Min kuffert gik i stykker i lufthavnen i Milano i Italien forleden. Jeg havde købt den hos rejsegear.dk året før så jeg var noget ærgerlig over den ikke kunne holde i længere tid, så jeg greb tastern... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Mårslet Byvej 16, 8320, Mårslet, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sikke en fantastisk service.
Jeg mistede et hjul på min nye kuffert, og servicen var i top, da RejseGear fik sendt et nyt til min adresse i løbtet af ingen tid. Mange tak.
Varerne kom til den ønskede tid, så anmeldelserne på nettet om at der var lang leveringstid, holdt ikke. Super
Jeg har haft fornøjelsen af at købe et par tasker fra rejsegear.dk. Udover, at deres priser er meget konkurrencedygtige er købsprocessen/-oplevelsen samt deres kundeservice super høj. Jeg kan varmt anbefale dem og vil selv købe hos RejseGear igen.
Wow jeg har aldrig oplevet så fantastisk kundeservice!!
Hjulet på min kuffert blev revet af på en flyvetur, og jeg søgte forgæves på nettet for at finde et nyt. Da jeg skrev til rejsegear.dk om de kunne hjælpe mig, sendte de et nyt hjul der passede helt gratis. Wow jeg vil købe alt rejsegear hos dem i fremtiden!
Fik alt for sent afsendelse mail med tracking og ingen mulighed for at se ordre status løbende. Varen var fin.

Besvarelse fra RejseGear.dk
Hurtig levering. God service og den rigtige pris kan ikke fås bedre..
Bestilte en sort kabinetaske m, hjul. Lidt længere leveringstid end lovet på hjemmesiden. Men en fed taske, med godt med plads👌🏻
Kufferten virker god...det tog 30 dage før den kom ...fik ingen besked om at den var afsendt og måtte selv undersøge hvor kufferten var blevet leveret henne. sendte en mail og fik at vide at jeg ku hente den i Greve ...bor i Ølstykke....efter jeg selv henvendte mig til fragtselskabet fik jeg at vide at den faktisk var i ølstykke og ku hente den der...sådan noget rod gider jeg ikke
Jeg købte en rygsæk som jeg havde set billigere på anden webside. Der var ingen problemer med at købe den til billigste pris. Positiv kontakt, hurtig levering. Kan bestemt anbefales. Mvh.Anni
Nemt at bestille og kom hurtigt.
Og kvaliteten af varen var god.
Jeg har sjældent haft en bedre online handelsoplevelse, end den jeg havde hos RejseGear. Jeg søgte en Epic-kuffert, som jeg kom til at bestille hos RejseGear og samtidig opdagede til en billigere pris hos et andet firma. Jeg spurgte så i chatten om jeg kunne nå at benytte min fortrydelsesret, og det gjorde jeg så kejtet, at den venlige herre i den anden ende let gennemskuede mig. I hvert fald mindede han om butikkens prismatch, helt uden at skælde ud eller blive spydig over, at jeg søgte andre muligheder!
Nu har jeg en skøn kuffert, der blev leveret hurtigt og som var nem at håndtere, både som pakke og som vare. Og jeg fik den til samme pris som hos konkurrenten, så jeg er ovenud tilfreds.
Jeg vil helt klart gå til RejseGear en anden gang, når jeg mangler udstyr til at, nåja, rejse.
Lynhurtig, som i lynhurtig levering af kvalitetsvarer, til meget attraktive priser!
Ekstraordinær god kundeservice, der er lydhøre og løser til fuld tilfredshed hvis der spørgsmål.
Jeg kan på det varmeste anbefale, at du handler på denne hjemmeside for dit rejseudstyr!!
Fantastisk service med at fremskaffe et nyt håndtag til vores kuffert, var brækket at i en lufthavn! :-)