Product de volgende dag geleverd en conform beschrijving productstatus. Bedrijf doet wat het zegt.

Ik maakte gebruik van de nieuwe optie om in 3 delen te betalen via iDeal. Het eerste deel was direct afgerekend en de overige twee volgen de komende maanden superhandig! Kort daarna kreeg ik al een be... Se mere

iphone 15 besteld welke ongeopend en in nieuwstaat moest verkeren. Dit was ook het geval bij het openen van het pakketje. Voor de zekerheid toch een aantal zaken nagekenen en indien die oké waren de... Se mere

Goed aanbod Laptop's, en voor een redelijk lage prijs, goede keus en snel opgestuurd. Alleen jammer dat er geen upgrades mogelijk zijn, bijv. groter geheugen of andere (grotere) SSD.

1. Computerbutik
  2. Mobiltelefonbutik
  3. Butik med brugte computere
  4. Videospilbutik

Om Rebuyit.nl

Goedkoop & Betrouwbaar!
Bij ReBuyIt geven we een nieuw leven aan gebruikte producten. U kunt bij ons terecht voor goede tweedehands en nieuwe producten.

Dit alles voor de scherpste prijs.

• Altijd de beste prijzen
  • Gecontroleerd / 100% werkend!
  • Incl. benodigde toebehoren (bv lader)
  • Altijd met garantie!
  • GRATIS verzending (met PostNL)

• Kontaktoplysninger

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

Perfect!

Everything worked super well! I received the product within a day and it was exactly as described on the website.

16. februar 2024

Groot aanbod

Groot aanbod. Helaas info op de site niet accuraat. Had een Samsung Tab A7 10.4 inch besteld, bleek een Samsung Tab A7 Light te zijn. Wel goede afhandeling qua retourneren.

3. februar 2024

Producten niet schoon

Ik heb initieel geprobeerd via de website de review eerst naar het bedrijf zelf te sturen maar daar kreeg ik een spam melding.
    De consol zelf daar zat de bovenplaat los, en dikke stof plakkaten onder de randen van de psp. De controller was smerig en de bijgeleverde usb van controller naar psp werkte niet. Totaal niet naar verwachting

Edit naar aanleiding van reactie van rebuyit. Gezien ik het product niet retour heb gestuurd maar zelf heb gereinigd. Is de onderstaande reactie van rebuyit compleet uit de lucht getrokken.

20. januar 2024
    Rebuyit.nl-logo

Besvarelse fra Rebuyit.nl

Beste BC,

Hartelijk dank voor het delen van uw feedback.

Het spijt ons ten zeerste te horen dat de ontvangen producten niet aan uw verwachtingen voldeden. We streven ernaar om onze producten zorgvuldig te controleren en te verzekeren dat ze in optimale staat bij onze klanten aankomen. Het is dan ook teleurstellend om te vernemen dat uw ervaring anders was.

We hebben uw retourzending opnieuw gecontroleerd en getest, en op basis van onze bevindingen lijken de producten naar behoren te functioneren. Desalniettemin, nemen we uw opmerkingen zeer serieus en zullen we nogmaals grondig onderzoeken wat er is misgegaan. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang.

We willen benadrukken dat ons retourbeleid is ontworpen om uw aankoopervaring zo soepel mogelijk te maken, en we zijn blij dat u zonder problemen hebt kunnen retourneren. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Indien u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en uw ervaring te verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Miranda - Klantenservice Rebuyit.nl

Scherpe prijzen, geweldige service

Meestal als je een leverancier een mail stuurt n.a.v. een aankoop, is er iets niet goed gegaan, in mijn geval is juist de geweldige service van Rebuy de reden geweest voor mijn onderstaande mail aan hun.

Beste Rebuy,

Hierbij wil ik Rebuy hartelijk bedanken voor de geweldige service nadat mijn bestelling niet op voorraad bleek te zijn. U heeft mijn Iphone 15 128GB bestelling kosteloos veranderd naar de duurdere iPhone 15 256GB. Een medewerker heeft mij hierover geprobeerd te contacten, maar omdat ik op dat moment niet kon opnemen, deze fijne boodschap op mijn voicemail achtergelaten. Ik durfde het pas te geloven toen ik de bestelling na twee dagen thuis kreeg.

Een perfecte service, waarbij Rebuy verder gaat dan je als klant van ze mag verwachten. Dank jullie wel, ik zal dit zeker met veel mensen delen, want dit soort service zie je niet veel meer anno 2024!

8. januar 2024