Madrista medlemskab køb det aldrig du…
Madrista medlemskab køb det aldrig du kan intet med det hvis du ikke bor i Spanien
Real Madrid C.F. - Web Oficial - Official Web Site
Storbritannien
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Købt trøjer , den ene havde en tråd der var løbet de andre havde tryk der var skæve! De svare ikke i kundeservice så helt umuligt at få kontakt.
Køb IKKE noget her
Jeg har bestilt en jakke til 220 € euro som ikke er kommet frem 🤬
Kundeservice er holdt op med at svare på mine mails og når jeg ringer til dem får jeg bare en telefonsvarer med en besked om de har travlt.
Jeg vil bare gerne have mine penge tilbage men det kan jeg godt se bliver umuligt jeg er indtil videre ventede 28 dage på min jakke som jeg kan se er forsvundet et sted i Schweiz🤬🤬
DO NOT buy anything here
I have ordered a jacket for €220 euros which has not arrived 🤬
Customer service has stopped answering my emails and when I call them I just get a voicemail with a message that they are busy.
I just want my money back but I can see that will be impossible I have so far waited 28 days for my jacket which I can see has disappeared somewhere in Switzerland
Jeg bestilte en trøje med tryk. Både valg af vare + tryk, bestilling og betaling gik rigtig nemt. Jeg blev desuden fint informeret undervejs. Varen blev afsendt samme dag, som jeg bestilte. Dog gik der forholdsvist lang tid, før jeg modtog varen (9/1 - 18/1). Varen blev leveret i min postkasse og var helt som forventet. Jeg undrer mig en smule over valg af indpakning, da der ikke er meget til at beskytte varen under transport. Solid præstation og rigtig god pris ift. danske alternativer!
Leveringstid og indpakning trækker lidt ned, men ift. prisen, er det stadig 5 stjerner.
Alt fungerede som det skulle. Den ankom før tid og kvaliteten er i top.
Jeg bestilte en udebane trøje i blå fra 13/14 sæsonen med Modric19 tryk bag på.
Mega tilfreds kunde!