Redbeans Anmeldelser 84

4,7

Anne Belle is een enthousiaste relatiebeheerder die oog heeft voor de klant en de wensen. Duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. Tel daar de heerlijke koffie en de mogelijkheid voor een fexibel co... Se mere

We hebben de machine nu iets meer dan een jaar staan met goede koffie, kort geleden is deze weer helemaal nagelopen. Monteur erg vriendelijk en kundig!

De accountmanager kwam tijdens de installatie van de koffiemachine kijken of alles in orde is. Dit vonden wij een pluspunt, niet alleen verkopen maar ook daarna contact houden met de klant. De koffi... Se mere

1. Kafferisteri
  2. Leverandør af kaffemaskiner
  3. Kaffeautomat
  4. Kaffegrossist

Redbeans levert complete koffievoorzieningen voor bedrijven in Nederland en België, zodat medewerkers en bezoekers kunnen genieten van geweldige koffie van premium kwaliteit. Onze oplossingen zijn speciaal ontworpen voor kantoren en werkplekken waar koffie een echte beleving moet zijn. Onze eigen koffiebonen worden zorgvuldig geselecteerd en in onze eigen branderij gebrand volgens het slow roast principe, wat zorgt voor een rijke smaak en constante kwaliteit bij elk kopje. Kies uit vier verschillende melanges, allemaal duurzaam gecertificeerd. Van biologisch, tot Fairtrade tot Rainforest Alliance. Met onze koffies doe je dus een bijdrage aan een duurzame kantooromgeving. Onze Beanmachines hebben we zelf ontworpen en zijn perfect afgestemd op onze koffie. Ze hebben een duurzaam en circulair ontwerp, waarbij veel onderdelen hergebruikt kunnen worden en onderhoud eenvoudig is. Het modulaire systeem zorgt voor een lange levensduur en weinig storingen, zodat je zorgeloos kunt genieten van geweldige. Door dit ontwerp zijn de machines niet alleen betrouwbaar en efficiënt, maar besparen we ook nieuwe productie en daarmee velagen we onze CO₂-uitstoot. Met Redbeans kies je ook voor persoonlijke service: complete koffieoplossingen, inclusief installatie, onderhoud en ondersteuning via onze eigen technische dienst. En via flexibele abonnementen die passen bij jouw organisatie. Of je nu 50 of 500 medewerkers hebt, wij ondersteunen je met een koffievoorziening die bij jouw werkplek en mensen past. En zo weet je zeker dat koffie bij jou op de zaak straks ook een beleving is.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Vieze koffie

18. april 2023
Redbeans-logo

Besvarelse fra Redbeans

Vervelend te lezen dat onze koffie niet bevallen is en sorry voor de late reactie. Ik heb wel een paar vragen: mag ik weten welke koffie het betreft en eventueel uit welke machine?

Apparaat heeft toch veel onderhoud…

Apparaat heeft toch veel onderhoud nodid, vinden wij. Je moet er elke dag toch 20/30 min van je tijd in stoppen. 1 keer per week heeft de trechter van de cappuccino poeder er geen zin meer in en dient dan volledig gereinigd te worden. 2 storingen gehad en sinds vandaag doet de koffie knopje het niet meer. Ik geef drie sterren vanwege het onderhoud en tijd dat je kwijt bent aan het beheren en onderhouden van het apparaat.

11. december 2022
Redbeans-logo

Besvarelse fra Redbeans

Beste Wichal,

Bedankt voor je waardevolle review. Inmiddels is de monteur langs geweest waardoor de storing nu verholpen is. We hebben het schoonmaakproces samen doorlopen en hebben hiermee alles opgelost.

Mocht er nog iets voorkomen horen we dat natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet,
Team Redbeans

Goede service

Goede service en vooral op tijd! Blij mee. De manier van leveren is voor ons iets minder handig. Pallets kunnen niet bij ons de lift in en daardoor bij een grote bestelling toch wat onhandig.

5. september 2022

Redbeans, echt de lekkerste ! …

Redbeans koffiebonen zijn echt de lekkerste!! Niet alleen de collega's maar ook klanten zeggen dat ze hier altijd graag een bak koffie drinken. Veel lekkerder dan bij andere bedrijven. Service is perfect en mensen aan de telefoon zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

19. april 2022