Op 27 mei 2025 kwam ik via een Facebookadvertentie terecht op de website van Reizendeals. Ik wilde enkel aanbiedingen bekijken en informatie opzoeken over vertrekluchthavens en verzekeringen. D... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We hadden een verrassingsreis naar Griekenland geboekt voor 2 personen per ongeluk 2 keer geboekt. De 2e boeking is netjes door hun zonder extra kosten geannuleerd. De reis die ze voor ons geboekt ha... Se mere
Oplichters!! Per ongeluk gedrukt Boeken en kon niet meer annuleren! Wie gaat vakantie boeken zodra info welke hotel gaat je naartoe en geen info over tijd en vanaf welke luchthaven echt bizar!! Moet... Se mere
Virksomheden har svaret
Ondanks dat we via Brussel Charleroi vlogen was onze vakantie heerlijk genieten. Portimēo leuke beachtentjes met goede kaart en keuken. Je wordt aan het ligbedje bediend bij No Solo Auqa. Heerlijk oes... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
De leukste reizen voor de beste deals!
Kontaktoplysninger
Holland
- reizendeals.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 15 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super leuke tijd gehad
Super leuke vakantie met mijn zoon in Malta

Oplichting!!!!!!!
Oplichting! !!!!!!!!!Trap er niet in!!!!!!!
Beste mensen, Reizendeals is pure oplichting! Boek niks bij hun! Trap er niet in! Zonde van je geld! Kijk ook op de website van BNN Vara en het tv programma van Kassa. Hier waarschuwingen zij ook voor Reizendeals!
Oplichting
Oplichting! Trap er niet in!
Reizendeals verwijdert negatieve…
Reizendeals verwijdert negatieve recensies, zoek naar andere sites die de frauduleuze activiteiten van dit bedrijf beschrijven. Nu is het duidelijk waarom er zoveel positieve recensies op deze site staan, In tegenstelling tot andere sites,daar blijven de negatieve reviews wel staan.
Mensen van reizendeals Deze zijn niet…
Mensen van reizendeals Deze zijn niet vertrouwen ze denken alleen hun zelf ze kunnen gewoon annulering kosteloos mensen trap niet in ze willen rijk maken zicht zelf
Oplichting! Trap er niet in!
Alles was fantastisch geregeld voor…
Alles was fantastisch geregeld voor onze reis naar valencia. Zowel de reis als het hotel waren super!! Ook was alle informatie goed en duidelijk

Besvarelse fra Reizendeals
Le voyage avec Reizendeals était une…
Le voyage avec Reizendeals était une très belle expérience 👍 tout était collé décrit dans la description. Nous avons passé de très belles vacances en Grèce au bord de la mer .
Le prochain voyage est déjà programmé pour très bientôt .

Onduidelijk
Ik was naar wat negatieve berichten erg nieuwsgierig geworden.
Deals zijn niet geheel duidelijk met de extra kosten, maar er staat bij exclusief toeristenbelasting en wordt bovenaan gemeld 7,00 p.p.p.n.
In de tekst 0 tot 5 euro p.p.p.n.
Ik zou al hierdoor niet snel boeken bij deze website en door veel negatieve publiciteit over deze website.

Top ervaring tot 2x toe
Wij zijn al 2x op vakantie geweest via reizen deals beide keren goed bevallen!
Mallorca & L'Estartit, Spanje.
Goed geholpen met vragen & geen onverwachte kosten. Houd er rekening mee dat als je wint je wel binnen 5 dagen (denk ik) moet betalen.
Kan niet wachten op onze volgende vakantie 2 februari! & daarna hopelijk nog meer!

Grote oplichters!!
Grote oplichters!!
Drie vakanties bij hun afgenomen ter waarde van bijna €1600 euro. Vervolgens veranderen zij ineens de gekozen datum om dan er nog kosten boven op te gooien als je dan een nieuwe datum wilt. Heb geen gebruik van mijn vakanties kunnen maken omdat we er niet uit kwamen met de datum om dan vervolgens er nog kosten boven op te gooien omdat ik de vakantie moet annuleren maar kreeg mijn €1600 niet terug. Vervolgens sturen zij een deurwaarder op je af,
Kijk en luister maar eens naar Kassa …
Kijk en luister maar eens naar Kassa afl 23 . Datum 19-10-2024.
Niemand "wint" de reis voor het bedrag wat er staat. Niks is duidelijk en er komen veel onkosten bij.
Je zit bij de bieding als je het aanklikt meteen aan vast.
Alles klopte en was zoals op de site…
Alles klopte en was zoals op de site omschreven was. Geen spijt gehad van deze vakantie, alles was voortreffelijk geregeld. Ook stond er op de site duidelijk wat de extra kosten waren ( naar aanleiding programma kassa ) dus goed lezen wat er staat dan kom je niet navorderen verrassingen te staan. Zullen het zeker nog een keer gaan doen voor deze prijs. Je moet er wel bij stil staan dat je niet weet waar je vandaan vertrekt. Of tegen extra kosten kan je vliegvelden uitsluiten.

Zeker geen deal
Zeker geen deal, de reis van 169 werd 730 voor 2 personen! 4 sterren hotel was geen 2 waardig! De bedden en kussens waren heel slecht. Nooit meer Reizendeals

Geen deal ,Misleidende informatie
Review:
Ik heb onlangs een vakantie naar Turkije geboekt via Reizendeals.nl en ben zeer teleurgesteld. Hoewel ik een upgrade naar een 5-sterren hotel had betaald, bleek het hotel dat ik toegewezen kreeg niet aan deze standaard te voldoen. De service was ondermaats en het hotel zag er verwaarloosd uit.
Na mijn vakantie heb ik ontdekt dat dezelfde vakantie bij andere aanbieders aanzienlijk goedkoper te boeken was. Dit geeft de indruk dat ik misleid ben over de 'deal' die ik via Reizendeals.nl heb afgesloten.
Ik raad het af om via deze aanbieder te boeken.

Reis naar Corfu
Het was een hele leuke reis voor ons naar Corfu. Alles was heel goed georganiseerd door Reizendeals. Het hotel was ook super mooi en het personeel was kei vriendelijk. Zeker een aanrader.

Besvarelse fra Reizendeals
Voor een zeer lage prijs toch ontzettend veel gekregen
Beste mensen van Reizendeals
We zijn net terug van 8 dagen Griekenland
Alles wat beloofd was is uitgekomen
Je kan het eigenlijk niet geloven voor de prijzen maar alles was precies wat wij ervan hebben verwacht Natuurlijk kom je niet in en 5 sterren hotel maar meestal zijn de mensen die in een wat lager sigment op vakantie wel een stuk gezelliger en vooral makkelijker Accommodatie was prima Vlucht ophalen wegbrengen prima Verwacht geen gouden bestek en kaviaar maar wel aandacht goede communicatie en gezelligheid Dit was allemaal super We hebben 1,5 dag geen water gehad in het complex Boeien
Het stucwerk liet een beetje los en de kit Boeien
Is gewoon een ander land
Ik had vooraf als het te goed is om waar te zijn kan het niet maar mijn zigeunerhart
Zij gewoon een keer doen
Locatie is natuurlijk wel alles
Als je in een gouden kooi zit op een berg zonder andere mensen is niet leuk
Als je in een leuk gebied zit en een net app waar je af en toe naartoe kan gaan is top
Zwembad
Verschonen bedden
Handdoeken enzovoort
Ik zeg super bedankt en we hebben er van genoten
Tot de volgende
Gr Mies Ons Miran en Jay

Besvarelse fra Reizendeals
Ik was blij verrast met deze veiling
Ik was blij verrast met deze veiling ! Vanaf begin tot eind goed geregeld er kwamen wel toeslagen bij maar dat was onze eigen keuze koffer transfer 4 sterren hotel ipv 3 maar we hebben een super weekje gehad ook Weeze met Ryan air was dik in orde nog nooit zo snel van A naar B We gaan dit zeker weer doen ! Een leuk kadootje voor de wintermaanden !

Besvarelse fra Reizendeals
Dit was voor ons de eerste reis met…
Dit was voor ons de eerste reis met reizendeals.nl.Alles verliep zoals het moest,booking,hotel,transfer van en naar de luchthaven...
Sommige waren opties zoals de transfer,keuze van de luchthaven maar dat was dan ook van bij het boeken heel duidelijk. Kortom het is zeker voor herhaling vatbaar .

Besvarelse fra Reizendeals
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.