Wij waren onfortuinlijk en moesten een geboekte reis helaas annuleren. Eén telefoontje naar Reisgraag was genoeg om de benodigde informatie te krijgen voor de annuleringsverzekering. Wij boekten onze... Se mere

We hadden zin in een weekje zon maar geen idee wat dan een fijne bestemming zou zijn. Reisgraag gaf ons bijzonder mooie voorstellen en daar hebben we er een van uitgekozen. Wat was het een mooie vakan... Se mere

Hoi, we hebben al jaren vakanties geboekt bij een ander reisbureau, we voelde daar geen betrokkenheid meer met ons. Het kwaliteit personeel liep daar hard terug. Nu hebben we Reisgraag ontdek... Se mere

Waren van plan naar Polen te gaan Met vrienden naar reisbureau in Ravenstein gegaan Die hebben voor ons gezocht waar wij naar vroegen Dag naar Auswith en Birkenau Dag naar de zoutmijnen En... Se mere

1. Rejsearrangør
  2. Rejseselskab

Reisgraag.nl is een reisorganisatie gevestigd in Ravenstein (Oss, Noord-Brabant). We zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ & Calamiteitenfonds.

4,9

Reisgraag.nl heeft voor mij van de…

Reisgraag.nl heeft voor mij van de zomer een hotel geregeld in Madrid. Zo'n pareltje had ik zelf nooit gevonden. Niet duur, super rooftopzwembad, zeer vriendelijk personeel, vlak bij het voetbalstadion en niet te ver van het centrum. Helemaal top!

29. april 2020

Prima service!

Prima service!

Begint al bij het meedenken vd reis (pre-corona) Alle opties en mogelijkheden zijn besproken en doorgenomen en ze kwamen met prima adviezen.

Ook de corona periode hebben ze prima opgepakt. Ook daar alle opties en mogelijkheden besproken.

Uiteindelijk hebben ze ervoor gezorgd dat we ons geld hebben terug gehad.

Een volgende reis zal wederom via hem verlopen!

29. april 2020

Reisgraag denkt met je mee!

Reisgraag heeft de persoonlijke gegevens vooraf gecheckt en in mijn geval was dat nodig in verband met een foutieve naam.
Tijdens de trip naar Malta was er nog app contact en kreeg in tips voor een dag met slecht weer. Heel attent!

9. marts 2020

Negatief advies Sol Dunas en Melia Dunas Resort Sal

Het reisbureau deed zijn best, maar het gigantische Dunas Resort kun je beter voorbij laten gaan. Er wordt naast het complex gebouwd, dus alles is stoffig en dat wordt niet schoongehouden. M.n. met kleine kinderen is het geen aanrader. Alle drankjes en ijsjes zijn mierzoet en al het eten smaakt naar niets (behalve de taartjes en cakes).
Je kan redelijk uitwijken naar een van de andere zwembaden bars en rest. in het giga complex, maar dan moet je weer opletten dat je er niets kan eten of drinken omdat je geen juiste kleur polsbandje hebt, of geen "leveled" klant.

9. marts 2020

Met Reisgraag reis je graag

Reisgraag, deze naam doet het bureau eer aan. We reizen graag omdat we weten dat alles tot in de puntjes geregeld is en er zorg en interesse is tijdens onze vakantie. Betrokkenheid, oplossingen bij probleempjes, attentie, hele fijne persoonlijke service, zorgeloos op vakantie gaan en alles tot in de puntjes geregeld behoren tot het bureau. Met Reisgraag reizen we graag!

28. februar 2020

Verblijf op Sal in hotel Dunas de Sal

Omdat we het reisbureau hadden gebeld, konden we ons verblijf verlengen van 8 naar 10 dagen. Dat is ons goed bevallen. Ook werd ons hotel Dunas de Sal aangeraden, nadat we onze verlangens doorgegeven hadden. Dit hotel zou ik zeker iedereen aan willen raden, die een rustig, maar zeer vriendelijk hotel wil boeken. Hotel Dunas de Sal is wat ons betreft heel fijn om in te verblijven Alle kamers zijn rondom een binnentuin met zwembad gelegen. De afstand naar Santa Maria is goed te doen en zeer prettig te wandelen. Kortom, wij hebben een hele fijne ervaring gehad met het hotel en ons verblijf op Sal. Zeker om nog eens terug te keren.

21. februar 2020

Alles vlot en goed geregeld

Alles vlot en goed geregeld. Je krijgt heel snel antwoord op evt. Vragen zowel telefonisch als via de mail. Wij hoefde ons nergens zorgen over te maken, de reis, aankomst en transfer, alles tot in de puntjes verzorgd. Tijdens de vakantie wordt er ook nog eens de moeite genomen om via de app te vragen of alles naar wens is. Zo persoonlijk kom je het bijna nergens meer tegen. Top!!@

18. februar 2020

Een beoordeling van 5 sterren is dik…

Een beoordeling van 5 sterren is dik verdiend voor het Reisburo Reisgraag !
De persoonlijke benadering, de behulpzaamheid, de professionaliteit en vriendelijkheid hebben ons positief verrast!
Niks was de dames teveel..de stoelen reserveren voor ons in het vliegtuig omdat onze computer niet goed functioneerde..geen probleem.
Zelf een bericht toen we op onze bestemming in Ijsland waren of alles oke was...Top hoor!!
We hebben ons hier heel prettig bij gevoeld, en zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van hun diensten!
Kortom..een voorbeeld voor velen!
Het moet een voorrecht zijn om met zo"n fijn team te werken..
Veel groeten en zeker een tot ziens,

Ria v Leeuwen

17. februar 2020

Dit reisbureau is top

Dit reisbureau was goed bereikbaar, antwoordde snel op onze gestelde vragen, dacht mee en hield tijdens de reis contact.

6. februar 2020

Adequaat

Hele prettige, vlotte en zorgvuldige begeleiding bij een geweldige vakantie
Aanrader

5. februar 2020