Wij waren onfortuinlijk en moesten een geboekte reis helaas annuleren. Eén telefoontje naar Reisgraag was genoeg om de benodigde informatie te krijgen voor de annuleringsverzekering. Wij boekten onze... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We hadden zin in een weekje zon maar geen idee wat dan een fijne bestemming zou zijn. Reisgraag gaf ons bijzonder mooie voorstellen en daar hebben we er een van uitgekozen. Wat was het een mooie vakan... Se mere
Hoi, we hebben al jaren vakanties geboekt bij een ander reisbureau, we voelde daar geen betrokkenheid meer met ons. Het kwaliteit personeel liep daar hard terug. Nu hebben we Reisgraag ontdek... Se mere
Waren van plan naar Polen te gaan Met vrienden naar reisbureau in Ravenstein gegaan Die hebben voor ons gezocht waar wij naar vroegen Dag naar Auswith en Birkenau Dag naar de zoutmijnen En... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Reisgraag.nl is een reisorganisatie gevestigd in Ravenstein (Oss, Noord-Brabant). We zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ & Calamiteitenfonds.
Kontaktoplysninger
Stationssingel 120e, 5371BB, Ravenstein, Holland
- 0486-412199
- reisbureau@reisgraag.nl
- reisgraag.nl
Zeer fijne en snelle communicatie
Vanwege de corona kon onze reis helaas niet doorgaan. Het team van Reisgraag heeft ons enorm goed en snel te woord gestaan, op de hoogte gehouden en vertrouwen gegeven in hun organisatie. Daarnaast werd er meegedacht in onze persoonlijke situatie.
Wij zullen Reisgraag dan ook bij iedereen aanbevelen en komen hier zeker weer terug.
Heel goed en fijn geholpen
Heel goed en fijn geholpen. Helaas kon de reis niet doorgaan door het corona virus.
Alles goed, fijn en vriendelijk opgelost!
Zeer tevreden!
vriendelijke service
zulks een vriendelijke service (zelfs voor een reis die niet kon doorgaan)
wij komen zeker terug om onze volgende reis hier te boeken
Ondanks dat onze familiereis geannuleerd is.
Ondanks dat onze familiereis geen doorgang heeft kunnen vinden door de bekende belemmeringen heeft reisgraag alles keurig netjes afgewikkeld. De volgende reis zal ik zeker weer aan hun denken bij het boeken.
Dank voor onze onvergetelijke trip naar NY!
Heel blij met de persoonlijke, vakkundige en uitgebreide hulp bij het boeken van onze eerste keer naar New York! Een reis om nooit te vergeten, mede dankzij Reisgraag.
Medewerkers kennen de bestemming Kaap…Kaap Verdië
Medewerkers kennen de bestemming Kaap Verdië. Nu afwachten hoe het verder zal lopen met de eigenlijke reis ( voorzien vertrek oktober)
Uitstekend reisadvies en zorgeloze afwikkeling ivm corona
In overleg met het reisbureau een mooie rondreis samengesteld; er is goed geluisterd naar onze wensen. Telkens snelle reactie gekregen op vragen of verzoeken onzerzijds. Dankbaar gebruik gemaakt van expertise reisbureaumedewerkster. Prima afhandeling van annulering van vluchten en accommodaties i.v.m. de coronacrisis. Zeer tevreden met alle advies en fijn dat ons alle rompslomp uit handen is genomen .
Nooit meer Reisgraag
Nooit meer , amateuristische club!
Op vliegveld bleek dat de naam (door ons) verkeerd is doorgegeven. Reisgraag heeft werkelijk niets kunnen betekenen voor ons. Behalve dat ze de documenten niet hebben nagekekenen in beginsel bleek dat de reis via een Duits tussen-reisbureau was geboekt door Reisgraag. En daardoor hoorden we op Schiphol dat we niet mee konden naar de Malediven. Het Duitse reisbureau was niet te bereiken, ons was een KLM vlucht beloofd maar deze bleek te worden uitgevoerd door Etihad. Iedereen verwees ons door naar Reisgraag en Reisgraag zelf kreeg met niemand contact. Zij hadden geen direct contact met Etihad, zij hadden de reis geboekt via een Duits reisbureau. Conclusie: nieuw ticket moeten bijbetalen a 1.700 euro. Nooit meer Reisgraag.

Annulatie
Voor het eerst boekten we een pakketreis online. Het was dan ook bang afwachten hoe men een annulatie zou regelen toen bleek dat deze in de lockdown zou doorgaan. Een tegoedbon wilden we niet omdat mijn man zelden gewaarborgd verlof krijgt. Maar dit is heel deftig geregeld. Men deed echt de nodige moeite om ons op geregelde basis te contacteren en de terugbetaling volgde vlot. Enkel de dossierkosten vonden we vrij hoog.
Zeer vriendelijk
Zeer vriendelijk. Behulpzaam. Als je extra informatie vraagt, die eigenlijk niet bij de boeking zit, krijg je dat toegestuurd. Ik en mijn vriendin, zijn uiterst correct behandeld. Ook nu in het Corona-tijdperk worden wij goed op de hoogte gehouden.
Prima reisteam, die snel antwoorden en je correct helpen.
Makkelijk boeken via website, met alle mogelijke opties voor data, vliegveld keuze en hotel/kamer keuze.
Jammer genoeg ging de reis vanwege corona niet door, en toen ben ik prima geholpen door het team van reisgraag.nl.
Mijn reissom is inmiddels gerestitueerd, dankzij de uitstekende bemiddeling van het reisteam.
Kortom goede medewerkers, die snel antwoorden en je correct helpen.

Besvarelse fra Reisgraag.nl
super service reis om geboekt zonder…
super service reis om geboekt zonder problemen wegens covid -19 BEDANKT met vriendelijke groeten
Fijn, duidelijk en aardig.
Fijn geholpen, duidelijke communicatie en aardig personeel. Zeker een aanrader!
Wij zijn goed geholpen
Wij zijn goed geholpen. Er wordt mee gedacht over de volgende boeking die wij hebben gedaan. Wij kregen binnen een halve dag een reactie. Wij bevelen reisbureau Reisgraag aan. Fijne communicatie en erg behulpzaam.

Heel vlot geholpen
Heel vlot geholpen
En bij de corona annulatie
Vlot geholpen geweest
En Heel vriendelijk mensen
Super aardige dames met heel veel…
Super aardige dames met heel veel ervaring.
Weten precies wat voor een vakantie bij je past en maken hem dan ook
voor je op maat.
Er wordt helder en fijn gecommuniceerd.
Voor herhaling vatbaar!

Besvarelse fra Reisgraag.nl
Het hele team staat altijd voor je…
Het hele team staat altijd voor je klaar. Al meerdere reizen zowel privé als zakelijk geboekt naar grote tevredenheid. Ook ten tijde van het Corona Virus uitstekend geïnformeerd en op de hoogte gehouden van de mogelijke voortgang en afwikkeling.
Zullen in de toekomst nog zeker veelvuldig gebruik maken van hun diensten en uitstekende service!
Ze zijn erg behulpzaam
Ze zijn erg behulpzaam, ze reageren snel aan de telefoon en per e-mail blijf ik en adviseer om klant bij ze te zijn.
Netjes alles opgelost
Door het coronavirus niet op vakantie kunnen gaan.
Zeer goed op de hoogte gehouden door het reisbureau.
Eerst verzilvering in coupons en daarna een telefoontje dat ook het geld terug gestort kon worden.
Deze optie genomen en binnen 3 dagen geld terug op de rekening
Complete bedrag retour ontvangen van de…
Complete bedrag retour ontvangen van de reis naar Egypte die niet door kon gaan ivm Corona.
Super fijn dat dit gewoon kon i.p.v. een voucher. Aanrader dus!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.