Banner for Real Madrid Official Store

3,9

3,9

God

3 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Manglende varer i forsendelse

Jeg bestilte d. 30/9 følgende fra jeres hjemmeside:
1 x teddy.
1 x langærmet sparkedragt.
1 x kortærmet sparkedragt.
D. 1/10 accepterede i ordren.
D. 10/10 modtog jeg nogle af min bestilte varer.
Jeg modtog desværre ikke den kortærmet sparkedragt.

Jeg har nu sendt over 10 mails frem og tilbage med jeres såkaldte kundeservice og har sendt utallige billeder og dokumentation for, at jeg ikke har fået det, som jeg bestilte. Men lige lidt har det hjulpet.

Jeg må indrømme, at jeg er voldsomt skuffet over jeres måde at håndtere en så banal sag. I er en milliard forretning og alligevel kan ikke se, at dødelig person som mig, bare skal have det produkt, som jeg mangler. Det virker ærlig talt som om, at I bevidst trækker det i langdrag for at undgå at skulle sende produktet igen. Hvor bliver tilliden af? Hvorfor kan I ikke tro på jeres kunder?

Jeg har været Real Madrid fan i 30 år - men det her gør sgu ondt i mit Madrid-hjerte.

Beklager den dårlige anmeldelse, men jeg ser mig desværre nødsaget til dette og forventer faktisk ikke, at modtage mit manglende produkt.

30. september 2025

Bestilte et sæt i juni måned

Bestilte et sæt i juni måned, har endnu ikke modtaget det.
Skrev til dem at jeg ville have mine penge retur.
De skriver så idag at de har lavet nogle fejl angående levering, og at når de får pakken retur, så skal JEG finde et selvskab der kan hente pakken hos dem og levere den hos mig.

Bestil aldrig derfra

21. september 2023

Vare og forsendelse i topkvalitet

Varer i topkvalitet. Leveret efter et par uger i min postkasse derhjemme.
Jeg ser de dårlige anmeldelser.....Men er det ikke postvæsenet, der er problemet...? Real sender varen, men postvæsenet fejler med levering?
Jeg har handlet 3-4 gange uden problemer.

21. september 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (3.062 anmeldelser)