Manchester United Anmeldelser 206

2,3

1. Sport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

The official site with news, transfer rumours, online ticket sales, live match commentary, video highlights, player profiles, mobile content, wallpapers and more.

2,3

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Betalte 679,00 engelske pund ca kr…

Betalte 679,00 engelske pund ca kr 6.000,90 pr billet til hospitality til kampen mod City.
Maden, der blev tilbudt, var enten fish and chips eller en burger.
Fik en burger der er ikke var noget særligt og sæder vi fik til kampen var elendige.
Vand, vin og øl ad libitum var glimrende.
Det er under al kritik til den pris.
Kan ikke anbefales!

6. april 2025

Fantastisk service.

Fantastisk service.. Fik byttet en trøje og fik enda tryk og anden str selvom trøjen ikke var købt ved dem… Vil helt klart anbefale til andre… så kun ++’er herfra.. Og en stor tak til Amy…

22. februar 2022

trusted

lidt dyrt men god kvalitet og god service men det tager lidt for lang tid før ens ting kommer hjem

5. maj 2016

Perferkt!

Det er let at finde rundt på siden, de infomere godt om pris og forsendelse før du køber, de skriver prisen med bogstaver/tal man faktisk kan se, levering er hurtigt og man kan bruge paypal.

Mere behøver jeg ikke sige.

Undtagen, er du ikke United fan er dette et no go for dig!

6. november 2015

Utroligt godt

Nem at navigere. Når man bestiller så kommer varen, ofte meget hurtigt. Køber altid mine trøjer og andet merchandise fra manutd.com.

Kan klart anbefales

4. april 2013

Man får hvad man bestiller

Jeg har bestilt en original spilletrøje før jul (08.12.2011) og modtog d. 17-12-2011 hvilket er fint trods juletravlhed og fragt fra England. Alt er som bestilt.

Jeg giver "kun" 4 stjerner, da kundeservicen tog 4-5 dage om at svare på min mail angående en ændring på ordren, som jeg ikke nåede at lave. Jeg kunne dog selv have forsøgt at ringe, hvilket jeg ikke gjorde.

Jeg har 100 % tillid til denne side.

26. december 2011

Super

Deres webside er super. Der kommer tilpas med nyheder, interviews osv. derinde og de har en god webshop. Alt fungerer fint og dermed skal de have 5 stjerner.

25. april 2011

Nem at navigere, god web-shop og god service

Jeg har bestilt fra deres web-shop flere gange og alle gange er tingene kommet hjem til mig uden nogen problemer. De bytter også gerne hvis de er kommet til at sende et forkert nummer, eller hvis man selv har fejlbedømt størrelserne, så bytter de uden nogen ko på isen.

3. juni 2010
Vis anmeldelser på alle sprog (206 anmeldelser)