refurbed Anmeldelser 192.173

4,5

God og nem hjemmeside, nem bestilling, god info, rimelig leveringstid, lav pris og produkt af forventet kvalitet. Eneste minus var det tæppebombardement af beskeder, jeg fik fra firmaet selv og hele t... Se mere

Har sparet 3000kr på en iPhone. Man kan ikke se, at den nogensinde har været brugt og batteri er på 100%. De sendte den hurtigt afsted. Vil bestemt købe igen næste gang. Ville dog ønske der ikke b... Se mere

For at passe lidt på jordens resurser valgte jeg en brugt telefon. Her blev jeg så noget overrasket over at varerne blev sendt fra Tyskland fra to forskellige steder. Havde jeg vidst det inden bestil... Se mere

Levering ekspress 🚚📦🤩 Smooth pakning af vare - en fornøjelse at åbne 😁 Produktet lever til fulde op til mine forventninger - i bæredygtighedens navn og til glæde for miljøet 💚 Smider gerne mere... Se mere

1. Online markedsplads
  2. Hvidevareforretning
  3. Mobiltelefonbutik
  4. Computer- og tilbehørsbutik
  5. Butik med elartikler
  6. Butik med fitnessudstyr

Your trusted online platform for everything refurbished, from smartphones, tablets and laptops, to home appliances, sports equipment and much more. All refurbed products work just like new with a minimum 12-month warranty and free 30-day trial period. So you have nothing to worry about! refurbed products are also up to 40% cheaper compared to new and far more sustainable. We have millions of satisfied customers across 12 markets in Europe. Don’t be a stranger! If you have any questions our award-winning customer service team is here to help you Rethink New.

4,5

192 t anmeldelser

Fin Mac book

Nemt at bestille den man ønsker og kom som lovet.
Macbooken ser ud som ny selv om den er fra 2020 og brugt.

14. april 2026

Betalt men ingen telefon eller erstatning modtaget

Betalt – men ingen telefon modtaget. Refurbed svarer ikke ordentligt.

Jeg bestilte en brugt telefon hos refurbed.dk. Pakken er forsvundet hos DHL, og jeg har aldrig modtaget varen jeg betalte for.

Problemet er ikke i sig selv at pakken forsvandt – det kan ske. Problemet er refurbeds håndtering:

– Jeg har kontaktet dem flere gange uden at komme videre
– Svaret er hver gang det samme: "vi afventer nyt fra DHL"
– De tager ikke ansvar, selvom det ifølge dansk forbrugerlovgivning er sælgers pligt at sørge for at varen når frem
– Ingen tilbud om genudsendelse eller refusion
– Ingen konkret tidshorisont eller løsning

Jeg er nu nødt til at gå videre med chargeback via min bank og eventuelt klage til Forbrugerklagenævnet – noget der aldrig burde være nødvendigt i en så klar sag.

Undgå refurbed hvis du ikke er villig til at kæmpe for dine penge, hvis noget går galt.

5. maj 2026

Hej Thomas,

Vi beklager oprigtigt, hvis din købsoplevelse på vores online markedsplads ikke har været positiv. Alligevel vil vi først gerne takke dig for at vælge refurbed og dermed sammen med os og vores forhandlere sætte et eksempel for bæredygtigt forbrug. ​

Kontakt os venligst med dine ordreoplysninger, så vi kan se nærmere på din forespørgsel. Hvis vi har mistanke om, at forhandleren ikke har opfyldt vores kvalitetsstandarder, vil vi tage de nødvendige skridt for at finde en tilfredsstillende løsning.

dit refurbed team

Snyd eller ikke styr på jeres sager

Vedr bestilt telefon

Jeg bestiller en vare hos jer for ca 10 dage siden. Jeres tracking viser varen er på vej. pengene trækkes på min konto. Jeg får ny info om at varen er på vej.
Nu bliver jeg herefter oplyst at varen ikke er tilgængelig. Hvordan kan dette ske når i har oplyst varen er på vej. Ydermere får jeg d.d. oplyst at tilbagebetalingen kan tage op til 5 dage.
Det er ikke troværdigt og underligt i kan trække penge for en vare i tilsyneladende ikke har på lager.

5. maj 2026

Hej Ken,

Desværre sker det fra tid til anden, at en forhandler ikke kan behandle en ordre korrekt på grund af IT-problemer, eller at flere personer køber det samme produkt på samme tid, hvilket kan betyde, at lageropdateringen ikke sker hurtigt nok.

Dette sker dog ekstremt sjældent, og vi har fuld forståelse for, at dette kan være meget frustrerende. I sådanne tilfælde bliver købsprisen selvfølgelig refunderet.

Kundetilfredshed er virkelig et vigtigt emne for os hos refurbed. Derfor vil vi gerne tage os af dig personligt! ​

OK PRODUKT

De kunne f.eks holde det man aftaler

11. april 2026

Hej Kjeld,

Vi er meget kede af, hvis vi ikke levede op til dine forventninger. Alligevel vil vi gerne takke dig for at vælge refurbed og for at du sammen med os og forhandlere sætter et eksempel for bæredygtigt forbrug. ​

Vi er enige i, at dette aldrig burde være sket og vi vil straks informere vores forhandler.

Vi vil gerne hjælpe dig ved at tage over kommunikationen med refurbed forhandleren og støtte dig, indtil vi får løst sagen.

dit refurbed team

Besværlig levering men fint produkt

Fint produkt modtaget og afsendt okay hurtigt.
Den lave vurdering er kun baseret på at der benyttes Fedex som leveringsfirma, og det var meget besværligt.
De forsøgte først levering på forkert adresse, blev herefter efter besvær med at komme i kontakt elektroniks med kundeservice, lovet levering på bestemt tidspunkt, hvor det så viser sig de slet ikke kunne levere. Til sidst meget besvær med at komme igennem telefonsluse til en flink medarbejder, hvor vi kunne finde en løsning og pakken blev leveret.
Dette har skræmt mig fra at bestille hos refurbed en anden gang.

28. april 2026

Hej Annemarie,

Vi forstår fuldt ud, at en forsinket levering er meget frustrerende og træls. Vi vil dog venligt påpege, at vores forhandler sendte din pakke til tiden. Desværre kan hverken vi eller vores forhandlere kontrollere kvaliteten af fragtfirmaerne.