bestilte en vare på refurbed solgt af overstående firma hvor levering stod som 19-20/9 bestilt d17/9 pengene trukket d19/9 skrev til firma 21/9* hvor varen blev af de lovede den kom mandag da nog... Se mere

Vil give 5 stjerner for købet af 2 brugte spil til ungerne ( som er handlet FØR nedenstående). Men da det åbenbart ikke er muligt at rate jeres butikker/koncept andet sted, gør jeg det er og så er vi... Se mere

1. Mobiltelefonbutik
  2. Computerbutik
  3. Filmudlejningsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Recycleit går i al sin enkelthed ud på at stille en platform til rådighed for alle de danskere, som er interesserede i enten at købe eller sælge brugt elektronik, spil og film.

1,0

Dårlig

2 t anmeldelser

bestilte en vare på refurbed solgt af…

bestilte en vare på refurbed solgt af overstående firma
hvor levering stod som 19-20/9
bestilt d17/9
pengene trukket d19/9
skrev til firma 21/9* hvor varen blev af de lovede den kom mandag da noget havde forsinket den
25/9 mandag varen stadig ikke kommet glemte selvfølgelig at spørge hvilken mandag de snakkede om :( står egentlig og mangler varen derfor jeg bestilte den og med den korte levering der stod passede det jo perfekt, hvis det altså passede,

25. september 2023

Dårligste service, og ringe butik!

Jeg og en kammerat, havde lavet en aftale, om at vi skulle sælge nogle film til recycleit/bluecity (eller hvad de nu vil kalde sig) og vi havde aftalt et ca beløb pr dvd. Da vi så endelig kommer der ind, og efter 45 min har fået alle filmene ind (der var mange), får vi en besked om at prisen (nu når vi har sat det hele i butikken) er mere end 3 gange mindre end hvad de havde sagt til os!?
vi vælger dog at sætte dem, så de kan kigge dem igennem og komme med et godt tilbud til os. Og dagene går, og der sker intet. Vi ringer til dem mange gange, og først når vi ringer fra hemmeligt nummer vælger de at tage den, så de har bevidst ikke ville snakke med os.

Efter en månede, får vi så af vide (efter VI igen tager kontakten) at vi får et tilbud der er langt lavere end hvad vi havde fået af vide... derudover havde de ikke åbnet en enkelt kasse, og kigget på filmene, som de havde lovet, så vi hentede filmen præcis som vi havde efterladt dem! vi valgte jo derfor at tage dem med hjem igen, og der ser vi så at der er EN kasse der er åben, hvor der mangler ca 10 film. Så ikke nok med, at vi har ventet en måned uden nogen form for service, ender vi med mindre film en hvad vi kom med, og uden at få noget ud af det....

Så ud fra mine erfaringer, vil jeg aldrig nogensinde handle med dem igen! og råder andre til det samme.

29. december 2015

Ikke eksisterende kundeservice

Jeg købte en iPhone 5S i butikken på Vesterbrogade hvor mikrofonen var i stykker. Desværre må jeg have smidt kvitteringen ud sammen med posen men jeg havde en kontoudskrift med det præcise beløb på telefonen købt i butikken som dokumentation. Henvendte mig gentagende gange i butikken som gerne ville hjælpe men som oplyste at hvis jeg ikke havde en aftale med kundeservice ville den bare komme retur hvis de sendte den til reperation. Fik endda oplyst at de sagtens kunne slå kvitteringen op i deres system men det måtte de ikke. Jeg har nu i flere måneder forsøgt at komme igennem til kundeservice uden held, de tager ikke telefonen og svarer heller ikke på skriftlige henvendelser. Så hvis du køber noget i butikken der måske skal repareres så vær for guds skyld sikker på at passe godt på din kvittering.

2. november 2014

De tager ens produkter for at "vurdere" dem og så hører man aldrig tilbage. Vil stærkt advare alle om at sælge deres produktet til denne forretning.

Afleverede en brugt macbook pro med henblik på salg i gennem deres recycle afdeling. Da tasteturet var en smule ødelagt skulle den sendes ind til vurdering. Derfra hørte jeg aldrig fra dem mere. Har derefter ringet ind adskillige gange og hver gang hørt den samme historie. Du burde få en mail fra vores teknikere. Denne mail er aldrig kommet og nu her halvanden måned (afleverede computer d. 16. juli) efter kan jeg stadig hverken få min computer tilbage, eller de symbolske 700 kr de mente jeg kunne få for computeren.

Dette er den dårligste mest frustrerende oplevelse jeg har haft nogensinde og årsagen til jeg skriver min første Trustpilot anmeldelse til dato.

9. september 2014

Fuldstændig elendig kundeservice/personale

Virkelig elendig betjening. Købte en iphone, som efter et par dage selvfølgelig ikke virkede, sent til rep. Skiftet skærm, virker efterfølgende ikke. Lovet at få byttet til "ny", men det kunne selvfølgelig ikke, når det kom til stykket. Ind til rep igen, vente 3 uger igen. Elendig elendig elendig

24. august 2014

Intet dårligt!

Det faktum at de faktisk havde den film som jeg ledte efter, var vildt i sig selv. Bestillingen gik nemt, filmen kom inden for 3 hverdage, og var i perfekt stand.

Jeg undrede mig dog lidt over at de gik under 3 forskellige navne: Blockbuster, bluecity og recycleit. Men der var en fornuftig forklaring på det, så ingen bekymring.

6. august 2014

Hurtigt og billigt

Billigt at købe film og hurtig forsendelse.
Kunne godt tænke mig flere søgemuligheder på hjemmesiden, så som årstal. Jeg gider f.eks. ikke kigge igennem gamle film, så det ville være smart hvis man kunne søge på år 2007 og frem.

4. august 2014

God betjening

Jeg havde nogle dvd'er hvor jeg havde fået de forkerte så sendte jeg dem bare tilbage og så fik jeg de rigtige dvd'er :-)

31. juli 2014

Kæden bryder gældende lovgivning!

Jeg har været i kædens brugtmarked, hvor man reklamerer med at der ingen synlige fejl er. Man vælger så at sætte klistermærker over fejlene på coveret, og nægte at ombytte at tilbagebetale det gældende beløb. Kæden nægter at forholde sig til gældende lovgivning (købeloven) om brugte produkter, hvor det er kædens politik at man ikke sælger fysisk beskadigede produkter. Der er ikke tale om slid, men derimod om defekte produkter som ikke kan benyttes som de er tiltænkt. Butikken i Taastrup har en lettere arrogant type stående der mener at have læst købeloven, men tydeligvis ikke forstået den. Hun henviser til ikke oplyste, interne kvalitetsstandarder, som er langt under dem, kæden officielt oplyser på deres hjemmeside. Der er tale om et mindre beløb, men jeg vil ikke se at man på den måde omgår gældende lovgivning på området.

UPDATE! Virksomheden skriver nedenfor at de ikke bryder købeloven. Men fakta er at der er tale om defekte produkter og at virksomheden ikke overholder de standarder der fremgår af deres hjemmeside og som de derfor er forpligtet til at overholde.

28. juli 2014
Recycleit-logo

Besvarelse fra Recycleit

Hej Rasmus

Det drejer sig om brugte produkter, og man bør derfor også forvente at de ikke er som nye varer - selvom vi selvfølgelig står inde for vores kvalitetsgaranti. Det vil sige, såfremt skiverne ikke kan afspilles er du naturligvis i din gode ret til at få ombyttet produkterne eller få pengene tilbage hvis en ombytning ikke er mulig. Vi omgår naturligvis ikke købeloven.

Recycleit

Fandt en længe savnet klassiker

Købte filmen Little Voice. En længe savnet film. Kunne ikke finde den i ny version ved de store internetforretninger. Men Recycleit havde den brugt til fornuftig pris. Blev leveret to dage efter bestilling. :-)

25. juli 2014

Varen blev aldrig leveret

Jeg modtog aldrig den film jeg havde bestilt. Jeg har skrevet til Recycleit, men jeg hører intet fra dem. Jeg har også forsøgt, at ringe til dem gentagne gange men de tager ikke telefonen. Jeg bruger dem IKKE igen.

18. juli 2014

hurtig og nemt

købe brugte film der var udgået alle andre steder jeg havde kigget modtog dem dagen efter ... super service

15. juli 2014