Det er sørgeligt..soc.dem ikke vil være med til en forhøjelse af pensioner og ydelser til dem har mindst i dette samfund--statsministeren køber hver dag et fint nyt kjolesæt,føre sig frem ! OG NU de... Se mere

Milliarder af skattekroner spildt igen. Denne gang på uduelige testsæt. Begrundelsen lyder: Der var ikke tid til at undersøge virkningen. ( Ligesom loven om minkavl osv osv) Een ting har regeringen... Se mere

Opret opslag Kritisk Presse Bureau Ældre gjort "tavse" Men sagsanlæg kan vælte regeringen Af Jørgen Mejrup Kritisk Presse Bureau Med e t øksehug har regeringen frataget e... Se mere

SÅ træt af denne regering. Håber virkelig de deltagende partier bliver slagtet ved næste valg. For s... at at høre på alt deres grønne snak. Alt bliver fejet ind under dette. Seneste eksempel er en... Se mere

1,7

Dårlig

Så har regeringen igen igen ødelagt et…

Så har regeringen igen igen ødelagt et erhvervsområde mink avler har måtte sige farvel til deres leve brød og det var ved at koste en mink avler livet da han ville tage sit eget liv hvad er det Mette Frederiksen holdet skjult for den danske befolkning og ikke nok med det at hun ligefrem har brudt grundloven

9. november 2020

Er er simpelhen for langsomme til at…

Er er simpelhen for langsomme til at kunne tage en beslutning, og komme frem til noget konkret som borgeren kan forholde sig til, vender det blinde øje til når det ikke er til de riges fordel, vender ryggen til kronisk syge mig med lungerne kan ikke få hjælp, flere langtidssyge angst slidt op eller kommet til skade på arbejdsmarkedet,mm dem forventer i kan passe en stilling, 2 timer 3 gange om ugen, det stresser mange, både de stakler det vær ud over og de virksomheder som tager dem ind i arbejdsprøvning, lydt da for helvedet til lægerne, de sgu kloger som andre ang helbred fysisk/physisk, plus i har tagert vores surt opsparet feriepenge, som kunne have trukken renter på vores egen konto eller kommet ud i omløb i økonomien, jeg kalder det direkte tyveri, hvornår tager i jer sammen, husk på i er ansat af staten staten er ejet af befolkningen DANSKERNE, ikke PERK****, så i det store hele stjæler i fra jeres arbejdsgiver som er danskerne, eller pålægger os en masse uoverskuelige ting som ikke giver mening, hvorfor bliver ikke færdig med en ting i hvert parti før i starter med noget nyt, i bund og grund skulle der sidde en flok voksne der som har prøvet at sulte, været arbejdsløse syge osv, men nej piv piv vælg mig jeg er dygtig, ja dygtig til at trosse jeres valgløfter, kom nu igang børn

1. juni 2020

De tjener styrtende på bundkorrupt…

De tjener styrtende på bundkorrupt virksomheds førelse og vender det blinde øje til snyd og bedrag , de er ligeglade med de svageste rettigheder. de er ligeglade med børns fremtid, ældre omsorg og miljøet. De lyver, hjernevasker, hvidvasker og manipulere med virkeligheds billedet.

7. marts 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (72 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto