Vi har begge to fået meget mere energi og føler os mere veltilpasse. Smagen går an og slet ikke så 'grim' som enkelte påstår. Min svoger er også begyndt og han er ligeledes kæmpe tilfreds med produkte... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Rebuilt specialiserer sig i at lave sundhedskosttilskud af den højeste kvalitet, som du kan stole på. Vores mission er at gøre sundhed nemt og enkelt – for hverdagens helte. Derfor har vi samlet kosttilskud, der hjælper dig til en sundere hverdag – uden at du skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller smag. Vores produkter bliver testet for sprøjtemidler, tungmetaller, pesticider, mug, svamp og bakterier. Du kan derfor have fuld tillid til, at du kun får det bedste og mest sikre i din krop. Vores danske kundeservice sidder klar til at hjælpe dig via e-mail, livechat og telefon alle hverdage, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig til et stærkere og sundere liv. ✓ 1-2 hverdages levering ✓ Gratis fragt ved køb over 399 kr. Shop dine kosttilskud på www.rebuiltperformance.dk
Thorsvej 9, 6640, Lunderskov, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
God oplevelse. Jeg er godt tilfreds med produktet.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Jeg er så glad for mit abonnement. Og lækkert at der sniger sig en gave med i ny og næ med leveringen<3

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Hurtig levering, meget fin service ift. Mer bestilling.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Jeg var overrasket over, hvor hurtigt det gik med at få mine varer fra jeg havde bestilt til jeg fik dem.
Derudover er jeg vild med smagen - der står det smager af hindbær og fersken - jeg har en oplevelse af en let lakrids eftersmag. Jeg synes det smager super godt. Jeg starter min morgen med et glas grøn Rebuilt Performance -

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Kæmpe anbefaling herfra både produkter og kundeservice⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har abonnement på pure greens og det virker bare så godt, det både smager godt og jeg elsker at tage det, med god tanke om at jeg booster min krop med alt det vigtige.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Man behøver ikke at skrive en kæmpe roman. Produktet virkede ikke så meget den første uge, men jeg fortsatte. Efter cirka tre uger begyndte jeg at kunne mærke en forskel, og da jeg nåede omkring to måneder, kunne jeg virkelig mærke effekten. Nu har jeg brugt det i syv måneder, og det smager godt. Så det kan klart anbefales, hvis man er dårlig til at få sine grøntsager.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Har virkelig ændret meget for mig!! Har forsøgt med forskellige restriktioner i forhold til mad (har problemer med tarmene), men efter at indtage greens fra rebuilt er mine tarme faldet til ro og fungerer. Og min energi er dermed vendt tilbage 🙌

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Hurtig levering og et godt produkt

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Rigtig god oplevelse fik ordrebekræftelse lige efter købet og kunne hente mine produkter allerede dagen efter👍

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Har kun brugt produktet i kort tid, men føler allerede at jeg har mere energi , især om morgenen 👍😉 samtidig synes jeg at det gør noget godt for fordøjelsen. Desuden vil jeg gerne fremhæve deres kundeservice,der helt klart er til fem ⭐

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Da jeg ikke altid får den mængde grønsager og frugt jeg skulle ,er det fantastisk at kunne indtage det som en shake og på den måde være dækket ind.
Og har fået det bedre i maven / tarmen.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Det smager fint, når man har vænnet sig til smagen, og giver mere energi i løbet af dagen.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Jeg har nu prøvet både greens og red og begge er velsmagende og nemme at drikke :) drikker red om morgenen og greens om aftenen og har nu drukket det i en uge.’
Syntes helt klart det er et forsøg værd.
Drikker dog greens med citron saft da det gør utrolig meget ved smagen og den får lige et frisk lækker smag til det grønne’

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Det har ingen virkning overhovedet .
Til gengæld smager og lugter det forfærdelige. Kan ikke bruge det til noget og vil ikke anbefale det til andre . Tænker det er mest græs😳

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Super priser og gode produkter

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Det er et godt og sundt produkt, som blev leveret til tiden.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Jeg styrketræner 4-5 gange ugentligt og løber 2-3 gange.
Dette produkt gør en kæmpe forskel på min performance, fordøjelse og energiniveau. Jeg har taget det hver eneste dag i 9 måneder, og har tænkt mig at blive ved med det.
Produktet smager godt, så man skal ikke være nervøs for smagen.
Kundeservice er fantastisk. Jeg havde et lille problem, som hurtigt blev løst.

Besvarelse fra Rebuilt Performance
Har taget greens morgen og reds aften i en måned nu. Mærkede en dejlig forskel i maven allerede første morgen efter start.
Jeg er mindre oppustet og tarmene opfører sig bedre.
Jeg synes begge to smager helt fantastisk, og elsker at man kan få shakeren ren ved blot at Shake vand i den et par gange.
Det er fedt at starte dagen med at gøre noget godt for mig selv, og det motiverer mig til mere motion og sundere kost i løbet af dagen.
Helt klar livslang kunde!

Besvarelse fra Rebuilt Performance
OJeg har taget Pure Greens og Pure Reds i en uges tid og glæder mig til det hver morgen. Det smager godt og føles godt, så det var en god anbefaling fra en kollega ❤️