rcphotostock.com Anmeldelser 17

2. Designbureau
  3. Modelbureau
  4. Fotograf
  5. Fotoservice

RC-Photo-Stock das Bildarchiv für lizenzfreie Foto, Vektor Illustrationen und Videos Stockbilder und Stockmedien. Finden und Suchen Sie ihre perfekte Bild, Vektorgrafik, oder Ihr Firmenlogo und sparen dabei Zeit und Geld bei der einfachen Suche nach Stockfotos und Stockbildern für Ihre Print, Webdesign und Medien Projekte. Sparen Sie Zeit und Geld als Designer, Redaktion, Werbeagentur, Privatperson oder politische Partei beim Bilder kaufen mit Credit-Paketen, Abonnements oder Einzelbilddownload, sicher, schnell, Flexibel und sofort Downloadbar. Wir bieten Ihnen eine Lizenz die bei Facebook nutzbar ist! Im Gegensatz zu anderen Bildagenturen die keine Unterlizenzierung erlauben, haben wir eine exklusive Social-Media Lizenz. Auch für Politische zwecke bieten wir eine Political -Lizenz exklusiv einsetzbar für politische Zwecke. Finden Sie jetzt erstklassige und einzigartige Fotos, Bilder, Vektoren und Videos in unserer Bildagentur anstatt sich durch die Masse an unkreativen Content großer Bildagenturen zu kämpfen.

1,8

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Kan ikke anbefales!

Påstår at folk “stjæler” hans billeder.
Han ligger dem på platformen Canva og man skal “redigere dem” for at bruge dem. Men han ved udemærket godt, at dette er et loophole. Han er ikke interesseret i, at folk bruger hans billeder. Han har bare fundet en nem måde at tjene penge på, under påstand af “copyright brud”. Hvis man ikke må bruge hans billeder, er det nok dumt at ligge dem på en grafisk platform!

15. januar 2024
rcphotostock.com-logo

Besvarelse fra rcphotostock.com

Response from RC-Photo-Stock to Peter’s Review

Thank you for your feedback – although we acknowledge the tone less than the unintended honesty it contains. Your review unfortunately illustrates a growing problem: the public downplaying of copyright law in the digital space.

You claim we "accuse people of stealing photos." Let us be clear: using a copyrighted image without a valid license is a copyright infringement. That’s not an “accusation” – it’s a matter of law. Enforcing those rights is not only our responsibility, it’s our duty to the photographers and creators we represent.

Your review, whether intentionally or not, reflects a mindset in which intellectual property is treated as optional. This casual disregard for creators’ rights is precisely why we pursue such cases – not only through amicable licensing resolutions but, when necessary, through successful legal action. Our legal partners have obtained numerous favorable judgments against unauthorized users.

The fact that you criticize our enforcement does not reveal excessive behavior on our part – it reveals a misunderstanding on yours. Copyright is not about opinion; it is about clearly defined legal protections. Using a photo just because it’s easily available online doesn’t make it free to use.

To be very clear: anyone who uses a protected image without authorization – knowingly or not – commits a copyright violation. We take such matters seriously and won’t be deterred by public deflection or ridicule. On the contrary, we pursue them with professionalism and legal precision.

Creativity deserves respect – not excuses.

Sincerely,
Team RC-Photo-Stock

Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)