Var blevet syndt via et køb på nettet og kontaktet re:member og forklarede problemet - re:member klarede problemet i løbet af 20 dage, hvorefter de fik ført pengene tilbage til min konto. Rigtig flot... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
re:member tilbyder både kreditkort og forbrugslån. re:member handler om dig og dine behov. Det handler om, at du skal få adgang til innovative betalings- og finansieringsløsninger som giver dig valgfrihed og kontrol, men som samtidigt gør din hverdag enklere. Siden starten har vi tilbudt moderne betalingsløsninger for et aktivt liv. Og det fortsætter vi med. Du bestemmer selv hvilken løsning som passer dig bedst, hvordan du vil betale og hvad du synes er vigtigt.
Postboks 89, 2770, Kastrup, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
2gange ringer og spærer kort ikke modtaget har nu mister penge til svindlern PAS PÅ VIS DU RINGER PÅ SPÆRER TELEFONEN VIRKER IKKE 33423720

Besvarelse fra re:member Danmark
Fin service i forbindelse med spærring af kort.

Besvarelse fra re:member Danmark
Sød pige i telefonen! Tror jeg fik fat i det meste! 😊

Besvarelse fra re:member Danmark
En god virksomhed med flinke mennesker men er ikke nemme at forhandle med

Besvarelse fra re:member Danmark
Fin henvendelse ang udmelding. Alt for dyrt

Besvarelse fra re:member Danmark
Fik et reelt svar på mit spørgsmål

Besvarelse fra re:member Danmark
At i altid er så søde rare og venlige, og man for svar på det man spørger om, jeg er altid blevet behandlet så godt, jeg har ikke noget at klage over, tværtimod, tusind tak for jeres utrolig måde at være på, mange tusind hilsner fra Bodil vogel, møllehegnet 25 stu 3630 Jægerspris

Besvarelse fra re:member Danmark
Dejlig behagelig dame i telefonen. Men har haft en del dårlige samtaler tidligere.

Besvarelse fra re:member Danmark
Meget sød dame som gav mig de oplysninger jeg havde brug for. Mange tak. Flot service

Besvarelse fra re:member Danmark
Først og fremmest kan det ikke passe at 8-900 er så tilfredse med en så provokerende og arrogant bank.
Hvad i alverden har i gang i med at sende mig nye vilkår jeg bare skal acceptere?
I skriver direkte at hvis jeg betaler MERE pr afdrag kan lånet være betalt til tiden!
Hvad pokker har i gang I?
I skriver i kan have behov for at justere så jeg skal hænge på jeres lån længere tid!
I har sat min rente op flere gange, renten er sat ned alle andre steder men ikke ved jer, i hævede den 4-5% med jeres standard åndssvage undskyldninger og man bliver provokerende fortalt man bare kan opsige og infri lånet !
Den rente er forlængst blevet sænket alle andre steder men i holder min kunstigt oppe, i har så sænket den hele 0,55 og var det 0,45 altså ikke engang en hel procent !
Jeg skal ikke være kunde hos jer et sekund længere end højest nødvendigt, jeg skal heller ikke anbefale jer til nogen som helst, i er så arrogante at i tror i kan tillade jer Hvad som helst !
Jeg har fortrudt jeg blev kunde hos jer !
Aldrig mere Re:member vil hellere være hjemløs end have lån ved jer, til alle andre hold jer væk !

Besvarelse fra re:member Danmark
God service og svar på det jeg spurgte om

Besvarelse fra re:member Danmark
De er som altid hjælpsom med at løse de problemer man må ha. Kan kun anbefale dem

Besvarelse fra re:member Danmark
Det er bare det bedste kort der findes har aldrig haft nogle problemer hvor end jeg har været