage partner Veluwe auto’s en banden. Spullen lagen keurig klaar en door vriendelijke mensen... Se mere

Ik had op korte termijn een remklauw nodig voor mijn Camper, maar via mijn kenteken kwamen telkens de verkeerde onderdelen naar voren. Toen contact opgenomen met Remschijf.nl (via Google gevonden) de... Se mere

Remschijven besteld. Deze zouden door DPD gebracht worden. Door volgends DPD een technische storing direct naar een ophaalpunt gebracht. Omdat de track and trace aangaf dat het onderweg was alles al k... Se mere

Remmen rondom besteld voor de Volvo C30 van mijn vrouw. Tijdens het monteren linksvoor leek het erop dat een te kleine maat schijven (15") was geleverd! Na een belletje naar Ermelo gereden, en zonde... Se mere

1. Bremseværksted
  2. Bilreservedelsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Op Remschijf.nl vind je remschijven en andere remonderdelen die echt op je auto passen.

4,7

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Super accurate website

Super accurate website. Goed kenteken en voertuig ID check voor je onderdelen. Zeer snelle gratis next day delivery. Jammer dat de beloofde remmen reiniger er niet bij was. Van de keramische kit wist ik had, tijdens de bestelling werd wel gemeld dat die op was. Verder zeer tevreden.

18. juni 2021

👍🏽

Vaker hier wat besteld. Elke keer weer goed op de hoogte gehouden van het bestel proces. Is altijd Snel geleverd.
Goede prijs kwaliteit verhouding.

10. juni 2021

Snelle levering

Snelle levering, spullen passen prima. En tegen een veel lagere prijs die je doorgaans bij de garage betaalt. En fijn dat er een controle wordt gedaan op basis van je chassisnummer.

22. maj 2021

Plotse bijbetaling zonder uitleg

Ik moest plots bijbetalen zonder enige uitleg, na het vragen voor meer uitleg kreeg ik een antwoord op een andere vraag. Ze hebben ook meerdere domeinen met meerdere namen, waarom zelfs?

16. maj 2021
Remschijf.nl-logo

Besvarelse fra Remschijf.nl

Hoi KM,

Bedankt voor je kritische review. Een bijbetaling zonder uitleg is inderdaad niet netjes en zeker niet volgens ons beleid.

Zoals op onze website te zien valt is onze unieke service dat we elke order controleren op juistheid. Wanneer we op basis van het doorgegeven kenteken en chassisnummer ontdekken dat er een ander onderdeel op de auto hoort, dan laten we dit weten. Wanneer dit onderdeel duurder is dan het bestelde, dan sturen we inderdaad een bijbetaal verzoek. Echter laten we dit altijd weten. Dit doen we dan via telefoon, mail of sms. Hopelijk heb je deze communicatie wel ontvangen?

Graag lossen we het samen met je op. Als je telefonisch contact met ons opneemt of hier even het ordernummer plaatst. Dan ga ik zorgen dat het opgelost wordt. Sorry voor de onduidelijkheid.

We hebben inderdaad meerdere domeinen. Dit is om beter gevonden te worden.

Hopelijk geeft dit antwoord op je vragen.

Met vriendelijke groet,
Ruben van Remschijf.nl

Alles was goed maar de DPD transporteur…

Alles was goed maar de DPD transporteur van jullie is dit keer niet goed.
Hebben mijn pakket vandaag 12-05-2021 verkeerd geleverd op een verkeerd adres.
Ipv Keizerstraat 48 naar koningstraat 49.
Dat is toch een hele grote fout van DPD

12. maj 2021