Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fick snabbt och väldigt fin hjälp i mitt ärende vilket jag är väldigt tacksam för. Skickades sedan vidare till annan avdelning i telefonkö, men kom inte fram. Ringde upp på nytt och fick svar om att... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Har betalat in en summa med swish,.Men den kommer inte in Som bokförd.Hur många dagar ska det ta.? Måste jag göra extra bank överföring på minimi belopp för att vara på den säkra sidan att ej hamna i... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag fick snabbt svar på min fråga som gällde huruvida jag själv kan öppna och stänga mitt kreditkort för köp inom och utom Sverige på samma sätt som jag kan göra med mitt kontokort. I dagsläget kan... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är mycket nöjd med re member eftersom de erbjuder enkla och moderna lösningar som verkligen passar mina behov. Det känns tryggt att ha kontroll över mina betalningar och jag uppskattar hur smidigt... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Finansiel tjeneste uden banklicens

Skrevet af virksomheden

re:member erbjuder både kreditkort och privatlån. re:member handlar om dig och dina behov. Det handlar om att du ska ha tillgång till innovativa betalnings- och finansieringslösningar som ger dig valfrihet och kontroll, men som samtidigt gör vardagen enklare. Sedan starten har vi erbjudit moderna betalningslösningar för ett aktivt liv. Och det kommer vi fortsätta med. Du bestämmer själv vilken lösning som passar dig bäst, hur du vill betala och vad som är viktigt för dig.

Kontaktoplysninger

4,5

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

1 t anmeldelser

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Aldrig blivit bemött så dåligt i hela…

Aldrig blivit bemött så dåligt i hela mitt liv av Johan på remember kränker och hånar en för att man har betalningssvårigheter när man bara ber om hjälp på en personlig nivå när jag även påpekar att jag tyckte att han var otrevlig så sa han lägg på och ring upp igen så kopplas du till någon annan. När man försöker att be om hjälp för att kunna komma ikapp med sina lån så ska man inte bli personligt kränt för att man inte har kunnat betala. Jag förstår att man måste betala sina skulder men jag har aldrig blivit så här kränkt. Man ska alltid betala det man lånar.mvh

Hej Roger!
Vi är verkligen ledsna över hur du upplevt bemötandet, så ska det absolut inte gå till. Vi tar din feedback på största allvar och vill följa upp detta . Kontakta gärna vår kundservice igen så ser vi till att du får hjälp. Tack för att du berättar.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Från 5000 månadsbetalning tills idag …

Från 5000 månadsbetalning tills idag betalar ja 6530 kan ni tänka er .
Så varje gång när du har betalnigsfri månad du betala 250 kr mer

Tagit lån hos dem 2022

Ta aldrig lån hos dem dem även skickar mejl att det ska sänkas ränta men dem aldrig gjört det .

Hej Jasmina!
Tack för att du delar med dig. Vi vill gärna reda ut vad som hänt med din betalning och ränta, kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Tekniska problem med att föra över…

Tekniska problem med att föra över pengar som har pågått länge och ingen vet hur länge det kommer pågå heller.

Hej Freddy!
Vänligen kontakta vår kundservice direkt så hjälper vi dig att hitta en lösning. Tack för att du hörde av dig.

Bedrövligt och oseriöst kortföretag

Bedrövligt och oseriöst kortföretag, varning. Skaffa ett annat kreditkort, detta verkar bra men är dåligt.
Jag ångrar verkligen att jag skaffade konto här. Jag har på grund av allt irriterande trassel försökt avsluta kontot för flera månader sedan men trots att kortet är spärrat (samt förstås fysiskt makulerat) och jag inte har någon skuld så fortsätter klantarna att skicka e-fakturor på 0 kr till min bank. När jag meddelar återigen att jag vill avsluta, får jag en mailbekräftelse om att "de har mottagit en anmälan om att jag vill ha e-faktura". Helt otroligt alltså. Riktigt oseriöst. Okq8 som jag bytt till verkar hittills mycket bättre.

15. september 2025

Hej Inger!
Vi är verkligen ledsna att du upplevt så mycket strul. Det är inte den standard vi strävar efter. Vi hoppas att den senaste lösningen har rättat till problemet, och tackar för att du tog dig tid att ge feedback.
Nora re.member

Very helpful

Very helpful
Very kind

12. september 2025

Hello Sara!
Thank you for this 5-star review!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I was charged a fee without notification

I was charged a fee and had not been informed prior to this changes. Calling and getting the information from Remembers customerservice I asked for a credit of the fee this time and that I now know these new terms for the future. She was unwilling to do that thus I cancelled my business with Remember. I was robbed 120 SEK.

11. september 2025

Hello Philippe!
Thank you for your feedback. We're sorry for the inconvenience and will review the matter internally to ensure better clarity moving forward.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hela reward upplägget är en bluff

Hela reward upplägget är en bluff! jag har missat över 1000kr p,g,a deras reward system är outlesat till externt företag som inte ens hittar mitt konto,,, Så det betyder väll att jag inte behöver betala min skulld? eftersom jag inte finns?? skräpföretag jag har kontaktat er vid tre tillfälle....

11. september 2025

Hej Stefan!
Vi är ledsna att du upplevt problem med vårt rewardsystem. Kontakta gärna vår kundservice så vi kan undersöka ärendet vidare för att hitta en lösning.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag har betalat mitt lån perfekt trots…

Jag har betalat mitt lån perfekt trots det så kan jag inte få betalningsfri månad. Trots att ni säger det.

10. september 2025

Hej Malin!
Vi är verkligen ledsna att du känner dig besviken, kontakta gärna vår kundservice så ska vi se till att reda ut vad som skett.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Helt okej och trevlig tjej på…

Helt okej och trevlig tjej på kundservice 👍

9. september 2025

Hej Vera!
Tack! Kul att höra att du blev bra bemött.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Reseförsäkring ej värd namnet

De lockar med reseförsäkring när du betalar resan med ditt kort. Denna reseförsäkring är såklart inte värd namnet.
Edit:
Fick svar som ni kan se.
Löjligt! Min situation är exakt när man behöver en försäkring, men de hittade så klart ett kryphål.

8. september 2025

Hej Marcus!
Vi uppskattar att du delar med dig och ser över hur vi kan förtydliga informationen om försäkringen framöver.

Dolda avgifter & Bedrägliga rabatter

Re:member-kort är en mycket trevlig produkt ser det ut som, innan man börjar använda den. Kostnadsfritt kort och en hel del fina rabatter.

Det är bara så att det inte fungerar utan mängder av friktion och problem. Och det är alltid kundens fel, alltid.

Har senaste månaderna haft 3 interaktioner med eländet till företag.

1. Debitering av ränta: Vid debitering av ränta kan kreditbelopp övertrasseras. Har haft samma hos över 10 kortbolag under 25 år. Aldrig en avgift på sådant, men hos Re:member. Pang.

2. Rabatter: Det är ofta mycket fina rabatter genom samarbeten. Dessa har dock en jättebrist. Det är svaga tekniska lösningar och fungerar inte rabatten och du undrar varför får du en slentrianmässigt svar att det är ditt eget fel, det står i villkor att kunden är ansvarig. Jaha. Jag gjorde ju exakt enligt instruktion, att det sedan är tekniska strul mellan butik och Re:member ska så jag som kund stå för. Kul.

3. Extra avgifter. Använt kortet för insättning till lite spel på Stryktips och V75 (Svenska Spel resp. ATG). Re:member har så en extra avgift på detta. 2%.

Summerat blir det "kostnadsfria" kortet hos Re:member inte alls speciellt billigt. Det blir riktigt dyrt. Och är tidskrävande med allt tjafs. Sedan är det ju heller inte särskilt kul att vara kund hos ett föäretag som behandlar sina kunder dåligt.

2. september 2025

Hej Johan!
Tack för att du tagit dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar att du har stött på problem med kortet och att vår service inte levt upp till dina förväntningar. Din feedback är viktig och vi kommer att ta den vidare internt.

Polite.

Polite.
Helped with Solution.

26. august 2025

Hello!
Glad we could help and provide a polite service.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Personlig service i särklass!

När man undrar om något med remembers tjänster så finns det alltid bra och kompetent personal som via vanliga telefonsamtal kan ge hjälp och rådgivning.

Så även idag, jag har aldrig blivit besviken eller stående med olösta frågor efter kontakt med kundtjänst.

Behåll den till varje pris!

22. august 2025

Hej Baro!
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med servicen.

Lång väntetid

Lång väntetid, blev sedan bortkopplad

21. august 2025

Hej Henrik!
Tack för din feedback. Vi beklagar väntetiden och att samtalet bröts, det ska inte hända och vi ser över detta.
Nora re:member

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.