Language Institute Regina CoeliAnmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een uitstekende week gehad waarbij ik veel geleerd heb. Het programma sloot perfect aan op mijn persoonlijke wensen. Ook de accommodatie was meer dan uitstekend. Ik kan iedereen aanbevelen om een week... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hoewel het een zeer intensieve training is, was het de investering zeker waard. De training wordt specifiek op je afgestemd en gedurende de week zijn de docenten zeer flexibel om hierop bij te sturen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit was een zeer mooie en leerzame ervaring. Naast de gedreven en goede (native) docenten zijn ook alle randvoorwaarden 100% Regina Coelie zorgt ervoor dat je maar aan één ding hoeft te denken, en dat... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De beste training om je taalkennis snel op een hoger niveau te krijgen. Door de slimme lesmethode van de 'nonnetjes' wordt er op een prettige en intensieve manier focus gelegd op je verbeterpunten en... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Sprogskole
  2. Uddannelsesinstitution

Om Language Institute Regina Coeli

Skrevet af virksomheden

Language Institute Regina Coeli is het toonaangevende instituut als het gaat om het leren van een vreemde taal in een kort tijdsbestek. Het rendement van onze taaltrainingen is zo hoog dat mensen uit alle hoeken van de wereld naar Regina Coeli komen als ze een taal echt onder de knie willen krijgen.

Wij geloven dat taal mensen verbindt en in beweging zet. Regina Coeli leert mensen beter communiceren in een andere taal. Daarnaast geven we onze cursisten iets dat nog veel waardevoller is: zelfvertrouwen. Wie het beste uit zichzelf durft te halen werkt effectiever, behaalt betere resultaten en boekt persoonlijk succes.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

128 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Uitstekende Taalervaring bij Regina Coeli

Regina Coeli biedt een uitstekende taaltrainingservaring die ik ten zeerste aanbeveel. De organisatie is professioneel en goed gestructureerd, waardoor de lessen soepel verlopen en goed aansluiten bij mijn leerdoelen. De trainers zijn deskundig en geven persoonlijke aandacht, wat mijn leerproces enorm heeft geholpen. De logiesaccommodatie was comfortabel en van hoge kwaliteit, wat bijdroeg aan een aangenaam verblijf. Al met al is Regina Coeli een topkeuze voor iedereen die zijn taalvaardigheden effectief wil verbeteren. Ik overweeg zeker om volgend jaar terug te komen voor verdere training.

25. juni 2025
Language Institute Regina Coeli-logo

Besvarelse fra Language Institute Regina Coeli

Dat zou leuk zijn: je nog eens terug te zien bij Regina Coeli. Wie weet tot volgend jaar! En voor nu: dankjewel voor je positieve reactie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb het nu eindelijk zelf ervaren

Ik heb het nu eindelijk zelf ervaren, nadat het al jaren op mijn verlanglijstje stond en velen me zijn voorgegeaan, maar de nonnen in Vught is en blijft het instituut om in een korte en intensieve tijd van een week een volledig nieuwe taal tot je te nemen. Heel erg indrukwekkend. ¡Muchas gracias!

21. juni 2025
Language Institute Regina Coeli-logo

Besvarelse fra Language Institute Regina Coeli

Wat fijn dat je het nu zelf hebt ervaren! Dank voor je mooie woorden — we zijn blij dat het zo’n indrukwekkende week voor je was

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Spaans cursus aan Regina Coeli

Ik heb een Spaans cursus gevolgd aan deze school. Al denk ik dat een Nederlands/Engels cursus erg leerzaam is hier, zou ik een andere cursus niet aanraden. De voertaal buiten de lessen is voornamelijk Nederlands en Engels, en de meeste avonden zijn er geen docenten aanwezig die een andere taal met je kunnen spreken.

De docenten zijn ervaren, goed en professioneel maar de organisatie rondom de lessen vond ik onder behoren, zeker voor de prijs. Ik heb tijdens de cursus dit ook als feedback gegeven aan de organisatie in de hoop dat ze nog iets konden aanpassen, maar ik kreeg te horen, in het bijzijn van andere leerlingen, dat ik de brochure beter had moeten lezen en dat hun werkdag op een bepaald tijdstip stopt. Ook werd er gezegd dat er geen rekening gehouden kon worden om leerlingen van hetzelfde niveau in dezelfde week te laten komen. Later zag ik ook nog een vrouw van de organisatie een andere werkneemster aanstoten terwijl ik langs liep. Erg onprofessioneel, zeker van een school met deze reputatie en prijs.

Nogmaals, de lessen waren leuk en leerzaam, al niet op het tempo wat ik had gehoopt. Het verblijf en het eten waren ook top geregeld. Maar door de teleurstellende organisatie, zou ik een cursus voor Spaans op deze school NIET aanraden. De prijs-kwaliteit was niet in verhouding.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles was goed georganiseerd!

Alles was goed georganiseerd, het onderkomen was keurig, met de taxi naar de les locatie, de verzorging wat betreft eten en drinken en de ruimtes waar je kunt relaxen tussendoor zijn echt luxe. De trainers denken echt met je mee en zetten zich 100% in voor jouw doelen. Een hele mooie ervaring!

14. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige docenten (Elvira & Marjolein)…

Geweldige docenten (Elvira & Marjolein) met hun hart en ziel bij het werk. Ze zijn niet alleen gericht op het onderwijzen van de taal, maar ook op het helpen van de student om haar persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Een geweldige sfeer! Ik beveel de docenten met wie ik deze week heb gewerkt van harte aan.

Top ervaring

Als je op zoek bent naar een taaltraining waarbij je na afloop echt het gevoel hebt een stap verder te zijn gekomen, moet je hier zijn! De combinatie van individuele trainers, groepsactiviteiten en zelfstudie maken geheel heel toepasbaar. Daarnaast is de verzorging echt top, voelt daardoor ook als een paar luxe verwendagen.

17. maj 2025

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.