Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij waren onfortuinlijk en moesten een geboekte reis helaas annuleren. Eén telefoontje naar Reisgraag was genoeg om de benodigde informatie te krijgen voor de annuleringsverzekering. Wij boekten onze... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hadden zin in een weekje zon maar geen idee wat dan een fijne bestemming zou zijn. Reisgraag gaf ons bijzonder mooie voorstellen en daar hebben we er een van uitgekozen. Wat was het een mooie vakan... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hoi, we hebben al jaren vakanties geboekt bij een ander reisbureau, we voelde daar geen betrokkenheid meer met ons. Het kwaliteit personeel liep daar hard terug. Nu hebben we Reisgraag ontdek... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Waren van plan naar Polen te gaan Met vrienden naar reisbureau in Ravenstein gegaan Die hebben voor ons gezocht waar wij naar vroegen Dag naar Auswith en Birkenau Dag naar de zoutmijnen En... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør
  2. Rejseselskab

Skrevet af virksomheden

Reisgraag.nl is een reisorganisatie gevestigd in Ravenstein (Oss, Noord-Brabant). We zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ & Calamiteitenfonds.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Weggegooide vakantie!!

Weggegooide vakantie!!
Op vakantie geweest naar Turkije (Side, hotel sunmelia beach resort) , na 2 dagen in het ziekenhuis beland met een voedselvergiftiging. Bij aankomst was de optie om in het restaurant te eten al weg (volgeboekt) dus bleef van ons all inclusive pakket alleen nog het doorlopend buffet over. Dat zag er niet best uit en achteraf hoef ik niet verbaasd te zijn dat ik voedselvergiftiging heb gekregen. De reisgids gebeld om dit door te geven (met alle goede bedoelingen) en een aantal vragen te stellen over onder andere de zorgverzekering, maar hij maakte zich alleen maar druk erover dat dit geen voedselvergiftiging was maar een simpele buikgriep. Kennelijk was deze uiterst onvriendelijke reisgids in zijn vrije tijd ook nog arts. Daarna Reisgraag geconfronteerd met het feit dat ik niks meer aan mijn vakantie heb gehad en zij gaven aan hier niks mee te kunnen. Erg jammer want ik heb nu bijna niks aan mijn vakantie gehad. Ik had goede reviews gelezen over Reisgraag en daar mijn keuze op gemaakt, maar kom er nu achter dat als het erop aankomt ook Reisgraag niet thuisgeeft.
Bij thuiskomst meteen naar de huisarts gegaan en die heeft nog een keer bevestigd dat het voedselvergiftiging is geweest.
Ik wens iedereen veel succes die nog gaat boeken in hotel sunmelia beach resort in Side

16. november 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit is echt een reisbureau die alles voor de klant doet!

Dit is echt een reisbureau met de servicegerichtheid die je graag wilt. Toen ik er online niet helemaal uitkwam, werd ik meteen gebeld en er werd proactief meegedacht. Toen ik later nog iets wilde aanpassen is Anneke dat meteen gaan regelen. Ik heb hier voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst geboekt. Fijn ook dat ze zo goed bereikbaar zijn. Op mails wordt ook snel gereageerd. Bedankt! Cynthia

21. maj 2021

Vertrouwen en service gericht

Er wordt gevraagd naar mijn wensen als het niet duidelijk is nogmaals. Vragen worden altijd beantwoord en daar wordt de tijd voor uitgetrokken die nodig is. Communicatie is transparant. Reisgraag medewerkers zijn bovendien positief en vriendelijk. Het geeft veel vertrouwen.
Dank

12. maj 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een persoonlijk bedrijf!

Wat een persoonlijk bedrijf!
Ondanks alle corona perikelen en dat er waarschijnlijk weinig geld binnenkomt bij dit bedrijf, blijven de dames toch zoeken naar een persoonlijk en geschikte oplossing. Ook al levert het geen geld op voor dit bedrijf! Toppers!!!

4. januar 2021

Erg goede ervaring!

Wij zijn in oktober 2019 langs geweest om gezamenlijk een rondreis door Oost/West-Canada te organiseren. Er werd aandachtig naar onze wensen geluisterd en deze werden goed in kaart gebracht. De planning bleek in eerste instantie wat lastig, met name m.b.t. beschikbaarheid van de camper. Reisgraag.nl heeft zich hierin vastgebeten en steeds in overleg met ons erg haar best gedaan om alles voor elkaar te krijgen. We hebben veel contact met ze gehad en dit altijd als erg prettig ervaren. Helaas heeft de reis nooit kunnen plaatsvinden vanwege corona. Ook gedurende deze periode is Reisgraag.nl heel duidelijk geweest in de communicatie en zijn wij continu op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Wij hebben uiteindelijk de volledige aanbetaling terugontvangen. Wanneer reizen weer mogelijk is, gaan we het zeker opnieuw proberen!

31. december 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle reacties op vragen en tijdens…

Snelle reacties op vragen en tijdens reserveren.
Nadat reis naar Canada geannuleerd werd, doordat tenzingtravel.nl failliet ging, heeft reisgraag er alles aan gedaan om de aanbetaling te retourneren. We werden goed op de hoogte gehouden en na terugbetaling direct weer contact opgenomen.
Reisgraag.nl is zeker aan te raden om je vakantie te regelen.

30. december 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn erg goed geholpen bij het…

We zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken van de reis. Fijn contact en korte lijntjes met Astrid. Jammer genoeg konden we onze reis niet door laten gaan door de situatie met Covid en konden we onze vouchers inruilen tegen terugbetaling van ons reisbedrag. Dit was snel in orde en geregeld . Prima service! Zodra we nieuwe plannen gaan maken zullen we zeker weer contact opnemen met Reisgraag.

Astrid

Astrid, heeft ons enorm geholpen met het uitzoeken van een prachtige vakantie.
De service was uitstekend en niets was te veel voor Astrid. Helaas zijn wij door Corona niet op vakantie geweest maar gaan dat zeker nog doen als dat weer mogelijk is. Ook nu heeft Astrid ons op de hoogte gehouden van alle ontwikkelen en afhandeling. Voor al onze andere vakantieplannen zullen wij een beroep doen op Reisgraag omdat we erg goed zijn geholpen en we erg tevreden zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne, snelle, bereikbare organisatie!

Het enige puntje is dat ik geen idee heb hoe ik bij deze reisorganisatie terecht kwam, ik was aan het boeken en plots had ik via hun geboekt, dit maakt verder geen verschil in de reis maar was toch een beetje gek.
Los daarvan bieden ze goeie hulp, altijd super snel en goed antwoord. En bij elke vraag kon ik gewoon een whatsappberichtje of email sturen zonder me bezwaard te voelen dat ik voor de zoooveelste keer een vraag stelde. Ik heb het super gehad tijdens mn vakantie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vakkundig en op en top behulpzaam

De medewerkers van Reisgraag zijn super geduldig en blijven behulpzaam bij het uitzoeken van je reis.
Ze doen hun uiterste best om snel en vakkundig je vragen te beantwoorden en met een gepast reisvoorstel te komen.
Hier is de klant nog koning!!!

13. oktober 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat onze reis naar Amerika niet door…

Omdat onze reis naar Amerika niet door ging hebben we besloten om in September toch nog even weg te gaan.
Uiteindelijk is het 6 dagen Oostenrijk geworden.
Reisbureau Reisgraag heeft ons erg goed geholpen, we konden met al onze vragen bij hen terecht. Het ging dan natuurlijk vaak over corona.
Het leukste vond ik nog wel dat we een persoonlijk appje kregen hoe het ons beviel op vakantie en of alles naar wens was, en mochten er noodzakelijke problemen zijn, dan gaf reisbureau Reisraag aan dat ze 24/7 te bereiken zijn via Whatsapp.
Hopelijk kunnen we volgend jaar wel weer een verre reis boeken. Dit doen we dan natuurlijk weer in Ravenstein bij Reisbureau Reisgraag!

13. oktober 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Reisgraag heeft voor ons de autotrein…

Reisgraag heeft voor ons de autotrein geboekt, wat tot in de puntjes verzorgd was. Zelfs een uitleg, in het nederlands, over hoe de ticket gelezen moest worden. Tijdens onze vakantie reisgraag gebeld over de terugreis met de trein, ze hebben het uitgezocht en de volgende dag netjes terug gemaild. Het team van reisgraag doen wat ze zeggen en ze zitten er bovenop! Complimenten!!

6. oktober 2020

Super vakantie

Via reisgraag weer een fantastische vakantie gehad. Paar maandjes terug waren we nog aan het twijfelen om deze vakantie te boeken. Achteraf bleken deze twijfels ongegrond: juist nu is het interessant om uw vakantie naar Curaçao te boeken. - interessante prijzen, ook voor lokale activiteiten. - dagelijks 30 graden plus. - geen overvolle strandjes en restaurantjes. Curaçao kent momenteel zo’n 200 besmette personen op 160.000 inwoners. Misschien is Curaçao nu juist minder risicovol t.o.v. ons eigen kikkerlandje. De enige nadelen die wij kunnen verzinnen, er moet negatief getest zijn op het corona virus en ook moeten er een paar documenten ingevuld worden. Mondkapjes alleen in het openbaar vervoer en op de airport. En dan nog de avondklok, op het resort ging de bar om 02:00 dicht ;-) Dus daar ook geen hinder van ondervonden. Dus ons advies, als je nog lekker van de zon wilt genieten op een bounty eiland, boek dan nu bij reisgraag.nl. Groeten van twee tevreden vakantiegangers.

2. oktober 2020

TOP!!!!

Wij zijn héél tevreden over dit reisbureau. Tessa heeft ons erg goed geholpen nadat onze 3 eerdere reizen door Corona niet door konden gaan.
Er werd adequaat gereageerd toen onze laatste reis naar Griekenland 5 dagen vóór vertrek werd geannuleerd en wij tóch nog naar een andere bestemming konden reizen. We werden goed geïnformeerd over de in te vullen formulieren en de negatieve Corona-test.
Alle lof voor Reisbureau Reisgraag, zéker in deze zo moeilijke periode............jullie zijn toppers!!!

30. september 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een betrokken en vakkundig team!!

Bij toeval hier terecht gekomen. Zondag per mail aanvraag gedaan voor reisje van 7 dagen Zwarte Woud met vertrek nog diezelfde week op vrijdagochtend. Er kwam al snel een passend en prima reisvoorstel. Daags voor vertrek werd onze provincie corona code rood (waren niet meer welkom in Duitsland) en heeft Reisgraag alles binnen 1 middag kunnen omboeken naar een prima alternatief (3 hotels in Luxemburg).
Ze hielden ons de dag voor vertrek voortdurend telefonisch op de hoogte (eerst mochten we nog wel naar Dld. later toch niet). Ook 's avonds werd er op de mail gereageerd. Heel betrokken en vakkundig team! Van onze krijgen ze een dikke 10!

26. september 2020
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer snelle service!

Wij zijn vooral snel geholpen; onze contactpersoon Tessa reageerde doorgaans dezelfde dag, soms zelfs binnen enkele minuten. Ze belde ona ook na als we niet snel genoeg op onze mail reageerden.

Reisgraag denkt goed mee als onze wensen veranderden (wij reisden met 2 kleine kinderen, dus wilden graag appartementen met aparte kamers/kinderbedjes)

Reisgraag zocht tijdens onze vakantie ook contact om te checken of alles in orde was.

Onze reservering was bij één hotel per abuis verloren gegaan (buiten schuld van Reisgraag en accomodatie om) Zowel het hotel als Reisgraag heeft adequaat meegedacht over het probleem en per Whatsapp ons geinformeerd over de handelingen die achter de schermen plaatsvonden.

Verbeterpunt 1: wij zochten een accomodatie in het noorden van het land. Reisgraag kon deze niet uit hun portefeuille aanbieden. We hebben deze daarom zelf geregeld. Kleine moeite voor ons, maar als we iets moeten noemen... dan zou het mooi zijn als ze ook dáár zelfs in mee konden helpen (denk dan aan het tippen van locaties die gunstig liggen o.i.d, of een aantal voorbeeldaccomodaties.. als handreiking. De boeking zelf verrichten is daarna prima)

Verbeterpunt 2: de betalingstermijn was slechts een paar dagen. Bij een consumentenovereenkomst verwachtten we eigenlijk iets van minimaal 14 dagen. De termijn of het bedrag was voor ons overigens geen probleem, maar we schrokken even toen we ca. drie dagen na boeking hoorden dat we het volledige bedrag nog diezelfde dag moesten betalen, anders verliepen de opties.

22. september 2020

Top!

Supergoed geholpen, mooie reis naar wensen uitgezet voor ons. Snel en vriendelijk contact!

17. september 2020
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.