Wij waren onfortuinlijk en moesten een geboekte reis helaas annuleren. Eén telefoontje naar Reisgraag was genoeg om de benodigde informatie te krijgen voor de annuleringsverzekering. Wij boekten onze... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We hadden zin in een weekje zon maar geen idee wat dan een fijne bestemming zou zijn. Reisgraag gaf ons bijzonder mooie voorstellen en daar hebben we er een van uitgekozen. Wat was het een mooie vakan... Se mere
Hoi, we hebben al jaren vakanties geboekt bij een ander reisbureau, we voelde daar geen betrokkenheid meer met ons. Het kwaliteit personeel liep daar hard terug. Nu hebben we Reisgraag ontdek... Se mere
Waren van plan naar Polen te gaan Met vrienden naar reisbureau in Ravenstein gegaan Die hebben voor ons gezocht waar wij naar vroegen Dag naar Auswith en Birkenau Dag naar de zoutmijnen En... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Reisgraag.nl is een reisorganisatie gevestigd in Ravenstein (Oss, Noord-Brabant). We zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ & Calamiteitenfonds.
Kontaktoplysninger
Stationssingel 120e, 5371BB, Ravenstein, Holland
- 0486-412199
- reisbureau@reisgraag.nl
- reisgraag.nl
Reisgraag heeft ons erg goed geholpen…
Reisgraag heeft ons erg goed geholpen in onze zoektocht naar een geschikte reis! De fijne en rustige manier van werken gaf het gevoel dat er goed geluisterd werd naar onze wensen en dat ze de tijd en ruimte voor ons namen. Tegelijkertijd gaven ze ons ook de tijd en ruimte om onze eigen afwegingen en keuzes te maken. Toen we eenmaal hadden besloten wat we graag wilden, hebben ze dat keurig voor ons geregeld. En hadden we een extra vraag of verzoek, dan pakten ze dit vriendelijk en snel op. Doordat iedereen goed op de hoogte is van elkaars werk, was het geen enkel probleem wie de vraag oppakte, en was er dus altijd wel een kwalitatief goed aanspreekpunt. Ook toen we op reis waren werd er via de app actief contact gezocht om te vragen of alles naar wens was. Dit gaf een gevoel van korte lijntjes en nabijheid.
Al met al een fijne ervaring dus!
Een top reisbureau
Reisbureau Reisgraag heeft hele vriendelijke medewerkers met verstand van zaken. Bovendien denken ze goed met je mee in de te maken keuzes en zijn ze goed bereikbaar en reageren ze snel. Een aanrader om bij Reisgraag je vakantie te boeken!
persoonlijke service en aandacht
persoonlijke service en aandacht. Proberenen je altijd in alles te helpen en te ondersteunen.
Niets is teveel moeite. Goede communicatie onderling
Goede service en perfecte reis samengesteld
Het team van Reisgraag heeft een fantastische reis naar Mauritius samengesteld en geregeld. Het was prettig dat je samen met iemand van Reisgraag de reis naar je eigen wens kon samenstellen en op advies van mensen die al een keer op het eiland waren geweest. Op basis hiervan kwam snel een uitgebreid en concreet reisvoorstel waar nog steeds mogelijkheden waren voor aanpassingen. Reisgraag was goed bereikbaar zowel telefonisch als via de mail. Je kon voor alle vragen terecht en de reispapieren kregen we ruim optijd via de post in een mooie map. De reis was heel gaaf, aangezien we in drie top hotels op verschillende locaties konden verblijven. De huurauto was goed geregeld en er was een tour operator in Mauritius ter plaatsen om nog wat handige tips te geven. We zijn erg blij met de service van Reisgraag en ze hebben een mooie reis samengesteld. We zouden Reisgraag zeker aanraden!
Reisgraag is een professionele…
Reisgraag is een professionele organisatie die met je meedenkt over de vakantiemogelijkheden. Wij hadden te maken met een wijziging in vluchttijden en dit werd zeer tijdig aan ons medegedeeld. Daarbij vonden wij het contact erg prettig. We kregen een bericht voordat we op vakantie gingen, tijdens ons verblijf en de dag van vertrek.
Niet behulpzaam, en attent.
Ik wou een auto-rondreis in Oost-Duitsland boeken, en ingediend wat ze wilden weten, ik hoorde niks, 2x gebeld, en daarna een mail, en als antwoord "we hebben het te druk" dus konden ze mij niet helpen met de reis. In het verleden bij D-reizen vergelijksbaars gedaan, en hier erg van genoten.
Voor mij geen Reisgraag meer, en terug naar D-reizen.

Besvarelse fra Reisgraag.nl
We wilden naar Griekenland
We wilden naar Griekenland op het eiland Kos, we dachten dat we alleen via Amsterdam konden boeken maar door toedoen van Reisgraag kwamen we erachter dat via Eindhoven geen enkel probleem was. We hadden voor twee excursies geboekt maar werd door TUI 3 maal afgeschreven (waarschijnlijk door slechte wifi in het hotel). Reisgraag gebeld en die hebben gelijk met TUI stappen ondernomen om het teveel betaalde geld terug te krijgen. Alom goed advies en afwikkeling van zaken, Ook tijdens de vakantie werden we benaderd of alles goed verliep.
Constant oprechte belangstelling.
Een heel erg blij en tevreden klant!
Het persoonlijke contact is erg fijn,je kunt ze altijd benaderen en er wordt heel snel gereageerd. Er wordt met je meegedacht met heel veel verschillende opties waar je uit kunt kiezen. En als je dan op vakantie bent krijg je ook nog een appje hoe je het hebt en of je het naar de zin hebt. Wij zijn heel blij en dik tevreden, ik zeg niks meer aan doen.
Attent, behulpzaam en vriendelijk
De medewerkers van Reisgraag waren heel vriendelijk ,behulpzaam en attent.
Ze luisterden goed naar onze wensen en zochten naar de juiste accommodaties. Ook toen we onze plannen veranderden gingen ze weer voor ons aan de slag. Als resultaat met drie vriendinnen een weekje naar het prachtige Madeira in een mooie quinta. Bij inchecken bleek dat de geboortedatum niet klopten, ook toen hebben ze dit netjes en snel opgelost.Zelfs tijdens onze vakantie nog contact gehad over een klein probleem en ook daarbij stelden ze ons gerust. Superfijn. Alle lof.
Reisgraag staat voor je klaar!
Reisgraag staat voor je klaar! Reageert snel, denkt mee en handelt snel. Ook tijdens de vakantie en na de vakantie nog even kort contact. Voelt van begin tot eind als vakantie.
Het team van Reisgraag heeft voor ons de perfecte jubileum vakantie geregeld
Het team van Reisgraag heeft ons de perfecte reis aangeboden Dubai - Malediven voor ons 10 jarig jubileum. Het was een mooie goed verzorgde reis. Alles verliep vlekkeloos. Voor vetrek nog de benodigde papieren gehad netjes in een mapje en natuurlijk niet te vergeten de mooie kaart. We komen zeker terug voor de volgende avontuur. Wij zullen dit reisbureau zeker aanraden. Goede service “Reisgraag”
Goede service en kwaliteit!
Monica heeft goed meegedacht n.a.v. onze wensen met de invulling van onze reis naar Amerika. Alles is top geregeld: duidelijk, snel en vriendelijk. Ik zou dit reisbureau zeker aanraden!
Aanrader, in het woud van digitale aanbieders
Per toeval heb ik Reisgraag gevonden. We waren op zoek naar een weekje vitamine D op Mallorca. Prima voorstellen, alert reageren bij vragen en een mooie accommodatie gevonden. Attente appjes voor, tijdens en na de vakantie. Dit was de 1e keer maar zeker niet de laatste keer dat ik boek met Reisgraag.
Geen advies
Een reisburo die niets kan /wil voor je doen, je geeft je voorkeuren op van wat je graag zou willen en vervolgens krijg je een mailtje terug met de mededeling sorry wij kunnen niets voor je betekenen succes verder!
Je zou toch zeggen dat zij nieuwe klanten willen werven, dan moet je daar toch iets beter je best voor doen en voorstellen geven wat dan wel kan vind ik.
Als reactie op uw reactie:
Ik bepaal zelf of ik gebeld wil worden en heb dat ook aangegeven, maar omdat u er op staat dat u mensen wilt kunnen bellen, wordt men verplicht een telefoonnummer op te geven vandaar dan maar een fictief nummer. U schrijft wij willen mensen kunnen bellen om de wensen te bespreken, maar bij het info-formulier kan je al je wensen opgeven en dat heb ik dan ook gedaan.. 5 zelfs. Een telefoongesprek was in eerste instantie dan ook zeker niet nodig geweest. Het budget was ook niet ingevuld omdat ik niet wist wat h.e.e.a. zou kosten.. als ik 5000 euro opgeef weet ik zeker dat u met reizen aankomt die rond dat bedrag zitten terwijl je waarschijnlijk ook een prachtige reis kunt boeken met bv ongeveer de helft van dat bedrag. Als ik 1000 euro opgeef heeft u geen reizen want dat is te laag, het zou makkelijker zijn als men kan kiezen tussen 2 bedragen.. dat heb dan ook later gedaan. Later krijg ik een kort mailtje met wij hebben niets voor u.. succes verder. Ik vind dat desinteresse naar de klant van uw kant, het waren tenslotte wensen en geen verplichtingen waaraan een reis moest voldoen. Ik krijg inderdaad ook offerte aanvragen die ik niet kan uitvoeren voor een bepaald budget.. maar ik tegenstelling tot uw bedrijf zoek ik wel naar oplossingen: wat kan wel! in tegenstelling tot uw: dat kan niet!.. en ja, dat kan ook zeker alleen per email als klanten dat willen. Vandaar ook mijn gemiddelde van een 4,9 met 418 reviews. Tot slot acht ik het inderdaad nodig om mijn reviews op verschillende plekken te plaatsen, zodat mensen dit kunnen lezen.. daar is het ook voor bedoeld, vraag mij wel inmiddels wel af of daar ook over gevallen zou zijn als de review 5 sterren had gekregen!?
En een fijne dag ook naar u toegewenst.
verhuislifthuren.eu

Besvarelse fra Reisgraag.nl
Een onvergetelijke reis in Puglia.
Mijn man en ik, Stini en Chris Ames zijn van 18 t/m 29 juni in Puglia, Italië geweest.
Wat een geweldige reis. Het enige minpuntje was dat het elke dag 36 graden was, maar dat vind ik persoonlijk, beter dan regen.
We hebben enorm genoten van Lecce, Gallipoli, Ostuni en Alberobello.
Met name het verblijf in de Masseria's wat een genot en een weelde om daar te verblijven. Vriendelijke ontvangst, we werden op handen gedragen en we hebben er heerlijk gegeten.
Mede door Reisgraag en Sanne van Dooren, die de reis samenstelde, was het onvergetelijk.
Wij zouden het iedereen aanraden.
Onze volgende reis gaan wij zeker weer boeken bij Reisgraag.
Dus tot ziens Reisgraasg !!!
Geweldige vakantie gehad in Side…
Geweldige vakantie gehad in Side Turkije. Het hotel, Side Star Beach, voldeed aan alle verwachtingen. Vriendelijk personeel, uitgebreide keuze aan eten, heerlijk zwembad, direct aan het strand, schoon, keurig en net hotel. Zeker een aanrader. Ook de omgeving is prachtig en leent zich voor mooie excursies. Het personeel van Reisgraag heeft deze reis prima voor ons geregeld. Service was top! We gaan hier zeker vaker een reis boeken.
Een reis boeken bij Reisgraag is al een feestje vooraf…
Een reis boeken bij Reisgraag is al een feestje vooraf.
Zij staan je altijd vriendelijk en accuraat te woord en geen vraag is te veel voor ze. Je krijgt op tijd een herinnering voor nog te ondernemen zaken. Zelfs tijdens de vakantie wordt er gevraagd of alles naar wens verloopt.
Heel prettig als je met een grote groep reist en je de verantwoording hebt, dat je kan terugvallen op vakkundige informatie. Een grote PLUIM!!
Fantastische vakantie gehad
Fantastische vakantie gehad, goed georganiseerd door OutSight travel,
alle hotels prima, in Drake Bay zeer goede familie hotel (eten meer als top)
Tortuguero één van beste hotel gelegen tussen de rivier en het strand.
Cruise geboekt
We hadden een cruise geboekt bij cruisetravel. Echter hadden we een slechte ervaring met de rederij.
Dit is goed opgelost door cruisetravel zelf. Dus wij boeken de volgende keer weer bij cruisetravel.
Vreselijke organisatie
Goede organisatie? Nou echt niet!
Zo ontzettend veel problemen op vakantie, een beloofde kermis bij het hotel die al 2 jaar dicht is. Verwarmd zwembad wat niet verwarmd is. Eten wat bij aanvang stipt om 19:00 al koud is?! And so on…..
Reisgraag doet alsof ze alles voor de klant doen, maar pintje bij paaltje schuiven ze alles af op de aanbieder zodat zij nergens verantwoording voor hoeven nemen. Een schande. Ik zou nooit meer via zo’n organisatie boeken.
Læs mere om andre typer anmeldelser.