Reizendeals Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 27 mei 2025 kwam ik via een Facebookadvertentie terecht op de website van Reizendeals. Ik wilde enkel aanbiedingen bekijken en informatie opzoeken over vertrek­luchthavens en verzekeringen. D... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hadden een verrassingsreis naar Griekenland geboekt voor 2 personen per ongeluk 2 keer geboekt. De 2e boeking is netjes door hun zonder extra kosten geannuleerd. De reis die ze voor ons geboekt ha... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichters!! Per ongeluk gedrukt Boeken en kon niet meer annuleren! Wie gaat vakantie boeken zodra info welke hotel gaat je naartoe en geen info over tijd en vanaf welke luchthaven echt bizar!! Moet... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ondanks dat we via Brussel Charleroi vlogen was onze vakantie heerlijk genieten. Portimēo leuke beachtentjes met goede kaart en keuken. Je wordt aan het ligbedje bediend bij No Solo Auqa. Heerlijk oes... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De leukste reizen voor de beste deals!

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 15 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

47 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het boekingsproces verloopt makkelijk…

Het boekingsproces verloopt makkelijk geen verborgen kosten. De bevestiging komt snel. Later kun je nog extra’s bijboeken als je dat wilt. Onze reis naar Portugal is heel goed bevallen
Sunshine
Goede prijs
Duidelijk
Makkelijk boeken

14. december 2024

Beste heer of mevrouw Jakobs,

Bedankt voor jouw mooie 5* review.
Wij zijn blij om te lezen dat jullie tevreden zijn over het boekingsproces op onze website en een hele fijne vakantie hebben gehad in Portugal.

Hopelijk zien wij je nogmaals in de toekomst terug voor een geweldige vakantie!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goedkoper dan andere aanbieders en…

Goedkoper dan andere aanbieders en makkelijk om te reserveren

11. januar 2025

Beste Peter,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring.
Wij zijn blij te vernemen dat je tevreden bent over onze organisatie en het boekingsproces, en dat je de prijzen aantrekkelijk vindt. Wij vinden dit uiteraard erg belangrijk.

Goed

Goed, overzichtelijk en voordelige reizen. De boeking ging heel makkelijk, na mijn reservering ook gelijk een bevestiging gekregen.

26. januar 2025

Beste Patrick,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring.
Wij zijn blij te vernemen dat je ons boekingsproces makkelijk en duidelijk vindt en de prijzen aantrekkelijk vindt.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

vlotte communicatie

in onderling overleg konden wij met reizendeals een goede oplossing vinden, de medewerkers zijn goed en vlot bereikbaar.

4. februar 2025

Beste Dieter,

Hartelijk bedankt voor het delen van jouw review.
Wij zijn blij te vernemen dat wij een passende oplossing hebben kunnen bieden en dat je tevreden bent over onze klantenservice.

Maar 1 woord voor deze maatschappij

Maar 1 woord voor deze maatschappij: OPLICHTERS 1E KLAS!!

3. februar 2025

Beste Sousou Idrissi,

Om onze tarieven te kunnen bekijken heb je geen account nodig. Je kunt de tarieven namelijk bekijken door het aantal reizigers te selecteren en een gewenste vertrekdatum te selecteren. Vervolgens zie je een optelsom van de totaalprijs met alle verplichte kosten van de door jouw geselecteerde vertrekdatum en het aantal reizigers.

Alleen voor het boeken van een reis dien je een account aan te maken en jouw emailadres te verifiëren, zo weten wij zeker dat er geen ongewenste aankopen kunnen plaatsvinden.

Indien je akkoord gaat met de totaalprijs (na het selecteren van de reisdatum en het aantal reizigers) dien je aan te vinken dat dit een definitieve boeking is met betalingsverplichting waarop geen herroepingsrecht van toepassing is. Vervolgens dien je dan ook nog eens te klikken op de button “boeken met betaalverplichting”. Pas als je hiermee akkoord bent ontvang je van ons een factuur.

De opmerking welke je plaatst vinden wij daarom ook ongepast.

Snel erg klantvriendelijk

Snel, erg klantvriendelijk en zeer behulpzaam
Zeer tevreden over Reizendeals. Medewerkers zijn erg klantvriendelijk, reageren snel en zijn super behulpzaam. Duidelijk prijsoverzicht via de website en als je opties wilt kun je deze later bijboeken. Bij extra vragen altijd goed en snel bereikbaar.

11. januar 2025

Beste Sompal Saini,

Dank je wel voor het delen van jouw review.
Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over ons, hier doen wij het voor!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

This is the biggest scam

This is the biggest scam, I have looked at a deal on their website and wanted to see dates available and pricing. I complete some of my details but did not accept anything when all of a sudden I was logged out of the website and then received an invoice that I need to pay for this deal. I immediately sent them an email to say I did not want to purchase this and it should be cancelled. Do not create an account or click on anything. They will refuse to cancel the invoice and is not willing to listen to reason.

27. januar 2025

Trouwe klant van Reizendeals

Trouwe klant van Reizendeals, steeds zo goed en tegen de scherpste prijzen!
We kiezen steeds voor een onbekende bestemming en komen
Altijd tevreden terug van de mooiste reizen ! Wat een top team . Hartelijk dank

14. januar 2025

Beste Julie,

Dank je wel voor het delen van jouw mooie review.
We zijn blij met jullie als trouwe klant van Reizendeals!

Daarnaast zijn wij zeer enthousiast om te vernemen dat jullie altijd zo tevreden zijn over de door ons geboekte vakanties en ons team. Wij staan graag weer voor jullie klaar in de toekomst.

Oplichterij

Boeven allemaal
Niets lezen en ook niks aanvinken. Kijk uit!!!!

15. januar 2025

Beste Nes Wijn,

Wij hebben jouw gegevens opgevraagd via TrustPilot, aangezien wij geen gegevens kunnen terugvinden op de naam "Nes Wijn", daarnaast kunnen wij ook geen gegevens terugvinden op het emailadres kerishawijn32@gmail.com.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons gerust een email sturen naar info@reizendeals.nl

Algarve super trip

Wij hadden een reis geboekt naar de Algarve, 2 weken voor vertrek documenten gekregen. Zag er goed uit, bij aankomst nog beter een super groot appartement, 5 min wandelen naar de zee en wandelstraten, winkels en restaurantjes. Dikke merci voor deze reis en vooral de prijs was een treffer.

1. september 2024

Beste Lamarche,

Dank je wel voor het delen van jouw ervaring. We zijn blij om te lezen dat jullie zo'n leuke vakantie in Portugal hebben gehad en zien jullie graag weer bij ons terug!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na wat twijfelen toch voor de…

Na wat twijfelen toch voor de stedentrip naar Venetíë gegaan. we hebben een hele leuke paar dagen gehad en hebben we het erg naar ons zin gehad. zo leer je nog eens een nieuwe stad kennen. wij hebben besloten dit vaker te doen voor dit geld we waren maar 140 euro kwijt en hierin zaten vliegtickets en een zeer goed hotel.

1. januar 2025

Beste Devita,

Hartelijk bedankt voor jouw mooie review! We zijn blij om te horen dat jullie zo'n leuke trip naar Venetië hebben gehad en zien jullie graag weer bij ons terug!

goed deal

makkelijk en snel en duidelijk

8. januar 2025

Beste Robert,

Bedankt voor het delen van jouw review.
Wij proberen onze website zo duidelijk en transparant te houden. Wij zijn blij dat je dit ook zo hebt ervaren.

opletten voor deze oplichterspraktijken

Deze site is helemaal niet transparant. Bij het surfen even gekeken naar 2 reizen en krijg spontaan 2 facturen. Annuleren kan niet en als ik dat wil kost het me veel geld, Dit is echt diep triest. Deze site is niet duidelijk en overzichtelijk. Dit zijn echte oplichterspraktijken;!!!!!!!!!!!!!!!

1. januar 2025

Beste Ludo Norek,

Om onze tarieven te kunnen bekijken heb je geen account nodig. Je kunt de tarieven namelijk bekijken door het aantal reizigers te selecteren en de datum aan te klikken. Vervolgens zie je een optelsom van de totaalprijs met alle verplichte kosten.

Het is dus niet mogelijk dat je “ineens” een factuur van ons ontvangt bij alleen maar het "bekijken van onze website".

belangrijk

ik heb geïnformeerd. bij online aankopen of deur aan deurverkoop in België. is er altijd 14 dagen kosteloos annuleren recht.gaat boven kleine letters. bij blijven mails sturen of bellen klacht neerleggen bij politie wegens belagen .groetjes laurent

26. december 2024

Beste Laurent,

Het is correct dat je normaliter bij online aankopen het recht hebt om binnen 14 dagen een aankoop kosteloos te annuleren. Hierop zijn echter enkele uitzonderingen, waaronder de aankoop van een pakketreis met een vaste datum. Pakketreizen vallen namelijk niet onder het herroepingsrecht.

Daarom dat wij dit ook meerdere keren duidelijk vermelden op onze website voordat een klant een reis bij ons boekt.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De site is niet transparant

De site is niet transparant. Je ziet een reis denkt leuk even kijken wat het mij moet gaan kosten. Ten eerste moet je al een account aanmaken. Daar ga je. Hebben ze al je gegevens. Klik je op een dag en wil wat “normaal” gesproken zo is kijken wat de kosten worden voor bijv 2 personen. Kan niet. Je moet van alles aanklikken om verder te kunnen. Als je niet scherp bent dan heb je voordat je het weet een reis aan je broek. Facturen kunnen ze dan heel snel sturen en annuleren doen ze niet aan. Het is echt een belachelijk systeem. Niet gebruiksvriendelijk en moet compleet geweerd worden en van de toeristen markt verwijderd worden.

28. december 2024

Beste mevrouw Ligthart,

Het is dus niet mogelijk dat je “ineens” een factuur van ons ontvangt.

Trap er niet in!

Trap er niet in!
Lees de algemene voorwaarden maar eerst eens goed na! De uiteindelijke prijs, bestemming en plaats van vertrek kan steeds gewijzigd worden. Kan omdat het hier een veiling betreft en geen pakketreis. Annulatiekosten 60%!
Bij aanmaak van een account heb je gegarandeerd een reis aan je broek.

19. december 2024

Beste barbertjemoethangen,

Bedankt voor het delen van jouw review.
Wij hebben jouw gegevens opgevraagd via TrustPilot, aangezien wij geen gegevens kunnen terugvinden op de naam "barbertjemoethangen".

Helaas heb je ondanks herhaaldelijk verzoek hier niet op gereageerd.

Daarnaast wordt het tarief, de bestemming en de plaats van vertrek niet elke keer gewijzigd en kun je ook al onze tarieven bekijken voordat je een account op onze website hebt aangemaakt. Pas ná het reserveren van een reis ontvang je van ons een factuur, natuurlijk nooit eerder.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niks geboekt alleen maar geïnformeerd…

Niks geboekt alleen geïnformeerd naar een reis. Spontaan factuur sturen en annuleringskosten in rekening brengen...?! Dacht het niet! We zien de deurwaarder en de rechtszaak met belangstelling tegemoet!

28. december 2024

Beste S,

Bedankt voor het delen van jouw review.
Wij hebben jouw gegevens opgevraagd via TrustPilot, aangezien wij geen gegevens kunnen terugvinden op de naam "S".

Helaas heb je ondanks herhaaldelijk verzoek hier niet op gereageerd.

Het is niet mogelijk dat je "ineens" een factuur van ons ontvangt. Hiervoor dien je eerst een account aan te maken en jouw emailadres te verifiëren, zo weten wij zeker dat er geen ongewenste aankopen kunnen plaatsvinden.

Stop met misleidende praktijken

Stop met misleidende praktijken

Ik wil u dringend verzoeken om per direct te stoppen met uw activiteiten die mensen schade berokkenen. Zoals u zelf ongetwijfeld weet, zijn de praktijken van uw organisatie misleidend. Het recente programma van Kassa heeft hierover al een duidelijk beeld geschetst met betrekking tot Reizendeals.nl, en nu blijkt Vakantiester.nl een vergelijkbare opzet te hebben. ( Kassa 19/10/2024)

Wij zullen aangifte doen bij de politie om verdere stappen te ondernemen tegen deze praktijken. Het is van groot belang dat dergelijke websites offline worden gehaald en dat consumenten beschermd worden tegen oplichting.

Ik hoop dat u uw verantwoordelijkheid neemt en ervoor zorgt dat u stopt met deze activiteiten, zodat mensen met rust gelaten worden en dit soort misstanden niet verder kan escaleren.

7. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede informatie goedkoop reizen super…

Goede informatie goedkoop reizen super raad mensen aan om via hier de reis te boeken t95 mensen

6. december 2024

Beste Jessica,
Hartelijk bedankt voor jouw leuke review! Bedankt weer en graag tot de volgende keer!
Team Reizendeals

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.