Product de volgende dag geleverd en conform beschrijving productstatus. Bedrijf doet wat het zegt.

Ik maakte gebruik van de nieuwe optie om in 3 delen te betalen via iDeal. Het eerste deel was direct afgerekend en de overige twee volgen de komende maanden superhandig! Kort daarna kreeg ik al een be... Se mere

Goed aanbod Laptop's, en voor een redelijk lage prijs, goede keus en snel opgestuurd. Alleen jammer dat er geen upgrades mogelijk zijn, bijv. groter geheugen of andere (grotere) SSD.

1. Computerbutik
  2. Mobiltelefonbutik
  3. Butik med brugte computere
  4. Videospilbutik

Om Rebuyit.nl

Goedkoop & Betrouwbaar!
Bij ReBuyIt geven we een nieuw leven aan gebruikte producten. U kunt bij ons terecht voor goede tweedehands en nieuwe producten.

Dit alles voor de scherpste prijs.

• Altijd de beste prijzen
  • Gecontroleerd / 100% werkend!
  • Incl. benodigde toebehoren (bv lader)
  • Altijd met garantie!
  • GRATIS verzending (met PostNL)

• Kontaktoplysninger

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

Nieuwe laptop

Een hele mooie nieuwe laptop kunnen kopen voor heel weinig geld. Goed omschreven, netjes verpakt en snel in huis.
    Het enige minpuntje is, dat het betalen met creditcard niet wilde lukken. Met Ideal gaf geen probleem.

28. december 2024

goede laptop, niet duur

22. december 2024

Console netjes geleverd en snel

Console netjes geleverd en snel helaas een stukken controller er bij gekregen voor de rest alles tip top

15. september 2024
    Rebuyit.nl-logo

Besvarelse fra Rebuyit.nl

Beste Kyno Kurpershoek,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de console netjes en snel is geleverd. Het spijt ons echter te horen dat er een probleem is met de controller. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! We willen je graag laten weten dat je garantie hebt op de controller. Als deze inderdaad defect is, kun je deze aanmelden voor garantie, en wij zorgen ervoor dat je een passende oplossing ontvangt.

Stuur ons gerust een berichtje, dan helpen we je graag verder met de garantieprocedure.

Met vriendelijke groet,
    Miranda

Team Rebuyit

Goed

Alles volgens afspraak supersnelle levering.
    Product van goed kwaliteit.

12. september 2024

Retour netjes afgehandeld

De telefoon was helaas niet helemaal in orde en daarom heb ik hem retour moeten sturen. De afhandeling van de retour is echter netjes en snel geregeld. De volgende dag had ik mn geld terug dus zeker een vertrouwd adres.

21. maj 2024
    Rebuyit.nl-logo

Besvarelse fra Rebuyit.nl

Beste Marianne,

Bedankt voor uw feedback. Ondanks dat we ons uiterste best doen om al onze producten grondig te controleren, kan er helaas toch iets over het hoofd worden gezien. Gelukkig biedt onze garantie een oplossing, en zoals u aangaf, doen wij ons best om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. We zijn blij dat u tevreden bent met de afhandeling en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet,
    Miranda

Rebuyit.nl

Telefoon was op voorraad echter na…

Telefoon was op voorraad echter na bestelling bleek de status wachtend te zijn. Omdat mijn huidige toestel stuk was had ik speciaal een voorraad model gekozen.

Na een paardagen een mail gestuurd, deze bleef onbeantwoord. Toestel werd na een week geleverd. normaal geen probleem maar nu vervelend, vooral de onbeantwoorde mail.

18. maj 2024

iphone 15 256gb nieuw besteld

iphone 15 besteld welke ongeopend en in nieuwstaat moest verkeren. Dit was ook het geval bij het openen van het pakketje. Voor de zekerheid toch een aantal zaken nagekenen en indien die oké waren de gsm volledig ingestelt. Ook een snelle levereing (dag erop geleverd).
    Al bij al top!

19. april 2024