Heel makkelijk te bestellen! Wij vinden de koffiebonen uit Peru echt heerlijk! Hebben meteen een maandelijks abonnement genomen! Ideaal! En snel bezorgd, netjes verpakt!
Ik ben super tevreden over de koffie van Coffee Goddess! 😍 Vanaf de eerste slok was ik verkocht – wat een smaakbeleving! Mijn absolute favoriet is de Golden Sun blend: zacht, vol van smaak en preci... Se mere
Bij Coffee Goddess geloven we dat koffie een beleving moet zijn. Wij zijn een ambachtelijke koffiebranderij die koffiebonen vers op bestelling brandt, speciaal voor jou. Geen voorraad, geen compromissen – alleen altijd verse koffie, direct van onze branderij naar jouw deur. Of je nu houdt van een volle espresso of een zachte filterkoffie, onze specialty coffee is zorgvuldig geselecteerd en met liefde gebrand om de unieke smaak van elke boon tot zijn recht te laten komen. Wij werken met duurzame, eerlijk verhandelde koffiebonen, zodat jij elke dag geniet van een goddelijke kop koffie met een goed gevoel. Proef zelf het verschil en ontdek waarom zoveel koffieliefhebbers kiezen voor Coffee Goddess. 🌿 Vers gebrand op bestelling 🚚 Snelle levering in Nederland ☕ Specialty coffee voor echte koffieliefhebbers Bestel jouw vers gebrande koffie via coffeegoddess.nl en ervaar koffie zoals het hoort.
Zuiveringweg 72, 8243 PE, Lelystad, Holland

Besvarelse fra Coffee Goddess
Echt lekkere vooral sterke koffie. En daar was ik net naar op zoek.

Besvarelse fra Coffee Goddess
Heerlijke koffie tegen een goede prijs!
Zeer snelle levering

Besvarelse fra Coffee Goddess
Heerlijke koffie en bezorg service is top, toen de bonen niet beschikbaar waren tijdens vakantie was dit een groot gemis. Hou deze kwaliteit vast!

Besvarelse fra Coffee Goddess
Lekkere koffie gebrand op bestelling en omdat ik in Lelystad woon ook nog gratis en snel geleverd.

Besvarelse fra Coffee Goddess
Super goede koffie. onze favoriet is Red Horizon.
Vers en als PostNL meewerkt super snel in huis.

Besvarelse fra Coffee Goddess
Once again, perfectly satisfied with my latest batch from Coffee Goddess. I’m enjoying a cup right now — always consistent quality that puts a smile on my face every morning. I have no reason to buy coffee anywhere else; in fact, after letting my father try it, I now ship it from the Netherlands to Italy for him too!

Besvarelse fra Coffee Goddess
Ik had net een nieuwe volautomatische koffiemachine gekocht en ik wilde gelijk goede verse bonen proberen. Dus op de website gekeken en de golden sun uitgekozen en dat bleek voor ons een goede keuze te zijn. Smaakt lekker en snel geleverd. Omdat wij in Lelystad wonen is verzendkosten gratis. Al met al top ervaring!

Besvarelse fra Coffee Goddess
Geweldige koffie en doet zeker niet af vergeleken met de grote merken voor veel meer geld.

Besvarelse fra Coffee Goddess
Zeer lekkere gebalanceerde koffie, ik heb deze koffie gedronken op kantoor en daarna zelf bestelt via de website

Besvarelse fra Coffee Goddess
Ik wilde graag Goddess Coffee ontdekken en het Varietypack was daar perfect voor. Elke koffie had een unieke smaak van zacht en romig tot krachtig en vol.
Mooie presentatie, en echt lekkere koffie. Ik ga ook zeker de Pure Origins proberen.