God og nem hjemmeside, nem bestilling, god info, rimelig leveringstid, lav pris og produkt af forventet kvalitet. Eneste minus var det tæppebombardement af beskeder, jeg fik fra firmaet selv og hele t... Se mere
Har sparet 3000kr på en iPhone. Man kan ikke se, at den nogensinde har været brugt og batteri er på 100%. De sendte den hurtigt afsted. Vil bestemt købe igen næste gang. Ville dog ønske der ikke b... Se mere
For at passe lidt på jordens resurser valgte jeg en brugt telefon. Her blev jeg så noget overrasket over at varerne blev sendt fra Tyskland fra to forskellige steder. Havde jeg vidst det inden bestil... Se mere
Levering ekspress 🚚📦🤩 Smooth pakning af vare - en fornøjelse at åbne 😁 Produktet lever til fulde op til mine forventninger - i bæredygtighedens navn og til glæde for miljøet 💚 Smider gerne mere... Se mere
- Online markedsplads
- Hvidevareforretning
- Mobiltelefonbutik
- Computer- og tilbehørsbutik
- Butik med elartikler
- Butik med fitnessudstyr
Your trusted online platform for everything refurbished, from smartphones, tablets and laptops, to home appliances, sports equipment and much more. All refurbed products work just like new with a minimum 12-month warranty and free 30-day trial period. So you have nothing to worry about! refurbed products are also up to 40% cheaper compared to new and far more sustainable. We have millions of satisfied customers across 12 markets in Europe. Don’t be a stranger! If you have any questions our award-winning customer service team is here to help you Rethink New.

Jakov-Lind-Straße 7, 1020, Wien, Østrig
- service@refurbed.com
- refurbed.com
Prisen & leveringstermin
Nemt at bestille
Nemt at bestille, så pæn en telefon der kom, og den fungerer som den skal
Flot telefon med 84% batterilevetid
Flot telefon med 84% batterilevetid. Alt som beskrevet på hjemmesiden passede. Har købt en telefon magen til min til vores datters konfirmation. Den levede også op til det beskrevne. Handler helt sikkert her igen.
Monica
Jeg er meget tilfreds med mit køb
Jeg er meget tilfreds med mit køb. Varen lever fuldt ud op til beskrivelsen. Det er nemt at spore ordren, og leveringen er hurtig. Jeg kan varmt anbefale denne butik til alle
God pris og service
God pris. Godt produkt.
Jeg købte en Lenovo Thinkpad fra The Circular Company gennem refurbed.
Det var en fejl i leveringen hvor min pakke forsvandt mens FedEx havde den. Jeg kontaktede The Circular Company som straks sendte en ny (brugt). Refurbed fulgte op og spurgte om jeg var tilfreds med behandlingen af min henvendelse.
Produktet var i øvrigt i fin stand og stort set som ny.
Det var godt
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Meget utilfredsstillende levering og manglende fleksibilitet!
Jeg er virkelig skuffet over refurbed. Jeg købte en iPad Pro 12,9”, som blev sendt med DHL Express. Leveringen er planlagt til min hjemmeadresse, men de leverer kun mellem kl. 10:00 - 15:00, altså præcis når jeg er på arbejde. De kan heller ikke stille pakken ved døren, da den risikerer at blive stjålet.
Jeg har kontaktet både DHL Express og refurbed, og får at vide, at hvis jeg ikke er hjemme til at modtage pakken, bliver den sendt retur og jeg får pengene tilbage. Men jeg har jo brug for iPaden.
Det giver ingen mening, at det ikke er muligt at kontakte afsenderen, som jeg har bedt jer om, så de kan ændre leveringen til en pakkeshop. Tænker I slet ikke over, at folk er på arbejde i det tidsrum? Det er sidste gang jeg og min familie køber hos jer!

Alt gik som det skulle
Min oplevelse har været rigtig god og…
Min oplevelse har været rigtig god og er meget glad for min telefon
Godt produkt hurtig levering
Hurigt levering og produkterne 👌
Hurtig levering, produkt levede op til forventningerne, all in all meget god oplevelse.
Flot telefon - ingen ridser
Rigtig flot telefon uden synlige ridser eller andet. Hurtig levering
Leveringstid på måned, ikke uge
Ipad dukkede op, men ikke cover.
Refurbed svarer ikke på mails eller telefonopkald. De skriver på statussiden for ordren, at coveret kommer om en måned, ikke en uge som lovet. Jeg venter stadig.
Jeg bruger IKKE Refurbed.dk fremover.

Fornuftig pris
Har købt en fin iPhone, lidt lang leveringstid, men den kom også fra udlandet.
Fin MacBook dog et ret tydelig…
Fin MacBook dog et ret tydelig hak/mærke i hjørnet, trods stand stod til god
Drop den udvidede forsikring
Drop den udvidede forsikring
Vi købte en bærbar Lenovo hos Refurbed og forsøgte at sikre os ved at tilkøbe den 30 måneders udvidede garanti, da det netop er anført på Refurbeds hjemmeside at garantien dækker batteridefekter.
Computerens batteri virker nu ikke efter godt 1 år så jeg anmeldte det til forsikringsselskabet.
De har nu afvist klagen, da de oplyser at forsikringen ikke dækker batteridefekter. Derudover virker touchpaden heller ikke. Så jeg vil bestemt ikke anbefaler at man køber den udvidede garanti for den dækker ikke det som Refurbed oplyser