Fick snabbt och väldigt fin hjälp i mitt ärende vilket jag är väldigt tacksam för. Skickades sedan vidare till annan avdelning i telefonkö, men kom inte fram. Ringde upp på nytt och fick svar om att... Se mere

Har betalat in en summa med swish,.Men den kommer inte in Som bokförd.Hur många dagar ska det ta.? Måste jag göra extra bank överföring på minimi belopp för att vara på den säkra sidan att ej hamna i... Se mere

Jag fick snabbt svar på min fråga som gällde huruvida jag själv kan öppna och stänga mitt kreditkort för köp inom och utom Sverige på samma sätt som jag kan göra med mitt kontokort. I dagsläget kan... Se mere

Jag är mycket nöjd med re member eftersom de erbjuder enkla och moderna lösningar som verkligen passar mina behov. Det känns tryggt att ha kontroll över mina betalningar och jag uppskattar hur smidigt... Se mere

1. Finansiel tjeneste uden banklicens

re:member erbjuder både kreditkort och privatlån. re:member handlar om dig och dina behov. Det handlar om att du ska ha tillgång till innovativa betalnings- och finansieringslösningar som ger dig valfrihet och kontroll, men som samtidigt gör vardagen enklare. Sedan starten har vi erbjudit moderna betalningslösningar för ett aktivt liv. Och det kommer vi fortsätta med. Du bestämmer själv vilken lösning som passar dig bäst, hur du vill betala och vad som är viktigt för dig.

4,5

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Good customer service 👍

Experienced personal who were very helpful!

1. april 2026

Hello Ngolia!
We’re happy to hear you where assisted. Thank you for your kind words. We appreciate your review.
Nora re.member

Bra snabb service / information från…

Bra snabb service / information från Kundservice ( 2 samtal)
Även om åtgärden av den digitala justeringen/ ärendet dröjde längre än som uppgavs att det skulle göra.
Men det fixade sig och blev rätt senare under kvällen.

27. marts 2026

Hej Agnetha!
Tack för att du delar med din, vi är glada att allt ordnade sig. Din feedback hjälper oss att förbättra våra processen.
Nora re:member

Jag fick snabbt svar på min fråga som berörde kreditkort

I dagsläget kan man tydligen inte göra det med ert kreditkort.
Det vore bra om ni kunde arbeta fram den möjligheten framledes.

26. marts 2026

Hej Celia!
Vi håller med om att tillförlitlig och flexibel kortsäkerhet är viktigt, och vi tar med oss din synpunkt i vårt fortsatta utvecklingsarbete. Vi uppskattar verkligen att du hjälper oss att bli bättre.
Nora re:member

Lätta att ha att göra med

Lätta att prata med, förstående

25. marts 2026

Hej Ninni!
Vad roligt att höra att du upplevde oss som lätta att prata med och förstående. Tack för att du delade med dig.
Nora re:member

No problem with costumer support but…

No problem with costumer support but I’m curious about why I can’t see my transaktion information when I’m logged in. Strange that I, 2026, need to call someone to get that information.

24. marts 2026

Hello Håkan!
Thanks for your feedback, we understand it’s frustrating not to see your transaction details when logged in, this should be visible. We’re working on improving this experience.
Nora re:member

Fick väldigt snabbt veta svaret på min…

Fick väldigt snabbt veta svaret på min fråga. Trevlig kille som visste vad jag ville veta.

23. marts 2026

Hej Jessica!
Vad roligt att höra att din upplevelse blev så positiv. Tack för att du delar med dig. Vi finns här om du behöver något mer framöver.
Nora re:member

Very thankful for the service I got…

Very thankful for the service I got from Remember. Thank you so much for your understanding attitude. Very pleased.

18. marts 2026

Hello Carmelo!
Great to hear you’re so pleased, thank you!
Nora re:member

De spärrade kortet för att jag numera…

De spärrade kortet för att jag numera är bosatt i Ryssland. Kortet går dock inte använda i Ryssland, så det känns ytterst överdrivet att säde vill förhindra mig från att använda kortet i Europa pga vart jag nu är bosatt

15. marts 2026

Hej Roland.
Tack för ditt omdöme. Vi förstår att situationen känns frustrerande och tar med oss dina synpunkter.
Nora re:member

Snabb och bra service på mitt ärende…

Snabb och bra service på mitt ärende att avsluta kortet. Fick kortet automatiskt vid övergång från Everday Card.

13. marts 2026

Hej Anna!
Tack för ditt omdöme, tråkigt att du lämnar oss men härligt att du upplevde servicen så bra!
Nora re:member

Personalen är duktiga och hjälpsam

Personalen är duktiga och hjälpsam , jag är nöjd med Remember 🙏

13. januar 2026

Hej!
Tack snälla för du tog dig tiden att skriva ett omdöme, vi blir väldigt glada för dina fina ord. Tack!

Kompetens

Fick rätt hjälp på kort tid och ett vänligt bemötande!

11. marts 2026

Hej Karin!
Tack för din fina recension! Vi är glada att du fick snabb hjälp och ett vänligt bemötande.