Milliarder af skattekroner spildt igen. Denne gang på uduelige testsæt. Begrundelsen lyder: Der var ikke tid til at undersøge virkningen. ( Ligesom loven om minkavl osv osv) Een ting har regeringen... Se mere
Opret opslag Kritisk Presse Bureau Ældre gjort "tavse" Men sagsanlæg kan vælte regeringen Af Jørgen Mejrup Kritisk Presse Bureau Med e t øksehug har regeringen frataget e... Se mere
SÅ træt af denne regering. Håber virkelig de deltagende partier bliver slagtet ved næste valg. For s... at at høre på alt deres grønne snak. Alt bliver fejet ind under dette. Seneste eksempel er en... Se mere
Ny kongerunde ha, ha
Hvorfor skal der laves en ny konge runde? Så kan der gå næsten et par måneder igen med møder og socialt samvær. Lav dog et nyvalg i stedet, så vi kan få stoppet dette cirkus.
Sagsanlæg kan vælte regeringen
Opret opslag
Kritisk Presse Bureau
Ældre gjort "tavse"
Men sagsanlæg kan vælte regeringen
Af Jørgen Mejrup
Kritisk Presse Bureau
Med e t øksehug har regeringen frataget en kvart million borgere muligheden for at "tale med" de borgere, der har brug for gode råd og vejledning i mødet med de uoverskuelige og for mange uforståelige, love, regler og især problemer med
digitalisering. Borgerne afskæres fra at kommunikere med "det offentlige," fordi udviklingen er gået så hurtigt. at store dele af befolkningen har opgivet at følge med. Nu er de henvist til at søge råd og hjælp hos alt for få offentligt ansatte digitalnørder, der ved spidsbelastninger af systemet, ikke besvarer borgernes telefonopkald.
Digitaliseringen kom som "en tyv om natten," og pludselig blev samtalen med det offentlige til uforståeligt nonsens!
Men i stedet for at skrue ned for den digitale udfordring, intensiverede de ansvarlige kravene, så hr. og fru Jensen blev sprogligt hjemløse og måtte give op.
Oven på digitaliseringen fulgte nedlægningen af postomdelingen i Danmark.
Hvordan skal den almindelige borgers så kunne gebærde sig i et topstyret samfund, der blæser på borgernes rettigheder, demokratiet og den frie meningsudveksling?
Politikernes utålelige magtmisbrug fortjener det folkelige oprør, der allerede manifesterer sig blandt tonangivende fag- og interessegrupper, topjurister m.fl.
Befolkningen skal kræve, at de ansvarlige politikere straks åbner op for en analog service, der sikrer, at borgere, politikere og myndigheder etablerer et let håndterbart ikke-digitalt system, så myndigheder og borgere kan "tale" ubesværet og let forståeligt med hinanden.
Og det skal være frit for alle at vælge mellem analog og digital dialog, så ingen kobles af.
Det fyger med alvorlige beskyldninger mod regeringen om brud på retssikkerheden, brud på menneskerettighederne, forvaltningsloven og brud på Folkeretten. En tilbageførsel af det analoge system, kan ikke gå hurtigt nok!
Det sidste forhindrer jo ingen i at arbejde videre med de digitale systemer til ibrugtagning senere, når systemet er kørt ind og virker tilfredsstillende. De digitale og de analoge kommunikationssystemer kan udmærket bruges sideløbende, mens der ventes på den endelige frigørelse af den digitale "åbenbaring."
Situationen er så alvorligt, at det blandt andet drøftes, om regeringen bør sættes fra bestillingen?
En af de organisationer, som protesterer mest indædt: Ældre Sagen, ville for eksempel, hvis den sagssøgte regeringen (med sine en million medlemmer bag sig), kunne skabe et så massivt juridisk pres, at det ville tvinger regeringen til at handle, erfarer Kritisk Presse Bureau.
Det kunne ende med, at regeringen blev væltet eller, at analog post blev ligestillet med digital post.
Alle i Danmark ved godt det er helt…
Alle i Danmark ved godt det er helt galt med hende tossen, det var hende der vil og gjorde det, stjal vores helligdag, og nu lyver hun om det, føj, godt vi snart får hende sparket ud.
Hvor er det noget svineri😡
Hvor er det noget svineri😡. Ser man TV avis hører man folk blive blive spurgt om, hvad de synes om det. De ønsker den slet ikke. Checken. Tænk folk nærmest skal tvinges til og modtage penge når de alligevel ikke har brug for dem. Regeringen. FÅ DET LAVET OM !
Områder som patienterstatning/styrelser…
Områder som patienterstatning/styrelser burde nedlægges de er kun til for at nogle kan tømme kasserne til deres månedlige hyre og fremtræde udadtil som om der er noget der virker til de mange på arbejdsmarked hvis noget går galt mister et ben osv osv.
Jeg ønsker bestemt IKKE AT GIVE DEN…
Jeg ønsker bestemt IKKE AT GIVE DEN L.o.r t.eREGERING NOGEN STJERNER 🤬
ALDRIG HAR DANMARK HAFT EN MERE KRIMINEL LEDER 🤬
METTE FREDERIKSEN SKAL BAG LÅS OG SLÅ.
HUN ER DANMARKS NEDGANG
Lars Løkke lider af alkoholintolerance
Det går Danmark godt og det tager politikerne æren for; men vi andre ved noget andet.
Alkohol har længe været god kutyme i vores regering og prøv at lægge mærke til alle de blanke øjne på vores politikere, når de laver reklame tv for de forskellige partier. Jeg kan især huske Kristian Thulesen Dahl blanke øjne på TV, han anede dårlig nok han var i tv så stiv var han.
Jeg har lagt mærke til Lars Løkke i mange år og manden har altid blanke øjne på TV og jeg syntes Lars Løkke lider af alkoholintolerance, han er blevet fræk og opfarende over for alm. spørgsmål.
Fvck Mette F
De er sådan nogle lortehoveder de kan ikke finde ud af af en skid og de træffer de værste beslutninger i hele verden hvis jeg kunne give dem nul stjerner så ville jeg have gjort det eller -5 så nogle skide forbandede chokoladerkiks ædende kaffedrikkende p!khoveder
Total arrogante
Total arrogante og ignorere borgerne - det er hvad vores magtsyge regering gør. Se på boligskatterne, det er jo rent afpresning af almindelige borgere, med et system der, med rimelighed, ikke kan klages over - føj
Har man hørt noget så tosset
Har man hørt noget så tosset, den store i d i o t til Lars ulykke vil har mere i løn, får det f j o l s ikke rigeligt i forvejen ?, han kan få et spark i r ø v e n, hvad med at give os der er på pension meget mere, det er os der kæmper med at klare os i hverdagen, ud med de fjolser
Kan man skrive MINUS TUSINDE RØDE…
Kan man skrive MINUS TUSINDE RØDE STJERNER .?
Man KAN ikke blive rystet af “ den sorte svane” i tv2 ,
Dem der er rystet og forarget er de 179 skuespillere
Vi har på lønragerseddel i FOLKETEATERET ,de 179 viser jo selv vejen for tyveri fra befolkningen så alt er jo i skønneste orden ,det er anført af en søster til Kim “ Jung OND” i nord Korea
Det er sker i dk er kun starten på enden ,de 179 har travlt med deres stoledans alt imens landet bliver tømt for de helvedes mange penge vi indbetaler men intet for ud af ,der bliver lige delt lidt håndøre ud engang imellem til at holde nogen af deres vælgere ovenvandet .
dårligste regering nogensinde.
levebrødspolitikkere alle til hobe, de kan intet vigigt gennemføre og vil ikke høre på vælgerne. Danmark kan ikke siges, at have et demokrati.
politikkerne arbejder for sig selv, det er i orden, at de får en god løn, hvis de arbejder, men de skal ikke have flere fridage og bedre pension end andre og hvis de siger op eller bliver syge, kan de stille op på jobcenteret, som alle andre.
de har fået lavet alt for gode ordninger forsig selv.
venligst Johnny
SÅ træt af denne regering - alt fejes ind under grøn
For s... at at høre på alt deres grønne snak. Alt bliver fejet ind under dette. Seneste eksempel er en flyafgift der skal finansiere ældre checken.
Jeg vil flyve ligeså meget som hidtil - de extra penge kan jeg hente på at gå mindre på restaurant som jo så bliver 'prygelknappen' i denne omgang.
De hårdest ramte bliver børnefamilierne!
Splittelse
Det er blevet meget tydeligt, at regeringen/ Christiansborgs politikere IKKE arbejder for folket, men er lakaj aber for større interesseorganisationer.
Kigger man rundt omkring i hele Europa - vil man kunne opleve at agendaen er de samme ensidige temaer som intet godt har med sig.
Fagfolk får mundkurv på og Mette Frederiksen går fri, trods hun handlede udenom loven.
Demokrati og velfærdssamfund er blot ord og hvis ikke folket begynder at forenes, så ser det meget sort ud i fremtiden.
Bare husk at ALLE folketingsmedlemmer har en arbejdsgiver og af samme årsag sker der ingenting om det er den ene føjl fremfor den anden der sidder i regeringen🤷🏻♀️
Jeg kommer ALDRIG til at afgive suverænitet igen og det kunne være sjovt at lave forsøget - hvor stor en gruppe skal der til før Folketinget væltes????
Tanke-virksomhed
Det er sørgeligt..soc.dem ikke vil være med til en forhøjelse af pensioner og ydelser til dem har mindst i dette samfund--statsministeren køber hver dag et fint nyt kjolesæt,føre sig frem ! OG NU det så de svag der overforbruger,og øger inflationen..bare fordi vil have mad og varme.samt betale regninger. Omvendt,Robin hood princip.rigtig mange danske både kunnet og villet..men blev i årevis mødt med " det kan du ikke,og det må du ikke" på arbejdsformidlingen.der kan fremvise en effektivitet på 1% fået fast arbejde de sidste 25år .- nu mangler man så raske sunde mennesker i alle fag og områder.men det forsent m.politisk kasse tænkning--folk er blevet kronisk syge og invalide af det system !.
prins joakim nu taget " bernaisen" med til frankrig.VI betaler.--men folket vil bedrages-- hylder den uretfærdighed og u-lighed så typisk dansk hykleri.
Milliarder af skattekroner spildt igen.
Milliarder af skattekroner spildt igen.
Een ting har regeringen dog formået: At ødelægge danskernes psyke, -med skræmmekampagner og manipulation. Strategien praktiseres med SMS beskeder som slettes så intet bevises og ingen ansvarliggøres. Med en enkel SMS kan sundhedsfaglige udtalelser ændres på selve pressemødet! Statsministeren siger at det er for at mindske Corona dødsfald. Men langt flere er døde -eller kommer til at dø tidligere - som følge af psykiske sygdomme, depression, udskudte operationer osv. Disse lidelser nedsætter immunforsvaret og gør den enkelte mere sårbar overfor virussygdomme, fx Corona.
Min søn går på skolen ved søerne på…
Min søn går på skolen ved søerne på Frederiksberg.
I 2 år havde han AO som dansklærer, hun kørte ham mentalt ned, så efter 1 år sad han under sit bord i skolen og bed i sig selv, han var konstant usikker & forældrene i klassen valgte at tage afstand i stedet for at støtte op( på Frederiksberg leger lige børn nemlig bedst!!) Hvis der havde været et ministerium, som SF nu sætter fokus på, så var jeg kommet det rigtige sted for hjælp. Istedet var det fam afd på Frederiksberg der kørte samme historie i 3år, uden resultat samt det har været ødelæggende for min søns trivsel. For 3mdr siden modtager jeg en undskyldning pr brev fra borgmester Simon Aggersen. Men det ændre ikke at min søn kom halvt ud af denne oplevelse.
Så fik vi et delt samfund
Så fik vi et delt samfund, med A og B
Skal vi være stolte, #NEJ
Demokratiet et dødt.
Kan man? $ige China²
Mette F. du lukker og slukker...
Først minkskandale, og nu kan de fleste unge mennesker rådne op bag computerne derhjemme, mens den ene erhvervesdrivende efter den anden nok snart må dreje nøglen om, fordi regeringen har et forsigtighedsprincip som ingen I opposition åbenbart må stille spørgsmål til, end sige være uenige i.
Mette F. du lukker og slukker, når vi når dertil...
Man kan ikke give 0 stjerner
Der burde være et krav til at folkevalgte skulle have noget erhvervserfaring, at gå fra SU til MF for så senere at blive minister er jo en katastrofe. Dette uanset rød eller blå blok..... men selv Mette er jo gået denne vej ligesom erhvervs ministeren har ikke det store CV, de skal så finde ud af hvorlænge vi andre skal være på arbejdsmarkedet😙